Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ερχέτε το νέο expansion. Εκτός από την νέα race τι άλλο προσθέτει? Θα προσθέσει νέες περιοχές?

Ένα καινούργιο instance που είναι ανάμιξη pve-rvr, cap του rr στα 100 με καινούργια weapons-armors και σχεδίαση του orvr από την αρχή.

Έχω παίξει και στους 2 srvr και είναι αλήθεια ότι το challenge για premade wbs στον norn είναι πολύ μεγαλύτερο, ενώ το puging στον azgal πολύ πιο ευχάριστο. Δεν θα ήθελα να αλλάξει αυτό. Αν ο azgal πάρει την μορφή του norn με τα 5+ premade wbs στο orvr και τα διπλά premades σε scs δεν πρόκειται να ξανάλογκάρω τα des alts μου που έχω εκεί. Μπορεί, όλοι, να λέτε ότι το πραγματικό war είναι σε large scale, αλλά βρίσκω το small scale και solo roaming εξίσου διασκεδαστικό και το κυριότερο έχει λιγότερο lag.

ps πέτυχα pax mortis στον norn des side είναι το ίδιο guild;

Δημοσ.
Ερχέτε το νέο expansion. Εκτός από την νέα race τι άλλο προσθέτει? Θα προσθέσει νέες περιοχές?

Καταρχήν δεν είναι πραγματικό expansion, αλλά στην ουσία ένα patch που το πληρώνεις.

Το free patch στην ουσία κάνει μια ωραία αλλαγή στο RvR και αποτελεί το μόνο ίσως αξιόλογο σημείο του patch.

Το paid patch από την άλλη είναι στην πραγματικότητα μια προσπάθεια της ΕΑ να εξοικονομήσει μερικά χρήματα για να τα ρίξει στην ανάπτυξη του SW:TOR.

Περιέχει:

1. 20 νέα RR για Farming. Λες και η έλλειψη rr farming ήταν αυτό που χαλούσε το παιχνίδι.

2. 2 νέα set. Τα όποια κάνουν το sovereign gear να μοιάζει με annihilator. Στην πραγματικότητα δεν είναι νέα, αλλά τα sets που κόπηκαν πριν το launch του παιχνιδιού.

3. Monster play με τους Skaven.

4. Warpforged όπλα. Η απόλυτη ξεφτίλα στο lore και επίσημα πλέον η Blizzard τρώει την σκόνη μας στο lore killing :P .

5. Ένα instance για rr +65 και άνω.

6. Νέα mounts. Μερικά είναι ιδιαίτερα όμορφα.

7. RR boost μέχρι το rr81.

Ψιλο-απογοήτευση. Είναι φτηνό μεν, αλλά σε λίγους μήνες τα νέα RR και items θα δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στο Τ4 καθώς κάνουν του χαρακτήρες υπερβολικά δυνατούς σε σχέση με τους νέους παίχτες ή τα alts. Η Mythic ως ένα σημείο φαίνεται να το αντιλαμβάνεται (δίνει εξάλλου την δυνατότητα να μείνουν στο Τ3 όσοι είναι μέχρι rank 39). Αλλά αν δεν γίνει ένα Τ5 δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Από την άλλη αν και ήταν γνωστό εδώ και καιρό τι θα περιέχει το patch, η μη ικανότητα την Mythic να δώσει νέες περιοχές στο παιχνίδι για να σφαχτούμε, αποτελεί το μεγαλύτερο αρνητικό στοιχείο της εταιρίας. Ο κόσμος του warhammer είναι πολύ πλούσιος για να αντιπροσωπεύεται με τόσες λίγες περιοχές (και φυλές θα έλεγα).

Δημοσ.

Ξερετε πως μπορω να αγοράσω το patch? Εχει κυκλοφορίσει?

Δημοσ.

Τα rvr packs μπορείς να τα πάρεις στο ea store 13e και τα 2, όντως πολύ φτηνό αλλά απορείς αν αξίζει τα λεφτά του.

Αυτό με το power gap το γνωρίζουν στην Mythic, έκαναν το t3 μέχρι τα 39 και ελπίζω, μέχρι να δούμε τους 1ους rr100, να κάνουν και άλλα όπως μία αναβάθμιση των anni, inv κτλ.

Δημοσ.

Μπορεις να μου δοσεις link για το ea store? Γιατι έχω μπερδευτεί λίγο με τις χώρες

Δημοσ.
και ελπίζω, μέχρι να δούμε τους 1ους rr100, να κάνουν και άλλα όπως μία αναβάθμιση των anni, inv κτλ.

Τους πρώτους rr100 θα τους δεις σε κανένα 2-μηνό, όποτε ετοιμάσου ψυχολογικά και αν δεις κάποιον που θα του κάνεις 1 damage μην αρχίσεις να τον κατηγορείς για cheater και hacker :P

Δημοσ.

Κάθησα και έπαιξα αρκετά το σ/κ και έχω να πω πως ως τώρα οι αλλαγές που είδα είναι πολύ καλές. Το καινούργιο orvr, όντως, αναγκάζει το zerg να σπάσει και το rr bonus θα βοηθήσει τους μικρούς να ανέβουν γρήγορα. Τα άσχημα νέα για αυτούς είναι ότι οι 80ρηδες έπαψαν να παίζουν τα αλτάκια τους και το 80% των players που θα βρουν μπροστά τους είναι 80, για να μην πω 81, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Επίσης, καλά νέα το nerf των undefendables και ότι οι servers από τότε που μπήκε το pack είναι γεμάτοι. Το skaven instance δεν μου πολυάρεσε, αλλά 2 φορές που μπήκα είτε παίξαμε με pugs, είτε οι des ήταν outnumbered. Ίσως με καλό αντίπαλο wb να είναι πιο ωραίο.

Όσο αφορά τoν norn, έχουν έρθει πολλά καινούργια guilds, απ'ότι ακούω κυρίως από azgal μεριά. Καραγουστάρω που βλέπω νέους αντιπάλους, είχα βαρεθεί να βρίσκω απέναντι όλο τους ίδιους και τους ίδιους. Μακάρι να έρθουν και άλλα guild, κυρίως από des πλευρά γιατί έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει aao.

Δημοσ.

Ξερει κανενας μπορω μπορω να φτιάξω character skaven... Έχω κατεβασει το 1.4.0. αλλα δεν ξέρω πως μπορώ να φτιάξω χαρακτήρα με class skaven

Δημοσ.

Δεν μπορείς να φτιάξεις skaven χαρακτήρα. Μπορείς να παίξεις ως skaven στο orvr του t4 όταν υπάρχουν οι προϋποθέσεις

Δημοσ.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι...

Σε αυτό το game έχω ζήσει τις πιο επικές pvp στιγμές που έχω ζήσει ποτέ σε κάποιο mmorpg. Και από την άλλη ο leader του guild poro-mephiston νομίζω ήταν το μεγαλύτερο στρατηγικό μυαλό που έχω συναντήσει ποτέ σε κάποιο ανάλογο game. Για μένα αν δεν ζήσει κάποιος τέτοιες στιγμές και τέτοιες επικές νίκες δεν θα έχει νιώσει ποτέ τι συμαίνει να παίζεις mmorpg. Αυτή είναι η ουσία σε αυτά τα game.

Δημοσ.

Οι pax mortis φαίνεται ότι είναι αρκετά σοβαρό guild και είχαμε κάπια ωραία fights μαζί τους όταν πετύχαμε τα premades τους. Απ' ότι φαίνεται έχουν και πολλούς έλληνες. Παίζει ακόμα κάποιος από εσάς μαζί τους να μας πει τα κουτσομπολιά; Ολοκληρώθηκε το transfer τους;

Το πιο εντυπωσιακό video που έχω δει για warhammer, αξίζει να το δείτε:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...