Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς δεν μιλάω για μένα, άλλωστε έχω 4 χαρακτήρες άνω των rr60. Μιλάω για παιδιά που μπήκαν πρόσφατα στο game και με την είσοδο τους στο t4 έφαγαν μεγάλη ξενέρα και το παράτησαν. Και εντάξει tanks και healers τον ρόλο τους θα προσπαθήσουν να τον κάνουν από τα 40, αλλά τι θα πεις σε 1wh που ανοίγει σε dok και τον χαϊδεύει; υπομονή πάρε άλλα 30rr και ξαναέλα; θα τον πάρεις μαζί σου σε premade; Θα τον πάρεις μαζί σου σε orvr;

Από την εμπερία μου τα σοβαρά guilds έχουν πολύ αυστηρό recruitment policy και καλά κάνουν.

koyiote ήσουν στους black company αν κατάλαβα καλά;

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς δεν μιλάω για μένα, άλλωστε έχω 4 χαρακτήρες άνω των rr60. Μιλάω για παιδιά που μπήκαν πρόσφατα στο game και με την είσοδο τους στο t4 έφαγαν μεγάλη ξενέρα και το παράτησαν. Και εντάξει tanks και healers τον ρόλο τους θα προσπαθήσουν να τον κάνουν από τα 40, αλλά τι θα πεις σε 1wh που ανοίγει σε dok και τον χαϊδεύει; υπομονή πάρε άλλα 30rr και ξαναέλα; θα τον πάρεις μαζί σου σε premade; Θα τον πάρεις μαζί σου σε orvr;

Από την εμπερία μου τα σοβαρά guilds έχουν πολύ αυστηρό recruitment policy και καλά κάνουν.

koyiote ήσουν στους black company αν κατάλαβα καλά;

Δημοσ.

Στους death company και μετα το αλαξαμε σε pax mortis και τωρα λεγονται Heretic Religions και παιζουν destro στον azgal.

Δε κανω επι8εση σε σενα γενικα μιλαω για την greek community.

Oταν καναμε roll στον azgal πηγενα με τον marauder μου στο rr30 πανω σε ενα wp με sovererign και τον χαιδευα απλα.Λογικο.Για να τον ριξω γινοταν συνεργασια με το υπολοπο team μου μεσα απο το vent και μολις επεφτε ενιω8α απολυτη ικανοπιηση.Αυτο ειναι το game.Οταν εγινε ο mara μου 70rr o wp επεφτε πολυ πιο ευκολα και solo μαλιστα.

Με οργανομενο team μεσα απο το guild μας μεχρι to rr 70 περναμε 1 rank κα8ε μερα.Δλδ μας πηρε λιγοτερο απο 1 μηνα να παμε 70rr.To roll το καναμε στα μεσα του ιουνιου και τελος αυγουστου οι περισσοτεροι ηταν rr80.

Οσο για το παραδειγμα του WH που λες αν ειναι καλος ναι 8α τον παρεις σε premade και απο μικροτερο rank.Σε orvr δε το συζιτω 8α τον παρεις σιγουρα,εκει παιζουν ρολο πολλα πραγματα εκτος απο το gear του.

Δημοσ.

Στους death company και μετα το αλαξαμε σε pax mortis και τωρα λεγονται Heretic Religions και παιζουν destro στον azgal.

Δε κανω επι8εση σε σενα γενικα μιλαω για την greek community.

Oταν καναμε roll στον azgal πηγενα με τον marauder μου στο rr30 πανω σε ενα wp με sovererign και τον χαιδευα απλα.Λογικο.Για να τον ριξω γινοταν συνεργασια με το υπολοπο team μου μεσα απο το vent και μολις επεφτε ενιω8α απολυτη ικανοπιηση.Αυτο ειναι το game.Οταν εγινε ο mara μου 70rr o wp επεφτε πολυ πιο ευκολα και solo μαλιστα.

Με οργανομενο team μεσα απο το guild μας μεχρι to rr 70 περναμε 1 rank κα8ε μερα.Δλδ μας πηρε λιγοτερο απο 1 μηνα να παμε 70rr.To roll το καναμε στα μεσα του ιουνιου και τελος αυγουστου οι περισσοτεροι ηταν rr80.

Οσο για το παραδειγμα του WH που λες αν ειναι καλος ναι 8α τον παρεις σε premade και απο μικροτερο rank.Σε orvr δε το συζιτω 8α τον παρεις σιγουρα,εκει παιζουν ρολο πολλα πραγματα εκτος απο το gear του.

Δημοσ.
Μιλάω για παιδιά που μπήκαν πρόσφατα στο game και με την είσοδο τους στο t4 έφαγαν μεγάλη ξενέρα και το παράτησαν.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι το warhammer δεν μπορεί να προσελκύσει εύκολα νέους παίχτες, αλλά το ότι αδυνατεί να φέρει πίσω και άτομα που έπαιζαν το παιχνίδι και για κάποιο λόγο σταμάτησαν. Άτομα που σταμάτησαν πριν ένα χρόνο και προσπάθησαν να ξαναγυρίσουν αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα και τα ξαναπαράτησαν.

Θα το ξαναπώ στα pvp παιχνίδια δεν χρειαζόμαστε μεγάλα gear/weapon gaps. Ένας νέος παίχτης δεν ζητάει να σκοτώνει με 1 χτύπημα άλλους παίχτες (αυτό βρίσκεται στην φαντασία μερικών). Αυτό που ζητούν οι νέοι παίχτες/αυτοί που επιστρέφουν μετά από καιρό ή αυτοί που ανεβάζουν ένα alt είναι να έχουν κάποιες πιθανότητες σε μια μάχη. Πράγμα που είναι απόλυτα λογικό.

Δημοσ.
Μιλάω για παιδιά που μπήκαν πρόσφατα στο game και με την είσοδο τους στο t4 έφαγαν μεγάλη ξενέρα και το παράτησαν.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι το warhammer δεν μπορεί να προσελκύσει εύκολα νέους παίχτες, αλλά το ότι αδυνατεί να φέρει πίσω και άτομα που έπαιζαν το παιχνίδι και για κάποιο λόγο σταμάτησαν. Άτομα που σταμάτησαν πριν ένα χρόνο και προσπάθησαν να ξαναγυρίσουν αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα και τα ξαναπαράτησαν.

Θα το ξαναπώ στα pvp παιχνίδια δεν χρειαζόμαστε μεγάλα gear/weapon gaps. Ένας νέος παίχτης δεν ζητάει να σκοτώνει με 1 χτύπημα άλλους παίχτες (αυτό βρίσκεται στην φαντασία μερικών). Αυτό που ζητούν οι νέοι παίχτες/αυτοί που επιστρέφουν μετά από καιρό ή αυτοί που ανεβάζουν ένα alt είναι να έχουν κάποιες πιθανότητες σε μια μάχη. Πράγμα που είναι απόλυτα λογικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μονοι τους δε μπορουν να κανουν τιποτα ακομα και αν ειναι 80rr.To παιχνιδι απαιτει ομαδηκοτητα και καλη συνεργασια.Οσο γρηγοροτερα το καταλαβει ενας νεος παικτης τοσο καλυτερα για αυτον.

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μονοι τους δε μπορουν να κανουν τιποτα ακομα και αν ειναι 80rr.To παιχνιδι απαιτει ομαδηκοτητα και καλη συνεργασια.Οσο γρηγοροτερα το καταλαβει ενας νεος παικτης τοσο καλυτερα για αυτον.

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ.

Απ' τη μικρή εμπειρία που έχω από azgal, μου έκανε εντύπωση πόσοι λίγοι είχαν tyrant που την ίδια εποχή στον norn τα κορυφαία guild είχαν σε farm τον κολοσό και τα μικρά guild είχαν casual vl runs.

Πάντως, θυμάμαι ότι οι death company ήταν απ'τα ελάχιστα guild που φόραγαν tyrant.

Δημοσ.

Γιατί ως γνωστός ένας καινούργιος παίχτης είναι snob και δεν καταδέχεται να μπει σε party ή κάποιο guild αλλά θέλει να κάνει 1-shot l33t warbands.

Το ότι ένας νέος παίχτης θέλει να είναι τουλάχιστον ανταγωνίσιμος θεωρείται κακό από κάποιος. Ένας καινούριος στο παιχνίδι θα πρέπει να είναι για κάποιο καιρό laughable από τους «παλιούς»…..

Λογικότατο…….

Δημοσ.
Snot ησουν στον Eltharion?

Ξεκίνημα στον Κ8Ρ, τον περισσότερο καιρό τον πέρασα στον norn με 1 γρήγορο πέρασμα από azgal πριν κάνω break.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ένας καινούριος στο παιχνίδι θα πρέπει να είναι για κάποιο καιρό laughable από τους «παλιούς»…..

Λογικότατο…….

Στα σοβαρα guilds δε γινετε αυτο,υπαρχει σεβασμος στους νεους παικτες.

Εχουμε κατα καιρους testarei αρκετους νεους παικτες που ηταν μικρο rr και χωρις gear.Καπιοι απο αυτους ηταν καλοι και τους βοη8ησαμε να ντυ8ουν και τους καναμε recruit φυσικα.Καπιοι αλλοι οχι.Παρολο που παιζαν στα party μας αυτοι συνεχιζαν να παιζουν σολο και να μην ακουν τι λεει ο leader του εκαστοτε party.Tους ελειπε το team spirit.Aυτους τους παικτες δε τους καναμε recruit.

---------- Προσθήκη στις 22:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:52 ----------

H αλη8εια Snot ειναι οτι τα πραγματα στον Eltharion ηταν πολυ πιο καλα απο 8εμα pvp/rvr απο οτι ειναι τωρα στον Azgal.Tο τελαυταιο πραγμα που 8ελαμε να κανουμε ηταν το vulture lord/collosus.Eιχε τοσο πολυ rvr γενικοτερα που 8υμαμαι ειχε τυχει να παιζουμε καποιες φορες για 15 ωρες σερι προσπα8ωντας να κλειδωσουμε μια περιοχη.Υπηρχαν στιγμες που παιρναμε 170-200.000 renown τη μερα.

Το guild μας ειχε full tyrant απο νωρις οπως και οι bohemia,death watch,tvl,libertalia.(Ολοι μαζι ημασταν και στο ιδιο Alliance)

Περσι το Δεκεμβρη ειχαμε 1 guild warband με ful sovereign.Toν Απριλιο πριν μπει το patch που αλαξε τα capital sieges καναμε τον king σε 20 λεπτα και μπαιναμε με τους alts και καναμε παλι king για να παρουν full sovereign οι alt μας.Τον ιουνιο πριν σταματησουμε να παιζουμε order ειχαμε οι περσισσοτεροι 2 alts με full sovereign full tyrant gear.

Eιναι γεγονος οτι στον Νorn αργησατε πολυ να φατε king και κατα συνεπεια να παρετε full sovereign.

Ολα αλαξαν οταν οι libertalia επειτα απο μια διενεξη που ειχαν με το guild μας εκαναν χρηση της wild card και πηγαν τους order τους απο τον Azgal στον Norn και εφεραν τους destro τους απο τον Norn στον Azgal.

Aπο κει κ μετα ο οι Orders του Νorn αρχισαν να ριχνουν τον King.

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ.
Στα σοβαρα guilds δε γινετε αυτο,υπαρχει σεβασμος στους νεους παικτες.

:confused: Αναφερόμουν από τους αντιπάλους του……

Πάντως το θέμα με τα new armors δεν είναι και κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα στην κοινότατα του παιχνιδιού, ελπίζω μόνο η έλευση των νέων rr να μην μικρύνει και άλλο την κοινότητα.

http://social.bioware.com/forum/1/topic/232/index/5042648

273.jpg

Με πολύ χιούμορ για το νέο RR gap.

Δημοσ.

Σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να κάνω σύγκριση μεταξύ azgal/norn. Ίσα ίσα ο azgal σαν server, τελικά, μου ταιριάζει περισσότερο για διάφορους λόγους.

Τώρα όσο αφορά τον norn, έχoντας περρισότερη εμπερία, ήταν destro dominated πριν το merge k8p/norn. Μετά το merge τα guilds που έκαναν την διαφορά ήταν οι red guard, crimson, vii και ο srvr έγινε αρκετά balanced. Δεν ξέρω τί σας είπαν αλλά οι libertalia εκτός από κάπια αξιόλογα premades, έφυγαν ως αποτυχημένοι από τον norn και ανύπαρκτοι στο orvr.

Μιας και έχεις ξεκινήσει στον eltharion καταλαβαίνω γιατί δεν σε νοιάζει το gap, εκεί ξεκινάγατε 1lvl και τα βάζατε με 20ρηδες. Και εμένα ο 1ος μου srvr ήταν ο eltharion αλλά το να είμαι 1lvl και να με χώνει 20ρης ή το αντίστροφο δεν ήταν το στυλ μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...