Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Χαχαχα! Ωραίο link Vrok! Btw, για να ρίξω κι εγώ μια 3αδα screenshots. Μάλλον ένας από τους πιο προσεγμένους NPCs. Bloodthirster. (στην 2η pic είναι πεσμένο το LOD, λόγω απόστασης) Κι εγώ.
Anduril Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Παιδια να ρωτησω...αγορασα χθες το παιχνιδι εγω,το παιχνιδι τρεχει λιγο choppy ωρες ωρες μεχρι να φωρτωσει το περιβαλλον ή ειναι η ιδεα μου;Δοκιμασα να κανω forward τα ports στο router και μου φαινεται οτι παει καπως καλυτερα.Αλλα άλλα ports λεει στο βιβλιαρακι οδηγιων,άλλα λένε στο net...Ξερει μηπως κανεις για το θεμα τιποτα;
BaNcU Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Γειά!! Είμαι νέος στο forum και θα ηθελα να παρω λιγες γνωμες.... Το pc μ : Intel Core Duo 2 E4400 2gb kingston ram ddr2 nvidia geforce 8600 gt 2.00 ghz Λετε να μπορεσει να σηκωσει το war ή πρεπει να κανω καμια αναβαθμιση??? Thx for reading !!
Radiatedsoul Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Το παρατησα χτες, μεγαλη βαρεμαρα και ειδα ορισμενα πραγματα που μου διχνουν ελειψη βασικων γνωσεων και εμπειριας απο τους developers. Εχουν κανει μεγαλα λαθη στα classes και στα talent trees τους. Εκατσα και κοιταξα ολα τα path που μπορει να ακολουθησει το class μου(chosen) και ανακαλυψα οτι το μονο talent που πραγματικα κανει διαφορα στην μεγαλη μαχη το παιρνω στο 16 lvl. Ολα τα υπολοιπα απο πανω μεχρι κατω ειναι αχρηστα εντελως. Αυτα τα πραγματα ρε παιδια ειναι απαραδεκτα, δηλαδη αυτος που το εφτιαξε δε σκεφτηκε να βαλει στο τελος του tree ενα ultimate spell οπου θα το περνεις και θα βλεπεις διαφορα? Αντι για αυτο εβαλε το σημαντικοτερο να το παιρνεις στο 16 lvl και απο κει και πανω ανεβεις δεν ανεβεις lvl ολα τα υπολοιπα talents ειναι για τα πανηγυρια. Μετα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι υπαρχουν παρα πολλα spells,abilities κτλ που ειναι παρομοια μεταξυ τους και εχουν ιδιο ακριβως αποτελεσμα, και αλλα τα οποια δεν εχουν κανενα αποτελεσμα πρακτικα στην μαχη, παρα μονο στα χαρτια. π.χ εχω ενα σπελλ που λεει "κανεις 70 ζημια, αποροφας 30 action poionts απο τον αντιπαλο". 10sec cooldown. Λοιπον αυτο ειναι εντελως ακυρο επειδη το regeneration των action points ειναι πολυ μεγαλο και 30 ποντοι καθε 10sec δεν ειναι απολυτως τιποτα. Τα siege και τα καστρα που λεγανε , δεν ειδα πως μπορει να ειναι χρησιμα και διασκεδαστικα. Εκανα siege και το μονο που κερδιζα ηταν να περνω renown (pvp exp). Καποια στιγμη θα φτασω 40 lvl στο renown και μετα δε θα εχει νοημα. Δεν ειχε νοημα σαν guild να παρουμε καστρο και να το κρατησουμε. Εκανε reset καθε 1-2 ωρες νομιζω και μετα το ξαναπαιρνε οποιος ηθελε. Εβαλα παλι το wow και πραγματικα ειδα οτι η blizzard ειναι αιωνες μπροστα απο ολους. /respect
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εγώ περιμένω το ανεμιστηράκι μου για να ξαναπαίξω. Θέλω να δω T4 μάχες. Κατά τ'άλλα, το έχω πάρει στο mix tabletop/fps, οπότε δεν το κοιτάω όπως τα άλλα MMOs. Και σίγουρα δεν ξαναγυρνάω ποτέ στο "άλλο" παιχνίδι.
Anduril Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εγω παιδια εντυπωσεις βλεπω οτι ειναι υποσχομενο παιχνδι αλλα θελει δουλεια ακομα.Ενα μεγαλο bravo παντως για το artwork, πραγματικα ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος που οι πανοπλιες και ολα αυτα ειναι εντυπωσιακα ακομα και σε χαμηλα levels κι οχι σαν το wow που μεχρι να παρεις κανα epic απο pvp/raids ηταν ο χαρακτηρας λες και φορουσε την πυτζαμα του super goofy.Αναμενω βελτιωσεις γιατι ακομα το σκεφτομαι αν θα συνεχισω το WAR ή δοκιμασω το Lich King οταν βγει...
Paralizer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνώ κι εγώ με τον παραπάνω και όπως έχω ξαναπεί μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά έχει πολύ δρομο μπροστά. Σε κανα 1-1,5 χρονο που θα βαρεθώ σίγουρα το WOTLK ελπίζω να έχουν διορθώσει πολλά πραγματάκια και να τα έχουν fixάρει όπως πρέπει. Το σίγουρο είναι ότι αν το ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ παργματικά και χωρίς επιπολαιότητες, μπορεί να ανέβει πολύ καλά και σωστά!
eleinos1975 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια παιζω wow 1 χρονο και λεω να δικιμασω το war αξιζει η αλαγη;αν ναι μπορετε να μου πειτε κα μερικους λογους να κανω την αλαγη;
Xorxhs! Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια παιζω wow 1 χρονο και λεω να δικιμασω το war αξιζει η αλαγη;αν ναι μπορετε να μου πειτε κα μερικους λογους να κανω την αλαγη; κανε την αλλαγη αν νομιζεις οτι παιζοντας το wow δε σε ευχαριστει
Vrok Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 π.χ εχω ενα σπελλ που λεει "κανεις 70 ζημια, αποροφας 30 action poionts απο τον αντιπαλο". 10sec cooldown. Λοιπον αυτο ειναι εντελως ακυρο επειδη το regeneration των action points ειναι πολυ μεγαλο και 30 ποντοι καθε 10sec δεν ειναι απολυτως τιποτα. Δυστηχώς το παίζεις με φιλοσοφία WOW. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι φτιαγμένο για 1v1 αλλά για ομάδα εναντίον ομάδα. Εκεί αυτό το skill σε συνδιασμό με άλλα αξίζει σίγουρα.
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 έλα οι wow lovers στο άλλο topic, να πάτε να φάτε τα δρακάκια με τα zornt of the monkey και αφήστε τα ξυλα για άλλους (και μην ακούσω ότι η arena είναι ξύλο...
Xorxhs! Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 έλα οι wow lovers στο άλλο topic, να πάτε να φάτε τα δρακάκια με τα zornt of the monkey και αφήστε τα ξυλα για άλλους (και μην ακούσω ότι η arena είναι ξύλο... Toufa δεν μας αφηνεις, να επιστρεψεις στο age of conan topic? Ξερεις εσυ,παλι τα ιδια ελεγες. Ελπιζω να μην αλλαξεις παλι γνωμη αναιρωντας για αλλη μια φορα οσα με θερμη υποστηριζες ... Εχεις καταντησει γραφικος
Skia11 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Πάντως μού έχει αφήσει το game μια γλυκόπικρη γεύση μέχρι στιγμής. Ενώ είναι μπροστά σε παρα πολλά, υστερεί σε πολύ βασικα πραγματα που όμως είναι η καρδιά σε ένα ΜΜΟ που είναι καθαρά pvp oriented. Εξηγώ: κατά την γνώμη μου ο κόσμος του είναι απο τους μεγαλύτερους που έχω δει σε ΜΜΟ (bar eve online), το artwork, τα κτήρια και οι πόλεις είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α. Οι ιδέες του σε θέματα questing (PQs) και finding groups (open party) ελπίζω να γίνουν το standard στα ΜΜΟs απ' εδώ και πέρα. Τα classes είναι αρκετά ενδιαφέροντα και με ποικιλία Παίρνει μια άλλη Direction στο leveling βάζοντάς σε απο την αρχή στη καρδιά του story του και στο pvp. OΜΩΣ...Το combat του στο τέλος της ημέρας μέχρι στιγμή με έχει απογοητεύσει. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε feedback (μέσω animations-sounds), responsiveness των abilities και του avatar σου που σου χαλάει το όλο experience του pvp. Για μένα που στα ΜΜΟs ζω για combat αυτό είναι μεγάλο let down, σίγουρα θέλω να πιστεύω ότι η Mythic θα ακούσει το player base της και θα "σιδερώσει" το game με τα κατάλληλα patches με τον καιρό. At the end gameplay is and always will be KING. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2008 από Skia11
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 xorxh εγω ελεγα οτι το conan για μενα ηταν κατι να εχω μεχρι να βγει το warhammer και ο ghostrider με κοροιδευε. πηγαινε πηδα στην satrath απο την βαρεμαρα και ασε τα παιχνιδια που δεν πατας 1-1-1-1-1-2-2-2-3 skia και εμενα δεν μου αρεσε αυτο, αν και παιζω χωρις ηχο, ειναι καπως βαρετο να εχει 2-3 animations μονο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 xorxh εγω ελεγα οτι το conan για μενα ηταν κατι να εχω μεχρι να βγει το warhammer και ο ghostrider με κοροιδευε. Εγώ δεν κορόιδευα κανέναν...εμ...χμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα