Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Guys EXΩ ENAN PEntium 3.0 ghz 2 gb ram ddr2 667 ati 1650gt pro 256mb. ΘA TO ΠAIZEI TO game αξιοπρεπώς; MEXPI ΣTIΓMHΣ TA guild wars, lord of the rings online KAI wow TA ΠAIZEI ΣTO maximum KAI XΩPIΣ KANENA ΠPOBΛHMA.

Δημοσ.

Εμενα παντως παρα πολλες φορες που πηγα να μπω στο παιχνιδι δεν μου δεχοταν τον κωδικο και το username. Συνηθως φτανω στο maximum pass/user tries και το παραταω. Μετα την πρωτη γραφω προσεχτηκα τα στοιχεια, κοιταω οτι δεν εχει caps, οτι δεν εχει ελληνικα, τα ΠΑΝΤΑ πραγματικα αλλα τζιφος! Μετα απο 3 ωρες δοκιμαζω και μπαινω αμεσως...

Δημοσ.
Guys EXΩ ENAN PEntium 3.0 ghz 2 gb ram ddr2 667 ati 1650gt pro 256mb. ΘA TO ΠAIZEI TO game αξιοπρεπώς; MEXPI ΣTIΓMHΣ TA guild wars, lord of the rings online KAI wow TA ΠAIZEI ΣTO maximum KAI XΩPIΣ KANENA ΠPOBΛHMA.

Και σε αυτό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

καλα λες, δεν ΘΑ εχει κανενα προβλημα.

οοοοταν φτιαξουν το οποιο προβλημα εχει αυτη τη στιγμη.

γιατι τωρα, αν πας με ενα top pc να παιξεις RvR/Siege

με ολα στο minimum θα εχεις 2-15 FPS.

οχι μονο εσυ, αλλα ολοι.

αν δε, τυχει να εισαι σε κανενα απο τα πολυδιαφημιζομενα city captures

και massive RvR (100 vs 100+) και τετοια, που ειναι και η ουσια του παιχνιδιου,

θα βλεπεις ατομα να πετανε οπου να'ναι, αλλοι να βλεπουν τα timers να λενε 8' αλοι να λενε 2',

πορτες και heroes να μην κανουν τιποτα, items να ειναι unusable

και καμια 5-20" delay στα spells σου ο,τι συνδεση και να εχετε.

Δημοσ.

Ναι και γω δυστυχως δεν κατάφερα να παίξω ούτε στο κανονικό παιχνίδι solo λόγω παρόμοιων φαινομένων. Ελπίζω κάποια στιγμή να το φτιάξουν, αν και δεν ξέρω αν είναι πολλοί με τα προβλήματά μου.

Δημοσ.

χαχαχα τρελό γέλιο.

Έπαιζα με έναν DoK(ρανκ 16 τωρα) που εχω φτιάξει και εκεί που questara σκαει μύτη ένας order 15αρης(μαλλον παρόμοιο class...αν υπάρχει).Αρχίζει η μάχη και έχωνα dmg και Heal εγώ,έχωνε από τα ίδια και αυτός.Περνάει το 5λεπτο συνεχιζουμε(η δικια μου ζωη δεν εφτανε στη μέση) πάλι τα ίδια, φτάνουμε στο δεκάλεπτο και του σκάω bye μου σκαει και αυτός και σηκωθήκαμε και φύγαμε!Μιλαμε για 3 μερες να παλευαμε δεν έπαιφτε κανείς από τους δυο μας.

Δεν ξέρω ψιλό ξενέρωσα με αυτό.Κατάλαβα ότι γενικά το σύστημα που υπάρχει με τα action point ειναι βλακεία...Ειδικά στους dok που αν πέσουν τα ap έχεις τα άλλα για heal,Healarese και μεχρι να φτάσεις full health τα ap έχουν γεμίσει!(p.s. παίζει αν ήταν guildless να τον είχα ρίξει).

Δημοσ.

Αλλη μια είδηση που δείχνει ότι το pc gaming καλά κρατάει. Το 1.2 εκατομμύρια πωλήσεις το warhammer με 800.000 ενεργούς συνδρομητές.

Δημοσ.

τα παραπονα δινουν και παιρνουν ομως,ελειψη end content,το rvr πλεον δεν υπαρχει,ολοι συμμετεχουν σε άθλια κατεμε fps/wow-bgs/scenarios.Κριμα γιατι το game επρεπε να στηριζει το rvr.Oσοι ειχαν παιξει daoc θα καταλαβουν.Ας ελπισουμε οτι θα φτιαξει στους επομενους μηνες

Δημοσ.

Έπαιζα με έναν DoK(ρανκ 16 τωρα) που εχω φτιάξει και εκεί που questara σκαει μύτη ένας order 15αρης(μαλλον παρόμοιο class...αν υπάρχει)

μου θυμησε εκεινη τη διαφημιση που μπαινουν κατι τυποι σ'ενα πολυκαταστημα

και αρχιζουν... ολο χαρα:

-γεια σας, ενα βιβλιο θα ηθελα. -οριστε*ενα βιβλιο ο,τι να'ναι* -ευχαριστω*φευγει*

-γεια σας, ενα CD θα ηθελα. -οριστε*ενα CD ο,τι να'ναι* -ευχαριστω*φευγει*

πως μπορειτε μερικοι και το κανετε αυτο;

ειναι να παιξετε ενα καινουριο παιχνιδι,

δεν σας τρωει η περιεργεια να μαθετε τα παντα πριν αρχισετε, και καθως παιζετε;;

δεν καταλαβαινω...

Δημοσ.

Ok δεν αντεξα...

Μετα την ψιλο-απογοητευση του AoC (προσωπικη γνωμη βεβαια) αποφασισα να δοκιμασω την τυχη μου εδω...

Υπαρχει καποιος server που να ειναι μαζεμενοι Ελληνες οπως ειχε γινει με τον Wildsoul πχ?

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα είναι tank (Da toughest path). Οπότε 1h και ασπίδα.

Αργείς να σκοτώσεις πράγματα, αλλά αργείς και να πεθάνεις όταν σε κοπανάνε αρκετά. ;) (στο PvP είναι λίγο αλλιώς χωρίς healer :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...