dantouan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Eγω παντως το παρατησα ηδη, δεν προσφερει κατι νεο σε σχεση με ολα τα αλλα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ίσως όχι, αλλά δεν βλέπω κανένα να έχει πια. Πορώθηκα το πρωί πάντως, γιατί χθες το βράδυ μας έστειλε η Order πίσω 2 περιοχές και όταν ξύπνησα χτύπαγαν το Maw (fortress πριν από την Inevitable City). Τελικά καταφέραμε να πάρουμε πίσω τα Chaos Wastes και η μάχη γύρισε πίσω στην Praag.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δεν θα πω "OMG! LAG! Αλλά είμασταν καλύτεροι!" όπως ο Calmdown των Bad Karma που φρόντισε κατευθείαν τις ειρωνείες στο forum, ούτε "GO ZERG! Σας την είπαμε με τους 5000 που μαζέψαμε όταν το Maw κόντευε να πέσει!" που απαντάνε οι δικοί μας. Εγώ λέω απλά ότι "πάλι καλά", γιατί έλεγα πως θα ξυπνήσω και η IC θα είναι κάτω. Είχε πολύ λαό πάντως (όπως και lag), αλλά πιστεύω ότι καιρό είχε να δει κάποιος κάτι τέτοιο. Good fight (χωρίς ειρωνεία) και από τις 2 μεριές. Επικούρα!
Toufas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 εγω αν το σταματησω θα ειναι λογω ελειψης χρονου παντως (που ηδη εχω ελαχιστο)
becausE Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μόλις το παρήγγειλα σε ποιον server είστε? Δεν έχω κανένα γνωστό να παίζει
Carebear Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Έχω την εντύπωση οτι στην προσπάθειά τους να κάνουν τους healer να έχουν μεγάλο survivability τους έκαναν λίγο overpowered (Προσωπική άποψη).Aπο το game so far δεν έχω κανένα παράπονο εκτός του οτι στις μεγάλες μάχες καμια φορά το pc μου κολλαεί και αυτό μου δημιουργεί πονοκέφαλο γιατι πρέπει να αγοράσω καινούργια μνήμη. δοκιμασε να ριξεις Ζealot και μου λες τη γνωμη σου μετα... για witch elf kai marauder και συχνα και sorc, ολοι οι healers ειναι λουκουμακια. δεν ειναι η δουλια σου να ριχνεις κοσμο, αλλα να προστατευεις τους δικους σου. δεν φταιει το PC σου. το game εχει προβλημα. εγω παιζω με 8400core2duo, 4gigRAM, ATI 4850, με τα παντα στο low ή στο off αν εχει. στις μεγαλες μαχες (30vs200 πχ)παντα εχω 15-20 fps. και εγω και οι περισσοτεροι gmates μου που εχουν και πιο καλα pc μερικοι, και ολοι οι irl φιλοι μου, το ιδιο προβλημα. κατι σχετικοι μας ελεγαν οτι φταιει το engine του game, και οτι εχει και ενα προβλημα με "memory leaking" και κατι τετοια κουλα που εγω δεν καταλαβαινω Μόλις το παρήγγειλα σε ποιον server είστε? Δεν έχω κανένα γνωστό να παίζει αν θελεις Order, Karag Orrud. war-elysium.guildlaunch.com οπως λεει και το slogan.. "we dont have to play evil to feel better about being 12"
Deargr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 αν θελεις Order, Karag Orrud. war-elysium.guildlaunch.com οπως λεει και το slogan.. "we dont have to play evil to feel better about being 12" Πως τα πανε οι order εκει? Εχετε κανα guild καλο? Θα φτιαξω μαλλον order γιατι ετσι υπαρχει προκληση με τους destruction ειναι ολα σιγουρα οπως alliance vs horde...
Carebear Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Πως τα πανε οι order εκει? Εχετε κανα guild καλο? Θα φτιαξω μαλλον order γιατι ετσι υπαρχει προκληση με τους destruction ειναι ολα σιγουρα οπως alliance vs horde... Ναι εγω ειμαι στους Elysium που ειμαστε 1οι στους Order και 2οι στον Server. Στα BG χανουμε σπανιοτατα με το guild. 'Οποτε εχουν δοκιμασει οι Destro να παρουν το μεγαλο keep για να μπουν εν συνεχεια στην πολη μας, γινετε το εξης: Ειναι καμια 5-7-8 guilds, με levels 32-40. παντα πανω απο 200-250 ατομα... Πηγαινουν να μας παρουνε το keep, τα καλιτερα guilds οπως Angels of Retribution και Method. (το 1ο Ελληνικο) Μαζευομαστε εμεις και κανα guild ακομα (συνηθως Dystopia) δλδ καμια 60-70 ατομα levels 19-32 και κανα δυο 36-37. (εμεις εχουμε τους 2 -ολοκληρους- 40ρηδες Οrder του server ) Τοτε ειναι που εξαφανιζονται οι destro και τους πaiρνουμε στο φαλαγκι ως το camp τους, και μετα παιρνουμε και κανα δυο keeps εμεις, ετσι για να μην παιρνουν αερα Αυτο γινετε καθε φορα. ως τωρα τουλαχιστον... Και τι να σου πω.. δεν ξερω αν ειναι οντος οπως Horde-Alliance δεν μπορεις να εισαι απολυτος. Αλλα οι εμπειριες μου αυτο μου λενε. Σε οποιαδηποτε μαχη outdoors με το guild, παντα εν τελει εμεις νικαμε. αν και πιο λιγοι και πιο low levels.
kaiowas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μονο σε μενα φαινετε παραλογο το απο πανω ποστ? 70 19-32 levels Vs 200+ 32-40lvls......και νικατε... εχετε βρει το I.W.I.N. item?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Κατά σειρά πρoτεραιότητας: Εξαρτάται από την εκάστοτε οργάνωση / premades / Bright Wizards - Iron Breakers / wall-climbing exploits και οποιοδήποτε συνδασμό τους. Αυτό έχω δει μέχρι στιγμής. Κυρίως πάντως οργάνωση/premades. Μετά γίνεται το "εμείς γ@μάμε" στο εκάστoτε forum. Βλέπε Bad Karma στον Eltharion. 12 εναντίον Destruction zerg στο Maw και είχαν μόνο 18 deaths. Yes... Είχε πλάκα το topic γιατί έλεγε "Thank you Destro!" και φυσικά ήταν τίγκα στην ειρωνεία μέσα. Gamers. They.Never.Change.
kaiowas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μου φαινετε παραλογο κυριως λογω της διαφορας των level που παρεθεσε, οσο να ναι εκτος απο τα εκαστοτε skills του παιχτη μετραει και το level του αντιπαλου. Αν εσυ κανεις 200 dmg και ο αντιπαλος 500 συμαινει οτι και ο healer που σε κραταει να μπορει να κανει αναλογο heal. Σε συνδυασμο με τα 300%+ παραπανω ατομα των αντιπαλων δεν μπορω να φανταστω πως μια τετοια νικη ειναι πιθανη χωρις eploits η εκτεταμενη χρηση των npc defenders. Anyway επειδη δεν ειμαι high level στο παιχνιδι ισως η ισοροπια αλλαζει μετα. Μεχρι στιγμης παντως και με σωστη τακτικη δεν μπορω να κρατησω ζωντανο το tank, melee dmg ζωντανο οταν οι αντιπαλοι τον/με περνανε 4-5 level και ξερουν να κανουν τα βασικα.
Carebear Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) τι να πω, αν δεν με πιστευετε, πατε στο war-oline.gr και ρωτηστε ποσο ξηλο εφαγαν χθες στο Praag, στο Passwatch και το Reisguard, και τι levels και ποσοι ηταν αυτοι και εμεις. κυριως χανουν γιατι ενω ειναι και μεγαλυτεροι και περισσοτεροι, μολις δουν μερικους Order γυρνανε και αρχιζουν να τρεχουν στο Warcamp, και σε αυτο το game αν ο αλλος θελει να σε κανει slow μπορει ευκολα. επισης χρωσταμε πολλα στους healers και στους witch hunters μας, που τα παιδια σκιστηκαν, ολη την ωρα scout τον χαρτη, και στις μαχες δεν αφησαν ουτε healer oute siege weapon απο τους destro α, και εμεις τους πολυ μικρους, τους βαζουμε στα siege weapons εκτος και αν ειναι healers. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2008 από Carebear
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 μολις δουν μερικους Order γυρνανε και αρχιζουν να τρεχουν στο Warcamp Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από άτακτη φυγή... Tabletop δεν έπαιζαν; Όποιος έκανε flee, τον πέρναγαν από πάνω. (οκ, δεν είναι tabletop βέβαια, αλλά ισχύει)
alexandr0s Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το game, απευθύνεται σε casual παίχτες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα