Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Αν είναι, βρες κανένα server με μεγάλο population και φτιάξε νέο χαρακτήρα εκεί. Έχω κάμποσο καιρό να παίξω λόγω χρόνου, αλλά ο Eltharion πρέπει να πηγαίνει καλά ακόμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Karag Orrud + Eltharion παντα εχουν κοσμο , εγγυημενα .
Lighter122 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Eltharion ειμαι εγω και εχει πολυ κοσμο... Τουλαχιστον μεχρι τα 11 που εχω φτασει βρισκω κοσμο για PQs και παντα πεφτει ξυλο στο Norderwatch που μπαινω... Πιο μετα δεν ξερω τι γινεται αλλα φανταζομαι οτι αφου εχει κοσμο στα μικρα ranks θα εχει και στα μεγαλα.
P@ntso Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Προτείνω κάτι σε όσους κράζουν το παιχνίδι είτε γιατί δεν τους αρέσει, είτε γιατί δε τα καταφέρνουν στο RvR, είτε γιατί κολλημένοι, να επιστρέψουν στο WoW, και σε κανά 2μηνο-3μηνο που θα έχουν φτιάξει τα πάντα να επιστρέψουν να δούν. Απλά γιατί το μόνο που βλέπω είναι παράπονα. Τι να κάνουμε? Δε χρειάζεται να αρέσει σε όλους. Πάντως σε όσους αρέσει το παιχνίδι περνάνε πάρα πολύ ωραία
Vrok Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Προτείνω κάτι σε όσους κράζουν το παιχνίδι είτε γιατί δεν τους αρέσει, είτε γιατί δε τα καταφέρνουν στο RvR, είτε γιατί κολλημένοι, να επιστρέψουν στο WoW Το παιχνίδι είναι WOW clone. Δεν είναι RvR. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουν το RvR. Αν διαβάσεις το link που έδωσα επάνω θα καταλάβεις γιατί. RvR είναι το DAOC. Εκεί δεν έχει PUGS. Μόνο premades και το renown μοιράζεται ίσα στο group. Αν φτιάξουν το RvR (δηλαδή αν απαγορέψουν εντελώς τα pugs) θα χάσουν όλους τους WOWδες γιατί δεν θα τους θέλει κανείς στο group τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν renown. Περίμενα DAOC αλλά βγήκε WOW. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2008 από Vrok
Xorxhs! Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Το παιχνίδι είναι WOW clone. Δεν είναι RvR. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουν το RvR. Αν διαβάσεις το link που έδωσα επάνω θα καταλάβεις γιατί. RvR είναι το DAOC. Εκεί δεν έχει PUGS. Μόνο premades και το renown μοιράζεται ίσα στο group. Αν φτιάξουν το RvR (δηλαδή αν απαγορέψουν εντελώς τα pugs) θα χάσουν όλους τους WOWδες γιατί δεν θα τους θέλει κανείς στο group τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν renown. Περίμενα DAOC αλλά βγήκε WOW. συμφωνω απολυτα,οπως και οι περισσοτεροι παιχτες που δοκιμασαν το war.Aυτο το pvp mix-style fps/mmo-like ειναι αποτυχια.Ισως,αν και παρα πολυ δυσκολα,θα καταφερει να βελτιωθει ριζικα. Αντε διαβαστε τα ξενα forums να δειτε τι κραξιμο εχει πεσει για το game,ακολουθει την τυχη του aoc για διαφορετικους λογους το καθενα,βεβαια.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξερω για εσας , εμενα παντως το game μου αρεσει . Και ας μην εχει και το καλυτερο pvp . Τη να κανουμε blizzard ειναι μια και δυσκολα αντικαταστητε απο οποιοδιποτε παιχνιδι . Οπως και να το κανεις ο κωλλοσος δεν θα φυγει ευκολα απο τη θεση του ...
chek2fire Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μια χαρά game είναι και έχει και απίστευτο βάθος και δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσεις σύντομα σε σημείο να μην έχεις να κάνεις κάτι ingame όπως γινόταν με το aoc. Πολλά τα quest καλοστημένο στα γραφικά του χωρίς να είναι τίποτα ιδιαίτερο και μια χαρά το pvp του με τα realm και όλη την ιστορία που έχουν στήσει. Αλλά όλα αυτό το σκηνικό για να δουλέψει σωστά θέλει να είσαι σε server που σφύζει από ζωή. Εχω την ατυχία να είμαι σε νεκρό server και τα πράγματα είναι τελείως απαγοητευτικά. Από την άλλη δεν μπορώ να παρατήσω το game γιατί όσο παίζω όλο και κάτι νέο ανακαλύπτω και με αυτό τον τρόπο σε κολάει να ασχοληθείς μαζί του.
Lighter122 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Τι ειναι τα pugs τα premade, και ποια η διαφορα στο RvR του WAR με το DAoC που σας χαλαει? Πειτε να μαθαινουμε και εμεις που μεγαλωσαμε με Lineage Παντως μεχρι τωρα μου εχει αφησει θετικες εντυπωσεις... Ολη μερα ξυλο μεσα στα scenarios και μολις πατησα τα 12... Πρεπει να κανω και κανα quest αλλα οταν εισαι ενα "κουμπι" μακρια απο τον χαμο, δυσκολα καθεσαι να σκοτωνεις τερατακια...
Vrok Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Τι ειναι τα pugs τα premade, και ποια η διαφορα στο RvR του WAR με το DAoC που σας χαλαει? Στα σενάρια βρίσκεσαι σε pug. Σου βάζουν άτομα στο group σου και πέρνουν renown χωρίς να κάνουν τίποτα. Έξω άπ'τα σενάρια δεν μπορεί να γίνει αυτό Έτσι δεν μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος πήρε το renown rank του σωστά. Ο άλλος μπορεί να βλέπει TV και να πέρνει renown Στο DAOC όταν έβλεπες κάποιον με RR10 ήξερες ότι δεν έβλεπε TV για να αποκτήσει το RR10 επειδή δεν είχε σενάρια και δεν σου έβαζαν άτομα μέσα στο group σου με το ζόρι και μοίραζαν το renown ίσα σε όλο το group. 30 ο ένας? 30 όλοι Στο WOW είναι σαν αυτό που παίζεις τώρα Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2008 από Vrok
becausE Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ε μπορείς να γυρίσεις στο DAOC τότε αν σε ενοχλούν τέτοια μικρο πράματα εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει τέτοιους στα scenarios btw rank 15 zealot στον eltharion name: Phomeen αν παίζει κάνα guildaki
Vrok Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ε μπορείς να γυρίσεις στο DAOC τότε αν σε ενοχλούν τέτοια μικρο πράματα Αυτό δεν είναι μικρό πράγματακι. Αυτό είναι το τεράστειο πρόβλημα του παιχνιδιού. Το διαφήμισαν σαν RvR ενώ δεν είναι. Αυτό με ενοχλεί. Και ναι το σταμάτησα το παιχνίδι.
becausE Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοείς εσύ με τον όρο rvr για να καταλάβουμε;
Vrok Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοείς εσύ με τον όρο rvr για να καταλάβουμε; realm versus realm ομάδα εναντίον ομάδα σε κανένα παιχνίδι (εκτός του WOW) με μόνο 2 ομάδες μέσα (όπως τα σενάρια) ο κάθε παίχτης παίρνει ξεχωριστά τη δικιά του αμοιβή. Ή όλοι παίρνουν την ίδια σε νίκη ή κανένας δεν παίρνει τίποτα σε ήττα Και όλα αυτά επειδή το παιχνίδι δεν μπορεί να ξέρει αν κάποιος παίχτης βοήθησε την ομάδα ή έβλεπε TV όσο έπαιζε. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ RvR και WOW. Και αυτό το παιχνίδι είναι WOW, δεν είναι RvR. Το renown rank πρέπει να αντιπροσωπεύει κανονικά το πόσο έχεις βοηθήσει την ομάδα/realm σου. Εδώ και στο WOW αντιπροσωπεύει το πόσο χρόνο έχεις ξοδέψεις στο παιχνίδι. Ξέρω είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβει κάποιος που δεν έχει παίξει RvR αυτό και επίτηδες το έκαναν έτσι ώστε να τραβήξουν παίχτες από το WOW. Αν δεν υπήρχαν σενάρια θα το έβλεπες ξεκάθαρα αυτό. Εκεί αν κάποιος δεν βοηθάει την ομάδα σου θα τον πετάξεις έξω απ'το group για να μην σου παίρνει το renown με αποτέλεσμα μόνο οι καλοί παίχτες να παίρνουν renown rank. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ RVR Για να καταλάβεις καλύτερα πες ότι παίζεις PVE στο WOW και είστε 2 άτομα σε group. Παίρνει ο καθένας διαφορετικό XP ανάλογα τι έκανε ή όλοι το ίδιο? Αν δεν σε βοηθάει ο άλλος τον πετάς έξω για να μην σου πάρει το XP και τα items. Εδώ τον έχεις με το ζόρι στο group σου και δεν μοιράζει το renown ίσα σε όλους. Και όπως σου είπα διάβασε το link που έδωσα στην προηγούμενη σελίδα Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2008 από Vrok
Carebear Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ρε φιλε λες ο,τι να'ναι... δοκιμασε να καθησεις AFK ή γενικα να τα ξυνεις σε ενα scenario, και πες μου ποσο XP και Renown θα παρεις. Καθολου, ή σχεδον καθολου. Οποτε μη λες πραγματα που δεν στεκουν. δεν σου αρεσε, οκ, αλλα μην λες ακυρα πραγματα. και το Renown Rank δεν μπορει να αντιπροσωπευσει την αξια του παικτη σε καμια περιπτωση. Εξαλλου το παιχνιδι δεν ειναι τα scenarios αλλα το Open RvR, τα Keeps και οι πολεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα