Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλά ακόμα καθαρίζουμε το χαμό που άφησες πίσω σου :P:p. χάλια όλα. έχω βαρεθεί να πλένω.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 2ο καλίτερο guild του server Karag Orrud, και 1ο σε Order,

ψάχνει active (όχι hardcore, αν και θα θέλαμε πολύ) healers.

Τα classes που προτιμούνται είναι με τη σειρά:

1. Runepriest (όλοι)

2. Archmage (Isha spec)

3. Warrior Priest (Salvation spec)

Μέχρι και το level 27 μπορούν να έχουν ό,τι spec θέλουν.

Από 28 και μετά συζητούν με τους Class Officer.

Το site μας ειναι http://war-elysium.guildlaunch.com/

είμαστε 100% ελληνικό guild.

Δημοσ.

Αν και νόμιζα ότι πόσταρα χτες το βράδι αλλά αυτό που έγραψα είναι άφαντο. Ηθελαν να ρωτήσω σαν bright wizard ποιό path να ακολουθήσω? Εγω έχω την εντύπωση ότι το Path of Conflagration είναι το καλύτερο αλλά δεν ξέρω κατα πόσο τα area spells είναι ok για pvp

Παίζει κανείς ελληνας στους order στον Sea Of Dreams?

Δημοσ.

Έρχεται major patch: http://herald.warhammeronline.com/warherald/NewsArticle.war?id=386

Λένε ότι παίζει να βγει μαζί με την κυκλοφορία του WoW expantion και ότι θα έχει πολλές content αλλαγές.Για να δούμε...

Πάντως είναι πολύ war το παιχνίδι και θέλω να δώ τι σφαγές θα γινονται όταν 4-5 warbands θα κανουν επίθεση σε keep στα 40 lvl!Πάντως χθές πήγα με τον alter μου να πάρουμε το keep στην ostland και φαγαμε μια ήττα...!!!Υποθέτω πως θελει φουλ warband και όχι απλά 10 άτομα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4-5 warbands μαζεύονται για Fortress. (βασικά αν είδες τις 3 screenshots που είχα βάλει με το Maw - http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2361139&postcount=214 -, εκεί απλά το λες zerg :P)

Συνήθως τα Keeps πέφτουν με μια (αν δεν υπάρχει αντίσταση), αλλιώς 2-3 ίσως.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Αφου έφτασα τον Chosen 35lvl ,ειπα να δοκιμάσω τον Witch Hunter σε ένα αλλο server και θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι τα κύρια attributes για τον Wh?Απο ποιά εποφελείται περισσότερο

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Εδω και λιγες μερες μου εχει ληξει το το 30Days Trial period στο warhammer.Πηγα στο site στο account management και καθως προσπαθησα να βαλω τα στοιχεια μου στο master account δεν μου τα δεχοταν.Χρειαζεται μηπως να κανω καινουριο setup απο δεξια

"New Users

If you don't already have a master account, please click start to create one!"

??

Ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.
Δεν νομίζω να θέλει καινούργιο account.

Δοκίμασε με αυτό που μπαίνεις στο παιχνίδι.

Τα στοιχεια απο το login του παιχνιδιου βαζω και δεν μου τα δεχεται.Αν συνεχιστει και οντως δεν χρειαζεται καινουριο account τοτε μαλλον θα στειλω κανενα mail στην εταιρεια. :S

Δημοσ.

Θελω να ξεκινήσω το παιχνιδι αλλα μπορω να χρησιμοποιήσω τισ 30 μερεσ εξαρχησ ή πρεπει αναγκαστικα να παρω και time card?

Δημοσ.
Θελω να ξεκινήσω το παιχνιδι αλλα μπορω να χρησιμοποιήσω τισ 30 μερεσ εξαρχησ ή πρεπει αναγκαστικα να παρω και time card?

30 μερες από την αρχή (χωρίς gamecard ή πιστωτική)

p.s Έχει 40 αρισει κανείς από εδω?Πως είναι το high end?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...