Carebear Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το game, απευθύνεται σε casual παίχτες? κατα πολυ, διστυχως.... και γενικα ειναι παρα πολυ ευκολο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Από την εμπειρία μου σε ΜΜΟs, όλα ξεκινάνε casual, αλλά για να έχεις τα καλύτερα stats/items πρέπει πάντα να hardcore-ιάσεις.
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Και casual να παίξεις αν σου αρέσει ένα mmorpg θα βρείς τον χρόνο και θα καείς. Το κάψιμο πάντα έρχετε όταν φτιάξεις το πρώτο παρεάκι ingame
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 O Remiel κι εγώ, είμαστε στον Eltharion (open RvR), Destruction.
chek2fire Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Για να καταλάβω τι παίζει μια και ξανάρχισα να παίζω το game και έχω αρχίσει και κολάω σιγά σιγά. Σε κάθε περιοχή βλέπω ότι είναι χωρισμένη σχεδόν στα δύο με την μια μεριά να είναι στους destruction και η άλλη να είναι στους order. Ισχύει αυτό? Τέλος κάνω quest μονο στους empire. Αξίζει να πας να κάνεις quest και στις περιιοχές των high elves και dwarfs?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Σε κάθε περιοχή βλέπω ότι είναι χωρισμένη σχεδόν στα δύο με την μια μεριά να είναι στους destruction και η άλλη να είναι στους order. Ισχύει αυτό? Τέλος κάνω quest μονο στους empire. Αξίζει να πας να κάνεις quest και στις περιιοχές των high elves και dwarfs? Το κάθε race tier (περιοχή για 10 levels, 1-11 = T1, 11-21 = T2, 21-31 = T3, 31-40 = T4), έχει 2 περιοχές. Και οι 2 έχουν camps από τις 2 μεριές μέσα. Δεν είναι μια για την order και μια για destruction. Εγώ προσωπικά (δεν κάνω τόσο PvP τελευταία, αλλά πρέπει...), προχωράω και κάνω το ίδιο chapter και στις 3 race περιοχές. Π.χ. Ch.16 των greenskins, μετά των Chaos, μετά των DE (σε όποια σειρά). Είναι καλό γιατί με το Influence παίρνω τα αντίστοιχα rewards, που συνήθως είναι διαφορετικά και παίρνω και xp με τα αντίστοιχα quests, PQ farming.
chek2fire Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί να μην είναι καθαρά περιοχές του καθενός πάντως είναι περιοχές με έντονη την παρουσία της κάθε παράταξης και είναι φοβερά δύσκολο να μπείς μέσα και να πας σε κάποιο camp χωρίς να σε σκοτώσουν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Στο Tier 1 ναι. Από εκεί και πέρα, τυχαίνει σε αρκετά μέρη, camps των 2 πλευρών να είναι αρκετά κοντά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Οπως επισης κ κοινα PQ κ για τους 2... Δίκιο έχει ο Isaias. Υπάρχουν PQs που η Order δουλεύει ενάντια στην Destruction, οπότε πέφτει ξύλο μεταξύ PCs και NPCs και ανάλογα με το μέρος/server και ανάμεσα σε PCs (των αντιπάλων realms) στο PQ.
Remiel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Έχει βρεί κάποιος κάποια λύση για το memory leaking του παιχνιδιού?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Στο Warhammer Alliance και αν. Εδώ στο Age of Conan δεν έχουν βρει κάτι, τόσους μήνες τώρα. Αν δεν κάνω λάθος...
LuxJaja Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 σε αυτό κάνεις λάθος πλέον. το τελευταίο patch τα διόρθωσε όλα. τουλάχιστον του guild μου τα άτομα που έχουν διαφόρων ειδών συστήματα δεν έχουν κανένα πρόβλημα πλέον.\ σε κανένα μήνα, άντε δύο και στο WAR φαντάζομαι το ίδιο θα γίνει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Α οκ. Έχω κάτι βδομάδες να περάσω από AoC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα