Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πιο guild παιζεις?

Τελικα ναι εκαναν τους destro τους transfer στον norn.Ο leader ειναι ελληνας κα8ως και καπιοι απο τους officers αλλα γενικα ειναι international guild.

Iσως γυρισω στο WAR τις επομενες μερες.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι στους elysium, greek only guild, αλλά σπάνια θα δείτε premade αποκλειστικά από το guild μας και ποτέ massive orvr. Γενικά, δουλεύουμε πολύ με το alliance, αφού φαίνεται ότι οι Έλληνες δεν παίζουν healers :huh:

Όποιος θέλει να του στείλω pm vent info να μπει να πει ένα γεια και να μας trollάρει :P

Δημοσ.

Και εμένα ο 1ος μου char wp ήταν αλλά τον βρήκα πολύ βαρετό και 3 button spammer, μετά κόλλησα με rp τον οποίο 80ρησα και τώρα παίζω ib.

Ξεκινάς 80rr και 0% αλλά έχεις 300% bonus μέχρι το 81, πολλοί πήγαν 81 την 1η μέρα, μετά αρχίζουν τα ζόρια.

Δημοσ.

χμμ ενδιαφερον! Στον Νορν εχω πολλους 40 lvl destro απο το παλιο μου account που επαιζα με order στον azgal.Οποτε αν μπω με αυτους 8α με παει κατευ8ειαν 80 αλλα δε 8α εχω το gear, σωστα?

Mου αρεσε το παιξιμο του wp σαν healer στο orvr.Δε μπορω να πω οτι ηταν τοσο βαρετος ιδιος οταν ο guild leader δε μας αφηνε να παιζουμε με spam το group heal. Hot buffs σε ολα τα dps στο wb,hex remove ακομα και μετα το nerf του cleansing power,stagger oπου και οταν επερεπε,detaunt,σωστο posιtioning κτλ.

Δημοσ.

Μάλλον κατάλαβα λάθος τι ρώταγες πριν :unsure: 80 ξεκινάς εφόσον ήσουν 80, αλλιώς είσαι όσο ήσουν. Το rr bonus αυξάνει όσο ανεβαίνει το rr. Αν και η mythic δεν το έχει πει official πρέπει να είναι ~100% μέχρι το 60 ~200% μέχρι το 70 και 300% μέχρι το 81. To gear είναι πολύ εύκολο να το πάρεις, πια, αφού anni παίρνεις με gold, conq με medallions, inv/warlord από keeps kai sov από st1 city, το lock για sov είναι περίπου 20 ώρες αν θυμάμαι καλά.

Έχω παίξει όλα τα healing classes και στα 2 sides και οι wps/doks είναι, σίγουρα, με διαφορά οι καλύτεροι. Τους βρήκα κάπως βαρετούς επειδή δεν βασίζονται στο kiting και κάθονται λίγο πίσω από τα melee πατώντας 3-4 κουμπιά. Βέβαια, το ότι είσαι απαραίτητος στο group κάνει το class λίγο πιο ενδιαφέρον. Οι am/shaman νομίζω είναι το πιο ενδιαφέρον healing class με πολύ καλά tactics και πολλά εργαλέια για kiting. Οι rps/zealots αν και πιο εύκολο να τους παίξεις σε σχέση με am/shaman τους λείπει 1 καθαρό healing tree στο mastery και αν και αναγκάζονται να kitaroun τους λείπουν τα εργαλεία για αυτό. Τέλος αν και όλλα τα healing classes μπορoύν να γίνουν άριστα dps, η μόνη χρησιμότητα των rp/zealot ως dps είναι ως aoe debuffers.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σε ολους.Θα μπορουσατε να μου πειτε αν υπαρχει private server για το Warhammer Age Of Reckoning;Θελω να παιξω τοσο αυτο το παιχνιδι αλλα το endless trial ακουσα πως σου δινει το δικαιωμα να φτασεις μονο 10lvl.Και φυσικα δεν ειμαι διατεθιμενος να πληρωνω για να παιζω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιζεις ακομα WAR?

Γιατί ρωτάς?

Για να σε προλάβω (από παλιότερες συζητήσεις μας), σε αντίθεση με εσένα είναι παλιός Fan του warhammer world (fantasy & 40k), οπότε είτε παίζω είτε όχι, πάντα θα ελέγχω τι γίνεται με το συγκεκριμένο ΜΜΟ, καθώς πιστεύω ότι αν απολύσει τους άχρηστους Developers που έχει αυτή την στιγμή (οι οποίοι το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν το war σαν τα μούτρα του αρχικού WoW, δεν κοιτάνε τουλάχιστον κατά cataclysm μεριά) θα μπορέσουν τουλάχιστον να υλοποιήσουν κάποια από τα στοιχεία που κάποτε διαφήμιζαν.

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε το στυλ που έλεγε η Climax πριν το πάρει η Mythic, με πιο free professions (city guard, mercenary, κλπ) που θα θύμιζε πιο πολύ τα παλιότερα sandbox MMOs.

Και τα γραφικά που αν και τώρα φαίνονται "κάπως", ήταν σίγουρα πιο grimdark και Warhammer Fantasy.

20874085.th.jpg 85554230.th.jpg 30454750.th.jpg 78858551.th.jpg

74813476.th.jpg 70071662.th.jpg 24033756.th.jpg 79811461.th.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=EkQvPQJ1_Dk

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε το στυλ που έλεγε η Climax πριν το πάρει η Mythic, με πιο free professions (city guard, mercenary, κλπ) που θα θύμιζε πιο πολύ τα παλιότερα sandbox MMOs.

Και τα γραφικά που αν και τώρα φαίνονται "κάπως", ήταν σίγουρα πιο grimdark και Warhammer Fantasy.

Ίσως η μόνη ελπίδα για το WAR, είναι να δώσει η ΕΑ την περεταίρω ανάπτυξή του σε μια άλλη εταιρεία, καθώς από ότι φαίνεται είτε η Mythic είτε είναι ανίκανη να το υποστηρίξει, είτε όλα τα μέλη της δουλεύουν για το SW: TOR.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...