Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ο ένας έχει την άποψη ότι το παιχνίδι δεν έχει RvR και θεωρεί ότι πέταξε τα λεφτά του. Ο άλλος έχει την άποψη ότι το παιχνίδι έχει RvR και θεωρεί ότι αξίζει τα λεφτά του. Γιατί το συζητάτε λοιπόν τόση ώρα αφού: 1) η θεωρία του καθενός είναι σεβαστή 2) δεν μπορείτε να αλλάξετε την θεωρία του άλλου, ακόμη και αν μιλάτε μέχρι το 2100 (θα δούμε με τα patch μέχρι τότε ). Μιλήστε για κάτι άλλο σε σχέση με WAR!
P@ntso Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Κρίμα. . Πάντως στο 1.1 patch θα αλλάξουν πολλά. Ίσως αλλάξει και κάτι στον τομέα που σε πειράζει -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 01 : 31 : 39----- <3 GhostRiderLSOV <3 WAAAAAAGH Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2008 από P@ntso ???????? ????? ?????????
Vrok Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Πάντως στο 1.1 patch θα αλλάξουν πολλά. Ίσως αλλάξει και κάτι στον τομέα που σε πειράζει Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι να δημιουργηθεί server χωρίς σενάρια και να μοιράζεται το renown ίσα στο group. Αλλιώς θα χάσουν όλους τους πελάτες τους. Με patch δεν διορθώνεται αυτό το πράγμα. Πρέπει να μηδενιστεί για όλους το renown τους.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 <3 GhostRiderLSOV <3 WAAAAAAGH Oi! Dat sounds like "WAAAAH!", like dem stunties cry when dey gets beaten on da 'ead! Wot you shud say is "WAAAGH"!
chek2fire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Να ρωτήσω για το game τώρα. Τα talisman πως μπορείς να τα βάλεις στην armor που έχουν θέση γιαυτό? Εχω προσπαθήσει άλλα δεν τα πέρνει τα πετράδια. Μετά έχω κάτι κουλά αντικείμενα που μου έχουν δώσει από διάφορα quest αλλά δεν έχουν καμία αξία. Εχουν κάποια χρησιμότητα η να τα στείλω?
Carebear Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Να ρωτήσω για το game τώρα. Τα talisman πως μπορείς να τα βάλεις στην armor που έχουν θέση γιαυτό? Εχω προσπαθήσει άλλα δεν τα πέρνει τα πετράδια. Μετά έχω κάτι κουλά αντικείμενα που μου έχουν δώσει από διάφορα quest αλλά δεν έχουν καμία αξία. Εχουν κάποια χρησιμότητα η να τα στείλω? α)βγαλε το αντικειμενο στο σακο σου. shift-click. τοποθετησε το πετραδι. πατα ΟΚ. β)κρατα τα. τα πιο πολλα ειναι για διαφορα rewards που παιρνεις απο τη βιβλιοθηκη συνηθως.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Τα talismans μπαίνουν σε κομμάτια πανοπλίας που έχουν χώρο γι'αυτά. Βγάζεις το κομμάτι, το πας στο inv και shift click νομίζω (σου γράφει βασικά τι να πατήσεις) και το βάζεις. edit: Μέχρι να κάνω refresh, υπήρχε ήδη η απάντηση...
Vrok Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Βασικα μόνος σου το λες. Αν βοήθησες λίγο παίρνεις λίγα. Αν βοήθησες πολύ πάιρνεις πολλά. Πιο άδικο να τα μοιράζεσαι με AFK Και στο pve το ίδιο ισχύει? Αυτό προσπαθώ να σου πω. Παίρνεις παραπάνω XP αν κάνεις περισσότερο heal ας πούμε? Ή μοιράζεται ίσα στο group? Τι σχέση έχει το πόσο heal και πόσο damage έκανες με το XP που θα πάρεις? Γιατί δεν ζητάς scoreboard στα pve raids? Εκεί όταν έχεις κάποιον στο group σου AFK δεν παίρνει το ίδιο XP με όλους τους άλλους? Φαντάσου τώρα να ήσουν σε PVE RAID instance με 40 άτομα που δεν είχες δει ξανά και ο καθένας να έπερνε XP και ITEMS ανάλογα με το πόσο damage ή healing ή πόσα killing blows έκανε Καλωσήρθες στο warhammer online και στα σενάρια του (sorry για το ξενέρωμα και ελπίζω να κατάλαβες τώρα αυτό που θέλω να πω) Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2008 από Vrok
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ουχ...νόμιζα ότι είχατε τελειώσει μέχρι τώρα...
Vrok Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ουχ...νόμιζα ότι είχατε τελειώσει μέχρι τώρα... Sorry τώρα μου ήρθε Έπρεπε να το πω
zoocra77 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Στο τελευταίο έχει δίκιο πάντως.... πωπω σε διαστημα 8 ωρων εχουν γραφτεί απειρα ποστ..νεο ρεκορ για το thread πάμε μωρή ομάδα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δεν διαφωνώ, απλά μην αρχίσει πάλι το agressive ping pong.
chek2fire Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Αυτό που μου αρέσει στο game πάντως είναι τα quest που χρειάζετε αρκετές φορές να διαβάσεις τι λένε για να ολοκληρώσεις. Ετσι δεν χάνετε καθόλου το rpg στοιχείο. Αυτό που περιμένω τώρα είναι το update ώστε να μπορέσω να αλλάξω server.
subdee Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Βλέπω όλοι σας εξαφανιστήκατε μόλις βγήκε το WOTLK. Έμεινε κανείς στο WAR ρε παίδες; Αν ναί, είναι κανείς στον Karak Eight Peaks-Destruction? Θα'θελα να βρώ κόσμο να μαζευτούμε να κάνουμε γκρουπάκια όταν με το καλό φτάσω 40.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα