shadowmann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 θα περιμένω λίγο ακόμα μπας και βγει κάνα trial key αλλιώς παο το περνώ και βλέπω..
Yperaspisths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 οφειλω να πω οτι αρχιζω και το βαριεμαι σιγα σιγα το game...με κουραζει,pq ειναι μονοτονα,το grinding μετα το 20 ειναι ορατο,το pvp αρκετα καλο,αλλά οχι και αυτο ειναι κουραστικο απο ενα σημειο και μετα.Παντως σε σχεση με τα υπολοιπα μετα-wow mmos,ειναι σαφως ανωτερο.Δεν ενθουσιαστικα...ειδωμεν..το σιγουρο ειναι οτι θα γυρισω στο wow να δοκιμασω lich king. Οτι να ναι λες φιλε. Σου φαινεται βαρετο το WAR και θα γυρισεις να δοκιμασεις το grind king. Σε πληροφορω για να μην κουραζεσαι οτι θα εχει τα ιδια χαλια γραφικα,το ιδιο ατελειωτο grind,τα ιδια ατελειωτα 10χρονα να λενε ''i gief you 10 silver,help me go DM''. Eυτυχως εφυγα απο το WoW ,αλλα δυστυχως κανενας δεν αγορασε το account μου ,γιατι μαλλον ειχα draenei loladin και ως γνωστον ο kalgan τους εκανε ενα ματσο σκ@@@ και κανεις δεν θελει να εχει loladin. -----Προστέθηκε 30/9/2008 στις 08 : 20 : 11----- ρε παιδιά γιατί θέλω και εγώ να αρχίσω κάποιο MMORPG αυτόν τον καιρό..αλλα στις photo που βλέπω εδώ τα γραφικά με ξενερώνουν τελείως....φταίνε η photos? γενικά τα γραφικά του WAR είναι καλύτερα,ισα η χειρότερα από του WOW? ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ WoW ,αλλα κατωτερα απο του AOC. Αν θες το game να εχει γραφικα crysis μην το αγορασεις παντως
shadowmann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 ποιος ανέφερε ότι θέλει crysis γραφικά στο war έλεος δηλαδή μάθε να διαβάζεις τι γραφή ο άλλος... μια ερώτηση έκανα στο πως είναι τα γραφικά... και δεύτερον τι αρπάζεσαι με τον άλλο που το ψιλό βαρέθηκε? είσαι τις εταιρίας? αλλα τα ίδια θα έκανες και όταν υπερασπιζόσουν το WOW.. ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την άποψη του.. τα ίδια με τα games τα ίδια και με τις κονσόλες/pc.. λες και παίρνετε λεφτά για διαφήμιση... φιλικά πάντα δεν έχω κάτι μαζί σου..απλά μη τρελαίνεσαι με την άποψη του αλλου....
Xorxhs! Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Οτι να ναι λες φιλε. Σου φαινεται βαρετο το WAR και θα γυρισεις να δοκιμασεις το grind king. Σε πληροφορω για να μην κουραζεσαι οτι θα εχει τα ιδια χαλια γραφικα,το ιδιο ατελειωτο grind,τα ιδια ατελειωτα 10χρονα να λενε ''i gief you 10 silver,help me go DM''. Eυτυχως εφυγα απο το WoW ,αλλα δυστυχως κανενας δεν αγορασε το account μου ,γιατι μαλλον ειχα draenei loladin και ως γνωστον ο kalgan τους εκανε ενα ματσο σκ@@@ και κανεις δεν θελει να εχει loladin. -----Προστέθηκε 30/9/2008 στις 08 : 20 : 11----- ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ WoW ,αλλα κατωτερα απο του AOC. Αν θες το game να εχει γραφικα crysis μην το αγορασεις παντως Μην μπερδεύεις τα γραφικά με τη γραφικότητα.. Τον Σωτήρη τον ξερεις? http://ru.youtube.com/watch?v=cMEBo-U26FQ αφιερωμενο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει, τα έχετε όλοι απεριγραπτοτεράστια τα @@ σας. Γυρνάμε τώρα στο game; Inevitable City στον Eltharion πήγε επιτέλους Rank 3. Μπήκα στο Eternal Citadel και είδα τους αρχηγούς. Τον Malekith, τον περίμενα πιο εντυπωσιακό πάντως. To πολύ blur στα textures είναι από μια bug-ια που τρώω μάλλον... :/
shadowmann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει, τα έχετε όλοι απεριγραπτοτεράστια τα @@ σας. Γυρνάμε τώρα στο game; Inevitable City στον Eltharion πήγε επιτέλους Rank 3. Μπήκα στο Eternal Citadel και είδα τους αρχηγούς. Τον Malekith, τον περίμενα πιο εντυπωσιακό πάντως. To πολύ blur στα textures είναι από μια bug-ια που τρώω μάλλον... :/ σε τι ανάλυση και σε τι options παίζεις? έχει γενικά πολλά options η ανάλυσης και 1-2 ακόμα..? ας πούμε ΑΑ έχει? (θέλω πολλά e...?) νταξή δεν κολλάω στα γραφικά απλά να ξέρω στο περίπου...πρέπει να αποφασίσω να έχω κάτι για τον χειμώνα!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχει πολλά options ακόμα... AA και AF μπορείς να βάλεις από το control panel της κάρτας και όλο ξεχνάω να βάλω. 1280 x 1024 παίζω. Όταν γυρίσω από την δουλειά σήμερα, θα ξανακοιτάξω να βγάλω screenshots από αυτούς.
shadowmann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχει πολλά options ακόμα... AA και AF μπορείς να βάλεις από το control panel της κάρτας και όλο ξεχνάω να βάλω. 1280 x 1024 παίζω. Όταν γυρίσω από την δουλειά σήμερα, θα ξανακοιτάξω να βγάλω screenshots από αυτούς. hmm ok θα περιμένω! thnx
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Better τώρα νομίζω. Δεν είχα το bug και ανέβασα AA και AF.
shadowmann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 σαφώς καλύτερα!!! nice thnx για τον κόπο σου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Σιγά τον κόπο βρε. Πάντως να δούμε πότε θα έρθει ( ; ), το patch με τα high res textures. Κάτι ακουγόταν, αλλά δεν ξέρω πόσο ράδιο αρβύλα είναι ή επίσημο.
zoocra77 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά μπαίνεται κανονικά?Μου βγαζει The patch client was unable to retreive the file patcher-goa.prod.sig ...... Εχει άλλος το ιδιο πρόβλημα?
telarin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Οτι να ναι λες φιλε. Σου φαινεται βαρετο το WAR και θα γυρισεις να δοκιμασεις το grind king. Σε πληροφορω για να μην κουραζεσαι οτι θα εχει τα ιδια χαλια γραφικα,το ιδιο ατελειωτο grind,τα ιδια ατελειωτα 10χρονα να λενε ''i gief you 10 silver,help me go DM''. Eυτυχως εφυγα απο το WoW ,αλλα δυστυχως κανενας δεν αγορασε το account μου ,γιατι μαλλον ειχα draenei loladin και ως γνωστον ο kalgan τους εκανε ενα ματσο σκ@@@ και κανεις δεν θελει να εχει loladin. -----Προστέθηκε 30/9/2008 στις 08 : 20 : 11----- ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ WoW ,αλλα κατωτερα απο του AOC. Αν θες το game να εχει γραφικα crysis μην το αγορασεις παντως ενημερωτικά o loladin γαμοδέρνει στην beta, τα χώνει ακόμη και σε DK και rog..
Toufas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 http://herald.warhammeronline.com/warherald/NewsArticle.war?id=338 incoming patch
Vrok Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δεν γνωρίζω αν το έχει ποστάρει κανεις αυτό επειδή είναι μεγάλο το thread. http://uk.gamespy.com/pc/warhammer-online/913667p1.html Είναι 2 σελίδες. Περιγράφει λεπτομερώς μια πάρα πολύ καλή στρατηγική για το mourkain temple. Με λίγα λόγια με αυτήν την στρατηγική κερδίζεις το παιχνίδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα