Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι πιο πολλοι εχουμε σταματησει λογω ελλειψης χρονου και οχι επειδη βγηκε κατι με αλλο ονομα.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά και εγώ 3-4 ώρες την εβδομάδα παίζω. Συζήτηση να γίνεται. Δύο παρατηήσεις μόνο,

1. Θα ανοίξουν τελικά PTR servers στα EU;

2. Το 1.0.5 patch έχει ημερομηνία release;

Δημοσ.

Eγώ κάθε μέρα παίζω μια δύο ωρίτσες. Το game έχει φοβερή ουσία και όσο το προχωράς τόσο πιο πολύ κολάς μαζί του. Φοβερή δουλειά έχουν κάνει εκεί στην mythic. Αυτό που πρέπει να κάνουν οπωσδήποτε είναι ένα merge τους server.

Δημοσ.

PATCH DAY : Patch 1.0.5 is being deployed now

We will be deploying version 1.0.5 to all servers tomorrow morning (19th November). All servers will be closed at 8am CET in order to begin the patch process and we expect the operation to be complete by lunchtime.

As always we will keep you fully informed of the patching process. You can find out what the new patch brings on our 1.0.5 release notes page.

After the patch, the Heavy Metal event will also be live. You can read about it in our special features page. Each day of the event will see a new daily task for you to complete. We will inform you via the news of these each day, the first one however - which you will need to complete tomorrow - is to take part in the Reikland Factory scenario. This is a new scenario which has been introduced specifically for this event. Battle for control of the vital engineering works and, not only will you get the first look at this superb scenario, you'll also be on your way to unlocking one of the new careers before everyone else!

Keep an eye on the news every evening to find out what the task for the next day will be.

Update – 08:00 CET: All servers are now closed and the patch is being applied.

Δημοσ.

Βάλανε την δυνατότα αλλαγής server? Γιατί έτσι είχαν ανακοινώση ότι θα γινόταν με αυτό το patch. Νομίζω πάντως ότι στους Αμερικάνικους server γίνετε κάτι τέτοιο από την αρχή.

Δημοσ.

Πάντως με την sorceress, παρά το 15% crit reduction, έχω την εντύπωση ότι κάνω περισσότερο dmg τώρα. Επίσης τα daily events του Metal Hammer είναι γαμάτα.

Δημοσ.
Μια χαρά έμπιστο είναι το play.com.Αγόρασέ το και welcome to Warhammer!!!

Waaagh!

ναι αλλα αν το πάρο από εκεί θα έχει και την αρχική timecard?

Τι στο καλο γιατί να το πουλάνε άπαντες 50 κι αυτοί 30?

Ελεύθερη αγορά...Καπιταλισμός..Μονοπώλια..

Δημοσ.

Ξεκινισα to WAR απο την αρχη (ειχα head start) και πηγα στον axe bite pass στους destructions.Επιδη μου αρεσει to pvp κυριως εφτιαξα εναν DoK και μια WE 40 lvlκαι το ιδιο rank αντιστοιχα,κα8ως και μερικους αλλους alt sto 20 lvl/rank περιπου.Ενταξει καλα ειναι τα scenarios ειπα αλλα ας παιξω και λιγο rvr.Πηγα tier 4 για rvr αλλα τζιφος.Οι orders επερναν τα αδεια keeps στο DW και οι destructions δε κανανε defend απλα περιμεναν να πανε οι orders Praag για να τα παρουν πισω.Μια δυο τρεις πεντε δεκα τα ιδια πραγματα συνεχεια, μονο το guild μας καθοταν για defend αλλα που να κρατισεις keep οταν ερχοντουσαν 4-5 order raids.Περασα και δυο τρεις φορες απο το dungeon στα badlands και στο lost vale αργοτερα και ειδα τοσο κοσμο να κανει pve εκει που δεν ειχα δει ποτε μαζεμενο σε καποιο keep να κανει defend.Ε σκευτικα σε core pvp server παιζω μαλλον εδω γουσταρουν to pve και ετσι μετακομισα με μερικα παιδια απο το guild μας σε open rvr server ,στον dragonback mountain συγκεκριμενα και αυτη την φορα με orders.

Εφτιαξα εναν BW τον πηγα γρηγορα μεσα σε 12 meres με απανωτα scenarios 35 lvl και ειπα ας παω να παιξω rvr αλλα τζιφος και παλι.Η ιδια ιστορια με τον προηγουμενο server.Δε ξερω αν εγω σκευτομαι λαθος η το να περνεις αδεια keeps ειναι rvr.Παντος για μενα αυτο ειναι καθαρο pve το να πολεμας μονο με τους npcs του εκαστοτε keep.Δε λεω μια φορα στις 10 μπορει να τυχενε να γινει καπιο defend σε keep αλλα δε μπορω να περιμενω ποτε θα παιξουν rvr.

Θα μου πει καποιος πως το game εχει ωραιο pve και μπορεις να ασχολι8εις με αυτο,αλλα ελα που δε μου αρεσει το pve και στο κατω κατω αν ηθελα pve θα επαιζα lotro :)

Γενικα δε συμφωνω με τον τροπο που κλειδωνουν οι περιοχες στο tier 4 και με τον τροπο που δινουν το renown,γιατι μπορει να παρεις τα keeps και οι destructions επιδη ειναι περισοτεροι ως συνιθως να κανουν μονο PQ και να κλειδωσουν την περιοχη.Δλδ μπορεις να κλειδωσεις την περιοχη μονο με pve ελεος!

Παλι ειναι λαθος για μενα να σου δινει 1100 rp οταν παιρνεις ενα αδειο keep +1000 rp οταν παιρνεις καπιο αφυλακτο BO.Γνωμη μου ειναι να μπορεις να παιρνεις μονο τα keeps και να κλειδωνει η περιοχη ουτε BO ουτε PQ.

Στα scenarios παλι γινετε το εξης ωραιο.Επεζα με τον witch hunter μου στο murkain temple και σκιζομουν στο dmg και στα KB και επαιρνα μεσο ορο οταν κερδιζαμε 9k xp και 400rp.Ελα που ομως το ιδιο συμβενει και οταν πας και κατσεις κατω απο την γεφυρα οσο η μαχη ειναι απο πανω στο κεντρο του map και δε κανεις ουτε ενα kill,απλα δε πρεπει να πεθανεις για να παρεις οσο το δυνατον περισοτερα xp και rp.Βασικα εκανα spam το igognito και εκανα leeching τα xp και rp.

Ευχομαι να αλαξουν καποια πραγματα γιατι εχει ηδη φυγει 400k κοσμος απο το game για αυτους τους λογους και συνεχιζουν να αδειαζουν οι servers,και ειναι κριμα γιατι το game ειναι καλο εχει καλες βασεις και ολα αυτα μπορουν να διορθωθουν με ενα απλο patch.

Θελω να πω για τους BW γιατι πολλοι λενε οτι ειναι overpowerd.Εχουν σχεδον τα ιδια skills με τους sorcerers απλα η μονη διαφορα ειναι οτι τα dots των BW κανουν dmg οσο τα εχεις πανω σου ενω των sorcerer παιρνεις ολο το damage μονο οταν γινει expire το dot απο πανω σου.Αν στο βγαλει καπιος η εσυ ο ιδιος δε τρως dmg.Αυτο ισως θα πρεπει να αλαξει.

Server δε μπορεις να αλαξεις παρα μονο απο ορισμενους με λιγο πληθυσμο που αυτοι σου λενε σε καπιους αλλους που αυτοι σου προτεινουν.Παραδειγμα απο τον axe bite pass δε μπορεις να φυγεις, ουτε κανεις αλλος μπορει να ερθει.

Check2fire αν θες πολυ dmg πηγενε immolation path και κανε skills οταν εχεις ανεβασμενο το combustion για να σου δωσει μεγαλυτερο critical στο dmg.Μπορεις να ανεβασεις το combustion ευκολα και γρηγορα με το scorched earth ακομα και οταν κινησαι.Επησεις το withering heat για πολυ intstant dmg σε συνδιασμο με το boiling blood για να ρικσεις το corporeal resistant του αντιπαλου.

Δημοσ.

Νομίζω αυτό που πρέπει να φτιάξουν άμεσα είναι ένα merge των server. Το game με την μορφή που έχει δεν έπρεπε να έχει τόσους πολλούς server από την αρχή. Κατα τα άλλα συμφωνώ ότι έιναι ένα πανέμορφο mmorpg που δεν το βαριέσε εύκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...