koyiote Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ναι ειπες κατι πολυ σωστο εκει δε κοιταζες τι lvl ηταν ο αλλος.Το τ4 μπορουσε να κανει rvr στο τ3 ,το τ3 στο τ2 και παει λεγοντας.Ησουν 28 lvl και επαιζες αντιμετωπος με τους 40lvl και δε παραπονιοταν κανεις. Καναμε rvr παντου ακομα και στα pq που εκαναν οι αντιπαλοι.Ακομα εκσς απο τις εισοδους στα dungeons. Hταν ομορφες εποχες και δε συγκρινονται σε καμια περιπτωση με τον Αζγαλ η τον Νορν οπως ειναι τωρα. Για πολλους το WAR πε8ανε οταν εκλεισε ο Eltharion.O τελαυταιος orvr server.
koyiote Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Οι libertalia ηταν μια παρεα 12 ατομα σουηδοι.Καλοι παικτες αλλα υπεροπτες και μ.....ς.Μονο ο Leader τους ηταν και ειναι εξαιρετικο παιδι. Ηταν το πρωτο guild παγκοσμιως που ειχαν ριξει τον King τον Απριλιο του 2009,7 μολις μηνες απο τοτε που ειχε κυκλοφορισει το WAR. Eκτος απο καλοι παικτες ηταν και οι βασιλιαδες στο exploite.Ηξεραν πως να buggaroun και τα 4 lords το 7ο boss στο vl και πως να buggaroun και τον king, κτλ.Την πρωτη φορα που ειχαν ριξει τον king ηταν 2 party απο libertalia,bad carma,και καπιοι randoms απο το ally μας,με full invader set. Οταν πηγαν στον Norn απλα εδειξαν τον τροπο που μπορεις να buggareis τα 4 lords. Στον Νορν εκαναν merge με τους Οrder of Sweeden,ενα μικρο casual guild. Oι hardcore παικτες τους συνεχισαν να παιζουν destro στον Αzgal εναντια σε εμας,συν καποιες φορες που επαιζαν premade sc στον Νορν.
sakisRho Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Παιδια μηπως ξερει κανεις πως αγοραζεις απ'αυτο το site? http://eastore.ea.com/store/eaemea/en_IE/DisplayHomePage/ThemeID.850300/ccRef.en_US Aγορασα prepaid card,εκανα register στο site,εψαξα το account μου στο site,κατεβασα και εψαξα το download manager,κοιταξα πολλες φορες το e-mail μου,αλλα τιποτα.Ουτε support email δεν μπορω να στειλω. Eιτε το site ειναι μπερδεμενο,ειτε εγω μπερδευτηκα. Μπορει καποιος να βοηθησει pls??
snot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα από εκεί αλλά στο faq λέει: How do I get my serial # or unlock codes? To view your serial # or unlock code, please click the View recent order history and purchase details link on the main Help page and enter your e-mail address and password. From the Order Details page, you will be able to view your product unlock code. In addition, your Order Confirmation e-mail will list your product unlock code. Look for it under Digital Rights.
Atreas21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Επιτέλους άνοιξαν και λίγο τα μάτια τους εκεί στην Mythic!!!!!!! http://social.bioware.com/forum/1/topic/230/index/5209814 Ας ελπίζουμε ότι θα αρχίσουν να παίρνουν το παιχνίδι τους λίγο πιο σοβαρά από εδώ και πέρα και ότι θα συνεχίσουν να βελτιώνουν τον συγκεκριμένο τομέα.
koyiote Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Βρηκα το videaki απο το first world for Tchar'zanek στον Eltharion.Ηταν 2 παρτυ exodus(Libertalia),Death Watch,Death Company. Μολις 7 μηνες απο την κυκλοφορια του WAR.Τοτε που το siege οταν περναγες stage 2 κραταγε 23 ωρες.Εκεινη τη μερα ηταν τα παιδια ηταν 15 ωρες μεσα στο king instance. Eιχαν κατσει ολο το βραδυ και εκαναν τα invader pq με master loot ωστε να ντυ8ουν ολοι γρηγορα με full invader.Προσεξτε το εξαιρετικο kite στον Tchar'zanek των 2 bright wizzard,κα8ολη τη δειαρκεια του fight,και τα συγχαρητηρια της CSR για το first world for Tchar'zanek στο τελος. [ame] [/ame]
snot Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Epic kite, μου φαίνεται απίστευτο που βγαίνει legit χωρίς tank πάνω του... edit: μόλις θυμήθηκα ότι υπάρχουν και κάτι ανεμοστρόβολοι εκεί που σε πετάνε ψηλά, να υποθέσω πως χωρίς tank πάνω του bugάρουν;
koyiote Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Οι ανεμοστροβιλοι εβγαiναν μαζι με τα adds 8υμαμαι.Δε ξερω αν ειχαν βγει και δε τα εδιξε στο video η ειχαν buggarei.Δεν ημουν σε εκεινο το WB εκεινη τη μερα.
zoocra77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν δεν μιλάω,γιατί ο φίλος μου ο koyote με καλύπτει πλήρως σε όλες του τις απαντήσεις.. Αυτό που έχω να πω είναι ότι εφοδιάστηκα redbull, monster energy και περιμένω την Πέμπτη.
snot Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Πέμπτη μπαίνει το 1.4.0 που σημαίνει καλό farming μέχρι τα 100. Με αυτά και αυτά έκανα και εγώ resub και θα πάρω και τα packs 12e και τα 2
koyiote Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Απο τους καλυτερους maraouder ever! [ame] [/ame][ame] [/ame]Δε πολυπαω τους duelers γενικοτερα αλλα ειχα την τιμη να παιξω εναντιον του σαν αντιπαλος σε orvr αλλα και στο ιδιο wb με το αλλο μου account και ειναι εξισου καλος και στο ομαδικο παιχνιδι. Τι λες zoocra συμφωνεις?
snot Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Οι maras είναι φοβεροί chars για solo roaming και 1vs1. Τον τυπά δεν τον έχω δει live αλλά respect που έριξε snb tank ως mdps. Btw πρόσεξα τελευταία στον norn ότι ήρθαν αρκετά order guilds από azgal όπως οι bc, exodus aka libertalia, pierun με την παρέα του και άλλοι. Ζορίστηκαν στον azgal και ήρθαν στον norn για easy mode 10 premade order wbs zerg;
koyiote Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Η8ελα επισης να δειξω οτι δε φοραγε sovereign armor.Ηταν 70rr με 4 tyrant/2 inv,κατι που μπορει ο κα8ενας να φορεσει αν ειναι 55 rr η αν εχει 2-3 greater wards και κανει vl. O Pierun με την παρεα του πηγε στον Norn? Ενδιαφερον.Δε ξερω το λογο που πηγαν εκει αλλα 8α πω ενα μεγαλο μειονεκτημα που εχει ο Azgal και ηταν και ο κυριοτερος λογος για τους Pax Mortis να σταματησουν να παιζουν Οrder εκει. Yπαρχει διαφορετικη φιλοσοφια,νοοτροπια αναμεσα στους orders και destruction στον Azgal. Oι order ζουν για το rvr,να περνανε καλα και φυσικα θελουν να κερδιζουν τις μαχες. Οι destro δεν ενδιαφερονται για να κερδισουν μια μαχη η ακομα και ενα scenario.Για αυτους το να περνανε καλα σημαινει να παιξουμε ψιλοχυμα και οτι βγει.Να γελασουμε και να περασουμε καλα. Και φυσικα δε κατεβαινουν για rvr κα8ε μερα.8α βρεις destro zerg κα8ημερινα αλλα ειναι pugs και μπορεις να τους κανεις wipe με 2 premade parties. Eχουν αξιολογα guilds αλλα δινουν μεγαλη προτεραιοτητα στο pve απο οτι στο rvr. Προτιμουν να κανουν vl για πολλοστη φορα και ενω εχουν full tyrant, η να δοκιμασουν collosus παρα να κανουν rvr. O λογος οτι δεν υπαρχει challenge εκανε τους Pax Mortis να παιξουν destro στον ιδιο server,και ισως τον Pierun να παει Norn. Oι order απο την αλλη εχουν 2 πολυ μεγαλα alliance και συνεργαζονται μεταξυ τους η τουλαχιστον το εκαναν οταν παιζαμε order εκει. Οι destro απο την αλλη εχουν 200 alliance apo 2 guild το κα8ενα χωρις να συνεργαζονται μεταξυ τους. Δε ξερως ισως παιζει ρολο οτι οι orders του azgal τουλαχιστον το παλιο μας alliance (bohemia,death watch,pax mortis,libertalia,ansias,tvl) ηταν guilds που ηρ8αν απο Eltharion.Eνω στους destro μονο οι necrosis ηταν απο eltharion.Ενας σερβερ με κα8αρη νοοτροπια rvr.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα