Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια εχω το εξης προβλημα....

Απο χθες προσπαθω να κανω register το key του κανονικου παιχνιδιου (με το key του preorder δεν ειχα προβληματα) και συνεχεια μου ερχεται mail οτι το key μου ειναι invalid....ειχε κανεις παρομοιο προβλημα? Εστειλα mail στην GOA αλλα καμια απαντηση....:(

Μου είχε τύχει και εμένα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, δοκίμασε να φτιάξεις ένα καινούργιο account - δώσε καινούργιο e-mail και βάλε τα κανονικά σου στοιχεία με άλλα logins, αφού επιβεβαιώσεις ότι όλα πήγαν καλά, κάνε register το κλειδί στο καινούργιο account.

Εμένα πάντως εδώ και 5 ημέρες ακόμα δεν μου απάντησαν έστω για να δουν αν το έλυσα, οπότε μην περιμένεις και πολλά

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Όπως είχα πει, να πως είναι τώρα οι μπάρες μου.

Ο χαρακτήρας άλλαξε πριν λίγες ώρες και τώρα φοράω ένα μικρό κρανάκι -μπλιαχ- και ένα "κανονικό" τσεκούρι. Με προτιμούσα όπως στις pics. :P

teefgrindam050po2.th.jpgthpix.gifteefgrindam051ns6.th.jpgthpix.gif

Askorp, σιγουρέψου για τα γράμματα μήπως το όμικρον είναι μηδέν, ή το 8 είναι Β και αντίστοιχα. Γιατι καμιά φορά υπάρχει μπέρδεμα με αυτά στο πως φαίνονται. :)

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με τη σταθερότητα του παιχνιδιού; Έχω πολύ συχνό lag και με πετάει επίσης συχνά και έξω...

Δημοσ.

οφειλω να πω οτι αρχιζω και το βαριεμαι σιγα σιγα το game...με κουραζει,pq ειναι μονοτονα,το grinding μετα το 20 ειναι ορατο,το pvp αρκετα καλο,αλλά οχι και αυτο ειναι κουραστικο απο ενα σημειο και μετα.Παντως σε σχεση με τα υπολοιπα μετα-wow mmos,ειναι σαφως ανωτερο.Δεν ενθουσιαστικα...ειδωμεν..το σιγουρο ειναι οτι θα γυρισω στο wow να δοκιμασω lich king.

Δημοσ.

ε νταξ, wow δεν επαιζες απο την αρχη για αυτο τα λες αυτα. τα βρηκατε ολα ευκολα εκει οταν παιξατε αφοτου βγηκε και θελετε να ειναι ολα ετσι. πηγαιντε να φατε τα λιονταρια χωρις καρδιες και τον γιγαντα με το τσεκουρι που πεταει σπαθια.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω παίξει πολλά MMOs (Star Wars Galaxies Pre-CU, λίγο Lineage 2, WoW, CoH/CoV, Guild Wars -αν το θεωρείτε-, Auto Assault, AoC και τώρα WAR), αλλά δεν έχω δει ακόμα σε κάποιο παιχνίδι να μην υπάρχει grind.

Αλλά στο WAR έχω μπει με άλλη νοοτροπία, οπότε είμαι πιο χαλαρός, σε σχέση με το κλασσικό "είσαι ο ήρωας" και "δεν έχει grind" που σου λένε όλοι. Και απ'όλα τα ΜΜΟs, σκεφτείτε σε ποιο έσβησα τα πάντα από τον χαρακτήρα μου, για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα το ξαναπαίξω ποτέ;

Αρχίζει και τελειώνει με W. ;)

Το WAR μου αρέσει πολύ, γιατί και PvP πολύ έχει και πολιορκίες χωρίς να κανονίζεις μια βδομάδα πριν για να παίξεις στις 4 το πρωί. Item-άκια παίρνω συνέχεια και γενικά περνάω καλά. :P

Άντε να δούμε και πολιορκία πόλης!

Δημοσ.
ε νταξ, wow δεν επαιζες απο την αρχη για αυτο τα λες αυτα. τα βρηκατε ολα ευκολα εκει οταν παιξατε αφοτου βγηκε και θελετε να ειναι ολα ετσι. πηγαιντε να φατε τα λιονταρια χωρις καρδιες και τον γιγαντα με το τσεκουρι που πεταει σπαθια.

ρε Toufa,ξερεις εσυ αν επαιζα απο την αρχη wow? Για να σου φυγει η απορια,ξεκινησα να παιζω wow απο την αμερικανικη beta εως και 3 χρονια αργοτερα με την εναρξη,υπηρξα μελος των Nihilum (οταν ηταν αδιαμφισβητητα το Νο1 guild),εισαι πολυ ακυρος το να λες οτι τα βρηκα ολα ευκολα. Παιξε καποιο mmo τοσο ολοκληρωμενα και με τοσο λιωσιμο, και ελα μετα να μου πεις περι ευκολιας .

Δημοσ.

και τοτε μου λες για bugs και ελειψη content ενω στο wow ηταν τα βασικα συστατικα στην αρχη? και το λιωσιμο κανει το καλο game? και ποια ολοκληρωση μου λες ή θα λιώσεις στα pve η θα παιζεις πετρα ψαλιδι χαρτι στην αρενα..

Δημοσ.
και τοτε μου λες για bugs και ελειψη content ενω στο wow ηταν τα βασικα συστατικα στην αρχη? και το λιωσιμο κανει το καλο game? και ποια ολοκληρωση μου λες ή θα λιώσεις στα pve η θα παιζεις πετρα ψαλιδι χαρτι στην αρενα..

Οτι να ναι γραφεις.... xaxa,κυριολεκτικα λυθηκα στα γελια με το που το διαβασα,απορω τι δεν καταλαβες απο τις 4 σειρες που εγραψα στα 2 πιο πανω posts.

Παμε παρακατω...

Δημοσ.

ρε παιδιά γιατί θέλω και εγώ να αρχίσω κάποιο MMORPG αυτόν τον καιρό..

αλλα στις photo που βλέπω εδώ τα γραφικά με ξενερώνουν τελείως....φταίνε η photos?

γενικά τα γραφικά του WAR είναι καλύτερα,ισα η χειρότερα από του WOW?

Δημοσ.

Σε ένα mmo το τελευταίο που κοιτάμε είναι τα γραφικά. Τα γραφικά του wow είναι ιδιαίτερα και κατά τη γνώμη μου πανέμορφα. Και του warhammer είναι πάρα μα πάρα πολύ καλά (καμία σχέση όμως με το crysis μας έτσι χαχα). Imo κάνε ένα trial account στο wow να δεις αν σου ταιριάζει αυτό το στιλ παιχνιδιών και μετά αποφασίζεις. Και τα δυο παιχνίδια είναι εξαιρετικά.

Δημοσ.

ναι το ξέρω ότι δεν είναι το πρώτο πράμα αλλα θέλω κάτι που να με ευχάριστη απότι ακούω εδώ έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και μια πρωτοπορία με τα PQ και ήθελα να δω και στο θέμα τον γραφικών πως πάει..τα έχω παίξει όλα τα εκτος από AOC και WAR :P και κοινός τα έχω βαρεθεί...ξαναζεσταμένο φαΐ είναι όλα για αυτό το ψάχνω λίγο παραπάνω τώρα :P

offtopic : τώρα που είπες crysis...μπες στο comrade και έλα να ρίξουμε κάνα head :D

• Moderators
Δημοσ.

Κοίτα, εφέ γραφικών, κλπ δεν έχει τίποτα τρελό.

Είναι καλύτερα από του WoW πάντως (κατ'εμέ), εκεί που κερδίζει όμως είναι στο artwork, δηλαδή λεπτομέρια που έχουν πάνω οι πανοπλίες κλπ.

Edit: Ναι, έστειλα κι εγώ για το Crysis στον Chill, αλλά με αποφεύγει φαίνεται. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...