Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που με ενοχλει αφανταστα ειναι οτι καποια ατομα δεν εχουν απολυτως καμια απαιτηση ή διεκδικηση απο προιοντα τα οποια αγοραζουν.Αντιμετωπιζομαστε ως καταναλωτικα ατομα,αλλά,τουλαχιστον συμπεριφερθειτε αναλογα.

Θυμαμαι στo aoc forum παλι το ιδιο να γινεται,αλλά τουλαχιστον μετα απο καποιους μηνες,τελικως συνειδητοποιησαν την αθλια μαρκετινιστικη τακτικη της funcom.

Οι αλλαγες,γινονται απο αυτους που αντιδρουν...απαιτηστε!

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότι να'ναι πάλι. Δηλαδή επειδή είμαι ικανοποιημένος απο το παιχνίδι είναι κακό? Ποιός είπε οτι δεν έχω απαιτήσεις. Εννοείται οτι θέλουν βελτίωση πολλά πράγματα. Δεν είμαι δικηγόρος του παιχνιδιού. Απλά μου αρέσει και βρίσκω υπερβολική την άποψη σας περι αποτυχίας και τέτοια. Παιχνίδι με 1,5εκατ. πωλήσεις πρίν βγεί, και σχεδόν 1εκατ, παίχτες στους πρώτους 2 μήνες δεν το λές αποτυχημένο.Αυτο που ενοχλει εμένα αφανταστα είναι τα ατομα που λένε ότι να'ναι όποτε να'ναι.

-----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 12 : 55 : 04-----

Οι αλλαγες,γινονται απο αυτους που αντιδρουν...απαιτηστε!

Απαιτώ να φάς kick απο το forum :lol:

Δημοσ.
Δηλαδή επειδή είμαι ικανοποιημένος απο το παιχνίδι είναι κακό?

Καθόλου. Απλά σου είπα ότι άλλα λέει στους όρους/manual/διαφήμιση και άλλα υπάρχουν στο παιχνίδι. Γι'αυτό θέλουμε τα λεφτά μας πίσω :)

Απλό :)

Δημοσ.
Καθόλου. Απλά σου είπα ότι άλλα λέει στους όρους/manual/διαφήμιση και άλλα υπάρχουν στο παιχνίδι

RvR υπάρχει. Απλά δεν είναι τέλειο ακόμα. Μπορεί να μην σε ικανοποιεί αλλα αυτό δεν πάει να πεί ότι το παιχνίδι είναι αποτυχία. Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις έιναι απλά ότι οι αλλαγές έρχονται μετα απο καιρό

Δημοσ.
RvR υπάρχει. Απλά δεν είναι τέλειο ακόμα.

Σου είπα. Δεν είναι κάτι το οποίο αλλάζει.

Ή έχεις RvR ή δεν έχεις.

Το renown rank σε RvR όπως λέει και στους όρους αντιπροσωπεύει το πόσο βοήθησες την ομάδα σου.

Αν δεν βάλουν το renown να μοιράζεται ίσα στο group και να μηδενίσουν για όλους το renown τους τότε δεν υπάρχει RvR και το παιχνίδι παραβαίνει τους όρους του.

Και δεν βλέπω να γίνεται αυτό :)

Δημοσ.

Απλά το αστείο είναι πως μόλις κάνουν αυτό που λές δε θα παίζει κανείς. Και μετά θα μουρμουράνε όλοι γιατί δεν παίζει κανείς κ όλοι είναι AFK. Μέση λύση.

Δημοσ.
Και μετά θα μουρμουράνε όλοι γιατί δεν παίζει κανείς κ όλοι είναι AFK.

Ας είναι AFK. Αν δεν με βοηθάει το AFK τους, τους βγάζω απ'το group μου και δεν πέρνουν renown. Εγώ αποφασίζω ποιος με βοηθάει ή όχι. Όχι το παιχνίδι.

Δημοσ.

Βασικα μόνος σου το λες. Αν βοήθησες λίγο παίρνεις λίγα. Αν βοήθησες πολύ πάιρνεις πολλά. Πιο άδικο να τα μοιράζεσαι με AFK

Δημοσ.
Βασικα μόνος σου το λες. Αν βοήθησες λίγο παίρνεις λίγα.

Ξαναδιάβασε το thread για να καταλάβεις καλύτερα :)

Δεν μπορώ να εξηγήσω περισσότερο. Προσπάθησα πάντως

Δημοσ.

Anyway. Εγώ την όλη κουβέντα την ξεκίνησα γιατί απλά είναι βαρετή η μουρμούρα. Ασχολούμε εδω και 1 χρόνο με το WAR και έχω ακούσει πολύ γκρίνια. Γι'αυτό. Οπότε σε όποιον αρέσει το παιχνίδι καλώς, σε όποιον όχι στο καλό και σίγουρα δε θα λείψει απο κανέναν.Αυτό το thread είναι για το παιχνίδι. Άλλα παιχνίδια έχουν δικά τους threads :D

Δημοσ.
Αυτό το thread είναι για το παιχνίδι. Άλλα παιχνίδια έχουν δικά τους threads :D

Για αυτό το παιχνίδι συζητάμε. Για το παιχνίδι που διαφημιζόταν ως RvR και τελικά δεν είναι. :)

Δημοσ.
Θα το ξεπεράσεις ποτέ το σοκ?

Αν μου δώσουν τα 2000 ευρώ που η guild μου ξόδεψε για το παιχνίδι πίσω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παρεπιπτώντως ποιό guild είστε?

Black Regiment ή κάτι τέτοιο ήμασταν στον karag hirn

πλέον δεν υπάρχουμε :)

Επεξ/σία από Vrok

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...