Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχω παρατησει εδω και ενα χρονο λογω ελλειψης χρονου.Ειχε το καλυτερο PvP για μενα.Αν γινει free το ξαναπαιζω αλλιως ...περιμενω το GW2.απλα με ειχε κουρασει ολο αυτο το renown farming.

Επισης ειπαμε ειναι PvP game αλλα οχι και ετσι τα instances ειναι χαλια.

Ακομα εχει παιχτες στους 2 ευρωπαικους ?Πιστευω πρεπει να εχει πεσει πολυ ο πληθυσμος.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επικές μάχες στο pvp του. Νομίζω αυτό το game ήταν καθαρά θύμα της ΕΑ γιατί με το που έφτασε τα 400k account έκλεισε την mythic σαν αποτυχημένη και ουσιαστικά εγκατέλειψε το game. Αν το είχε κάποια ανεξάρτητη εταιρεια η αν η mythic δεν είχε πάει ποτέ με την ΕΑ θα είχαμε δει αρκετά νέα πράγματα σε αυτό το παιχνίδι.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό το παιχνίδι το είχα καταευχαριστηθεί και είχα βιώσει μαζί με το darkfall τις καλύτερες massive pvp εμπειρίες μου σε mmo. Μπορεί στο warhammer να ήταν πολύ καλύτερες λόγο του leader τότε που είχαμε του poro που μιλάμε ο τύπος ήταν τελείως στρατηγός.

Δεν μπορώ να ξεχάσω με τπτ όταν σκάγαμε 20 άτομα και θερίζαμε 200 μόνο και μόνο επειδή μπορούσαμε και παιζαμε οργανωμένα. 

Δεν θα ξεχάσω όσα χρόνια και να περάσουν επικές στιγμές όπως όταν είχαμε κρυφτεί σε πολιορκημένο κάστρο 20 άτομα και βγήκαμε ξαφνικά και θερίσαμε τις ορδές των 100+ που πανυγήριζαν για την νίκη τους.

Δεν θα ξεχάσω σε πολιορκία κάστρου που ξανά 20 άτομα πηδήξαμε από τα μπαλκόνια του κάστρου και τους βγήκαμε στην πλάτη και τους θερίσαμε πιάνοντας τους στον ύπνο.

Και εδώ δύο video με τα κατορθωματα μας τότε το ένα το επικό dedend 20 ατόμων μέσα σε κλειστό χώρο που αντιμετωπίσαμε πάνω από 200 άτομα. Τότε σαν death company ήμασταν το μόνο guild από order που κρατάγαμε όρθιο τον server.

και το άλλο σαν Pax mortis που σκάμε σε χώρο που είναι ορδές αντιπάλων και τους θερίζουμε όλους..

Απλά game Επος!

• Like 1
Δημοσ.

ε οκ ρε check, τι μας λες δλδ, καμιά αρχέγονη αλήθεια? gz, είχατε premade και φαρμάρατε άμπαλα καζουάλια που παίζαν για τον χαβαλέ τους, ενώ εσείς λες και επρόκειτο για την ζωή σας. Αυστηρά για premade ήταν, για casual - pugιτες χωματερή λόγω των premade αλλά κυρίως για το tier σύστημα που είχε στο gear που παίζει να ήταν ότι πιο ανεγκέφαλο έχει κατεβάσει η γκλάβα σχεδιαστή games, όποιος το ξεκίνησε κάμποσο καιρό μετά το release καταλαβαίνει..

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα το παλιό Warhammer Online που διαφημιζόταν κάποτε (Sega; Έχω ξεχάσει πια ποιος θα το έβγαζε) και ένας φίλος μου το ακόμα πιο παλιό που θα ήταν βασικά σαν το tabletop αλλά με online μάχες.

Ωραίο και το WO της EA, αλλά μπορούσε να ήταν κάτι πολύ καλύτερο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Wow...μετα απο πολυ ψαξιμο καταφερα και βρηκα αυτο το Thread.Για οσους δεν γνωριζουν...το παιχνιδι εχει επιστρεψει εδω και 2 σχεδον χρονια σε μορφη Private Server...Πριν μερικες εβδομαδες ανοιξε και η T4.Το παιχνιδι ειναι σε πολυ καλη κατασταση απο θεμα Bugs.Ενω οι Developers δουλευουν σκληρα καθημερινα για να το επαναφερουν στην μορφη που ηταν και να το κανουν ακομη καλυτερο.Μπειτε και τσεκαρετε εδω https://www.returnofreckoning.com/index.php ,αξιζει τον κοπο! Το RvR δουλευει αριστα.Τα Pqs διορθωνονται με τον καιρο αν και ειναι δυσκολο το κομματι λογω Scripting/Τα Dungeons θα ρθουν μετα το καλοκαιρι.Δειτε το βιντεο εδω ενος εκ των Main Developers να μιλαει για τους στοχους του Server :

Waaaaaaaghhh!

EDIT: Ο server ειναι κατω αυτην την στιγμη και προσπαθουν να διορθωσουν τεχνικα προβληματα.Λιγο υπομονη ακομα.Δειτε τις ανακοινωσεις μεσα απτην σελιδα στο Facebook.https://www.facebook.com/returnofreckoning/?fref=ts

EDIT2:Server UP

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίδα για Mac client?

https://www.returnofreckoning.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=6043&hilit=Mac

:D Οκ?

Σε ενα αλλο thread ο Developer(Genisaurus) ειπε :

We are still working on developing a client for OSX, but at this time we are not able to officially support the platform. You may be able to find some community members whom have worked around the limitation through Wine or some other means.

Δημοσ.

Εκανα Livestream για οποιον θελει να το δει.Η ποιοτητα ειναι χαλια λογω internet(upload) δειτε και Descritpion.Η μαχη απτην αλλη ηταν επικη.Το παλεψαμε αλλα μας διαλυσανε αυτη την φορα οι Destro.Ωστοσο στο 1ο μισο του βιντεο που καναμε Def ειχαμε επιτυχια :) Δυστυχως δεν κερδισα καποιο loot-bag.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...