koyiote Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 τιποτα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμενεις να το φτιαξουν ---------- Προσθήκη στις 18:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:43 ---------- Σημερα επαιζα στο nordenwatch scenario,και εφαγα dc.Μολις ξαναμπηκα στο παιχνιδι ημουν 2-3 lvl πισω και εχασα με λιγα λογια ολη την προοδο του choppa που ειχα φτιαξει. Εκανα petition,και περιμενα 30+ λεπτα αλλα δεν απαντησαν. Θυμαμαι οταν το ειχα ξεκινησει πριν 2 χρονια ειχα κανει 2-3 φορες petition και μου απαντησαν σε 5 λεπτα. Τωρα δεν ξερω αν μου απαντησουν σε 1-2 ωρες η μερες,εγω ομως ξενερωσα,αυτα τα πραγματα δεν γινονται σε official servers,σε κανενα παιχνιδι.Ελεος. Μου φαινετε εκει στην ΕΑ δεν υποστηριζουν το παιχνιδι,και το καταστρεφουν. Κριμα. Που εκανες petition? Δεν υπαρχει η Goa πια.
Erwdios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Καλύτερα να μην ξαναπάω με γυναίκα... Με το game που έμπλεξες θα πηγαίνεις με γυναίκα, γιατί δεν θα έχεις και τπτ άλλο να κάνεις.
Erwdios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Καλύτερα να μην ξαναπάω με γυναίκα... Με το game που έμπλεξες θα πηγαίνεις με γυναίκα, γιατί δεν θα έχεις και τπτ άλλο να κάνεις.
sakisRho Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 [/color] Που εκανες petition? Δεν υπαρχει η Goa πια. Eκανα petition μεσα στο παιχνιδι στον karak azgal server Παιζω. Δεν πειραζει ομως γιατι το γυρισα σε order. Μηπως το εκανε αυτο γιατι γυρισα στο war με 14 μερες δωρεαν για τους παλιους χρηστες?
sakisRho Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 [/color] Που εκανες petition? Δεν υπαρχει η Goa πια. Eκανα petition μεσα στο παιχνιδι στον karak azgal server Παιζω. Δεν πειραζει ομως γιατι το γυρισα σε order. Μηπως το εκανε αυτο γιατι γυρισα στο war με 14 μερες δωρεαν για τους παλιους χρηστες?
snot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Γιατι δεν πωλουνται prepaid cards?,και το site του warhammer δεν συνεργαζεται με paypal. Moνο πιστωτικια καρτα visa,που δεν εχω κι ουτε προκειτε να βγαλω. Prepaid μπορείς να πάρεις από το mmoga με paysafe, αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στο πλαίσιο (κατά καιρούς φέρνει). Σε ό,τι αφορά το game, τώρα, αν και κατά την γνώμη μου το warhammer είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε pvp το βλέπω να ψοφάει σιγά σιγά. Ήδη οι καινούργιοι παίκτες με το που μπαίνουν στο t4 τα παρατάνε βλέποντας τους 80ρηδες και δεν ξέρω αν είδατε τα καινούργια armors και weaps για τους μελλοντικούς rr100, θα πέσει πολύ κλάμα...
snot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Γιατι δεν πωλουνται prepaid cards?,και το site του warhammer δεν συνεργαζεται με paypal. Moνο πιστωτικια καρτα visa,που δεν εχω κι ουτε προκειτε να βγαλω. Prepaid μπορείς να πάρεις από το mmoga με paysafe, αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στο πλαίσιο (κατά καιρούς φέρνει). Σε ό,τι αφορά το game, τώρα, αν και κατά την γνώμη μου το warhammer είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε pvp το βλέπω να ψοφάει σιγά σιγά. Ήδη οι καινούργιοι παίκτες με το που μπαίνουν στο t4 τα παρατάνε βλέποντας τους 80ρηδες και δεν ξέρω αν είδατε τα καινούργια armors και weaps για τους μελλοντικούς rr100, θα πέσει πολύ κλάμα...
koyiote Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τωρα που ολοι ειναι 80rr πλεον η εστω 70+ το renown που παιρνει καποιος που ειναι low rank ειναι αφ8ονο.Με 5-6 ωρες rvr-pvp τη μερα κυριως τις απογευματινες ωρες μπορεις να φτασεις 80rr μεσα σε 2 μηνες.Καποτε η8ελες 7-8 μηνες..
snot Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικά, μου πήρε πάνω από χρόνο να πάω 80. Ακόμα και αν ,τώρα, σου παίρνει 2 μήνες, που αμφιβάλλω, δεν παύει να ισχύει ότι η απογοήτευση για τους καινούργιους παίχτες μπαίνουν στο tier 4 είναι μεγάλη. Με τα καινούργια armor sets η κατάσταση θα χειροτερέψει. Αν δεν γίνει 1 καινούργιο tier για τους high rr ή έστω μια αναβάθμιση των anni, conq δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
koyiote Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) οταν πρωτοξεκινησαμε το WAR μας πηρε ολους γυρω στον 1 χρονο μεχρι να παμε 80 γτ δεν ηπηρχαν πολλοι με μεγαλο rr.Αργοτερα οταν καναμε roll στον azgal destro τον περασμενο ιουνιο πηρε κατα μεσο ορο 2 μηνες στα παιδια απο το guild μας να φτασουν 80rr.Yπηρχαν και καποιες περιπτωσεις ορισμενων που τους πηρε 15 μερες αλλα αυτοι ειναι πλαγιοι τροποι. Δε πιστευω οτι το armor set κανει τοσο πολυ τη διαφορα ωστε να ειναι unplayable μεταξυ ενος με Anni/conqueror και ενος με sovereign.Σιγουρα δινει ενα πλεονεκτημα αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βα8μο ωστε να βαλουν 1 tier μονο και μονο για τους 80ρηδες. Ιδιως με την invader/darkpromise κλινει η ψαλιδα. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2010 από koyiote
sakisRho Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Στο νεο update θα βαλουν καινουριους χαρτες? η θα παραμεινει το ιδιο?
sakisRho Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Στο νεο update θα βαλουν καινουριους χαρτες? η θα παραμεινει το ιδιο?
snot Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Στο νέο update θα υπάρχει 1 καινούργιο instance το οποίο θα είναι ανάμιξη pve και rvr και θα είναι warband vs warband. Θα αλλάξει ολοκληρωτικά το orvr και το rr cap θα πάει στο 100. Κάτι έχει ακουστεί και για μία καινούργια skaven περιοχή, που δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει. Στο θέμα μας, τώρα, έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα ο νέος στο t4 με 1 συνδιασμό anni/conq και 1 cloak απο lotd έχει αξιοπρεπέστατα stats σε σύγκριση ακόμα και με τα sov. Τα καινούργια, όμως, armors παραείναι op σε σχέση ακόμα και τα sov. Ο νέος που μπαίνει t4 στα 32lvl τρώει το ξύλο του αιώνα, leechάρει locks και μετά απο ~2 βδομάδες που θα φορέσει anni/conq θα ρίξει λίγο ξύλο και αυτός. Με το καινούργιο update, θα του πάρει πολύ περισσότερο καιρό αυτό. Ας πάει το t3 μέχρι τα 39lvl και το t4 μέχρι τα 65 και να δημιουργηθεί 1 νέο tier για τους 65+ ή, έστω, οι low rr να μπαίνουν σε διαφορετικό queue από τους high rr για σενάρια. Ο 32lvl δεν μπορεί να παίζει μαζί τους 80ρηδες, πόσο μάλλον με τους 100ρηδες σε λίγο...
snot Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Στο νέο update θα υπάρχει 1 καινούργιο instance το οποίο θα είναι ανάμιξη pve και rvr και θα είναι warband vs warband. Θα αλλάξει ολοκληρωτικά το orvr και το rr cap θα πάει στο 100. Κάτι έχει ακουστεί και για μία καινούργια skaven περιοχή, που δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει. Στο θέμα μας, τώρα, έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα ο νέος στο t4 με 1 συνδιασμό anni/conq και 1 cloak απο lotd έχει αξιοπρεπέστατα stats σε σύγκριση ακόμα και με τα sov. Τα καινούργια, όμως, armors παραείναι op σε σχέση ακόμα και τα sov. Ο νέος που μπαίνει t4 στα 32lvl τρώει το ξύλο του αιώνα, leechάρει locks και μετά απο ~2 βδομάδες που θα φορέσει anni/conq θα ρίξει λίγο ξύλο και αυτός. Με το καινούργιο update, θα του πάρει πολύ περισσότερο καιρό αυτό. Ας πάει το t3 μέχρι τα 39lvl και το t4 μέχρι τα 65 και να δημιουργηθεί 1 νέο tier για τους 65+ ή, έστω, οι low rr να μπαίνουν σε διαφορετικό queue από τους high rr για σενάρια. Ο 32lvl δεν μπορεί να παίζει μαζί τους 80ρηδες, πόσο μάλλον με τους 100ρηδες σε λίγο...
koyiote Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 αν μπορουσε ο 32lvl να φοραγε sovereign παλι ξυλο 8α ετρωγε γτ απλα ειναι 32 lvl. Oποτε ο 32 8α παει lotd για power leveling και σε 2-3 μερες 8α ειναι 40. 8α παιξει rvr και sc μεχρι να παει 45rr να ξεκλιδωσει τα wards και ετσι 8α μπορει να παει lost vale η vulture lord για να παρει την darkpromise και tyrant αντιστοιχα. Aναλογα το class που εχει 8α κανει και τον αντιστοιχο συνδυασμο μεταξυ darkpromise,tyrant και invader μεχρι το 55 και 8α μινει ετσι κυριος μεχρι να παει rr80.8a παιξει sc για τα royal weapons και ολα καλα. Δε χρειαζεται αλλο tier για μεχρι 80rr. Exω σταματησει το war πανω απο 2 μηνες και δε ξερω τιποτα για τα νεα armors. Aυτο που εχω να πω παντως ειναι οτι τοτε που καναμε destro στον azgal και παιξαμε rvr στα capital sieges σε wb vs wb καταστασεις δεν αντιμετωπισαμε κανενα προβλημα στα 2 πρωτα stage απο wbs που ηταν full sovereign 70+ rr στην χειροτερη,τη στιγμη που εμεις ειμασταν με ουτε καν devastator armor.(ειχαμε κανει pl στο lotd και σε 3 μερες ημασταν 40 lvl). Eνδικτικα 8α πω οτι τοτε ειχαμε αντιμετωπισει και κερδισει guilds στον azgal οπως οι Radiand Knights,KDS,Disorder,Miracle ktl.Σημαντικο ειναι για τον νεο παικτη να βρει ενα καλο guild και να παιξει μαζι τους.Το σολο πε8ανε :-p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα