Xorxhs! Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 κριμα και εγω ηθελα open rvr,αλλα το guild παει core Λοιπον,εχω τους κωδικους για το head start απο το pre order που ειχα κανει για την collectors edition.Τελικα αποφασισα να μην παρω την CE.Mπορω να χρησιμοποιησω αυτους τους codes για headstart και στη συνεχεια να παρω την απλη εκδοση του παιχνιδιου, και να συνεχισω φυσικα με τον χαρακτηρα που εχω ηδη φτιαξει?
Radiatedsoul Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ποια η διαφορα open rvr με τους core?
Carebear Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ποια η διαφορα open rvr με τους core? Στους Core, αν εισαι σε contested ή friendly PvE area, μπορεις να διαλεξεις αν θα εχεις το PvP ανοιχτο ή οχι. Δεν γινεσαι chicken σε ολες τις lower περιοχες, μονο στις RvR περιοχες 1/2 tiers lower. Α, επισης οι Core εχουν bolster, για οσους θελουν να lvlιασουν μονο με PvP. Στους Open, σε οποια contested ή hostile ή RvR περιοχη ειναι 2 tiers lower ginese chicken. Κοινως εισαι σχεδον υποχρεωμενος να παιζεις στις Τier 3+4 στο lvl 40. Αλλα μπορεις να βγαινεις βολτα στις tier 3+4 PvE περιοχες και να ψαχνεις για θυματα κατι που δεν γινεται στους Core. Οι Open δεν εχουν bolster. btw, ως chicken εισαι 1-shot dead.
chill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ ωραίο παιχνιδάκι Κάποια πράγματα που με χάλασαν 1)Τεράστια queue lines 2)Ο ήχος μου φαίνεται λίγο χαμηλός? Το έχω στο τέρμα και μετά βίας ακούω :s 3)Το ότι τα γραφικά πρέπει να τα ρυθμίζουμε εκτός παιχνιδιού Ναι η αλήθεια είναι ότι στα του παιχνιδιού ακόμα δεν με έχει χαλάσει κάτι .
Remiel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Σε ποιο server chill? Επίσης νομλιζω οτι το boost στο rvr ισχuεί και στο Open pvp
chill Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Karak Azgal ή όπως λέγεται αν και δεν ξέρω αν θα μείνω εκεί. Μερικά παιδιά από τον server μου στο wow ξεκίνησαν warhammer. Μου είπαν χτες τον server που θα ρολλάρουν karak - something. Εγώ κράτησα το karak αλλά σήμερα διαπίστωσα πως οι servers που ξεκινούν από karak είναι περισσότεροι του ενός xaxa. Και δεν έχω μπορέσει να βρω κανέναν τους ούτε στο wow ούτε στο msn οπότε βλέποντας και κάνοντας. Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι να παίξω. Ότι δοκίμασα μου αρέσει :s. Από races δε μέχρι και τα dwarfs μου άρεσαν. Από class μέχρι και οι rogues. 3,5 χρόνια τώρα βλέπω dwarf και rogue στο wow και σιχαίνομαι τη ζωή μου. Εδώ είναι όλα τόσο διαφορετικά.... Μπαχ για κανένα μήνα με βλέπω να το φιλοσοφώ. Chaos zealot για την ώρα.
Remiel Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Πρεπει να πατήσουμε καποιά εντολή για να πάρουμε τα item απο το ce?
chill Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Πήγαινε σε ένα mailbox βρε remiel. Εκεί θα τα βρεις (ακριβώς όπως συμβαίνει και στο wow kek, όχι /claim και μαλακίες σαν το aoc). 2 items δίνει. 1 epic jewel με διάφορα stats και ένα use ability (νομίζω heal τον εαυτό σου) το οποίο εξαφανίζεται μετά από 2 χρήσεις (το ability όχι το item) :s και ένα campfire (ανάλογο με το basic campfire του wow που σου δίνει spirit buff) με 1 ώρα cd το οποίο healαρει το party. Ffs πολύ mature δεν την είδανε? Κανένα pet δεν μπορούσαν να έβαζαν xD? Τίποτα σπουδαίο δηλαδή. Για τον ήχο ρε παιδιά μήπως έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ότι είναι χαμηλά? Φτιάχνεται κάπως?
Radiatedsoul Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 θα φτιαξουν και οι ηχοι, αργα η γρηγορα θα τους φτιαξουν
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ τελικά είμαι Eltharion πως λέγεται. Τίγκα στο Destruction. Οι Greenskins κάνουν κανονικό WAAAGH!
Yperaspisths Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια η open beta τελειωσε και το παιχνιδι βγαινει στις 18 Σεπτεμβριου. Εσεις πως παιζεται ακομα?
Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 chill karak eight peaks σου πανε σε 1 ωρα παω δουλεια, οταν ερθω το βραδυ θα μπω και εγω. goblin shaman θα εχω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Κάνουμε δρόμο με τα πτώματα των αντιπάλων μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα