Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Skaven zone news - Instanced RvR Dungeon

Πηγή: http://bootaesbloodyblog.blogspot.com/2010/10/skaven-zone-news-instanced-rvr-dungeon.html

Γιατι δεν πωλουνται prepaid cards?,και το site του warhammer δεν συνεργαζεται με paypal.

Moνο πιστωτικια καρτα visa,που δεν εχω κι ουτε προκειτε να βγαλω.

Φίλε μου πήγαινε σε ένα μεγάλο περίπτερο σε κεντρικό σημείο και ζήτα μια κάρτα paysafe της αξίας που θες.Μπορείς με αυτήν κανονικά να ανανεώσεις(από ότι μου έχουν πει.Εγώ με πιστωτική δεν έχω κανένα πρόβλημα).

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατά την άποψή μου η πιο κατάλληλη φράση για να περιγράψει κανείς το «expansion» είναι: Ο Καλός, Ο Κακός και ο Άσχημος.

Ο καλός

Οι αλλαγές στο oRVR, που ειλικρινά το κάνουν (στα χαρτιά τουλάχιστον) πιο ελκυστικό και pvpαδικο.

Ο Κακός

Δυστυχώς η προσθήκη των νέων renown ranks. Για μία ακόμα φορά η Mythic δεν είναι συνεπείς με τις υποσχέσεις της (τότε στην εποχή της Beta) για οριζόντια expansion και όχι κάθετα. Αν τώρα για έναν νέο παίχτη ή για κάποιο alt το Τ4 είναι αφόρητο, στο μέλλον θα είναι απλά χαμένος χρόνος. Ίσως η δυνατότητα να μεταμορφωθείς σε Skaven να δώσει στους νέους παίχτες την δυνατότητα να μην είναι τουλάχιστον βάρος στους παλαιούς, ίσως και όχι όμως.

Στον πιο κακό η νέα περιοχή. Όπως φάνηκε από την συνέντευξη της Gouskos στο Tentonhammer η νέα περιοχή θα είναι ένα σενάριο (24vs 24) με PVE στοιχεία. Ναι σωστά μαντέψατε σαν την city siege όταν πρωτοβγήκε το παιχνίδι. Τίποτα νέο δηλαδή.

Ο Άσχημος

Ο τρόπος με τον οποίο θα εισάγουν τους ποντικούς. Ο τρόπος είναι τουλάχιστον ερασιτεχνικός και πρόχειρος. Μου αρέσει η ιδέα ενός ιδιότυπου monster play αλλά θα μπορούσαν να δώσουν τους Skaven στην Destruction μεριά και με τον ίδιο τρόπο μια άλλη «φυλή» πχ τους μισθοφόρους Dogs of War στους Order. Λίγη δουλειά ήθελε παραπάνω, δεν είναι ανάγκη να μιμούνται την Blizzard όσο αφορά την καταστροφή ενός lore.

Δημοσ.
Γιατι δεν πωλουνται prepaid cards?,και το site του warhammer δεν συνεργαζεται με paypal. :cry:

Moνο πιστωτικια καρτα visa,που δεν εχω κι ουτε προκειτε να βγαλω.

prepaid cards εχει το Πλαισιο.

Δημοσ.

Μπηκα με 14 ημερες free και βλεπω πως τα πραγματα συνεχιζουν να ειναι τα ιδια.Λεω να κανω resub και να lvlαρω κανα marauder.Τωρα που παιρνουν +50% critical damage tactic και αλλαγες στο Brytality tree.

BW ,WH και Chosen τους εχω βαρεθει κα τους τρεις.

Δημοσ.

Οτι και να κανει δε γινεται choppa.Το tactic 8α βοη8ησει το AP drain αλλα το dmg θα ειναι το ιδιο.

Το brutality ειχε φαει πολυ nerf σε σημειο που να ειναι σχεδον αχρηστο εκτος απο κανα δυο skills.Τωρα φενεται να του κανουν boost παλι.8α διξει..

Δημοσ.

Είχα να μπω στο WAR 2 χρόνια. Σήμερα λοιπόν βρήκα το account μου και ενώ μπήκα κανονικά στο account management της mythic

και έκανα re-active με το 14-Day Re-Enlistment Bonus και transfer έναν character σε άλλον server,

στον installer που κατέβασα από εδώ δεν δέχεται το account μου...

Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει;

Δημοσ.

Order guild νομίζω ότι είναι οι Hellenes.Τώρα δεν ξέρω πως πάνε από οργάνωση κτλ.

Από Destro είμαστε οι Necrosis τσέκαρε την υπογραφή μου.

Δημοσ.

Σημερα επαιζα στο nordenwatch scenario,και εφαγα dc.

Μολις ξαναμπηκα στο παιχνιδι ημουν 2-3 lvl πισω και εχασα με λιγα λογια ολη την

προοδο του choppa που ειχα φτιαξει.

Εκανα petition,και περιμενα 30+ λεπτα αλλα δεν απαντησαν. :mad:

Θυμαμαι οταν το ειχα ξεκινησει πριν 2 χρονια ειχα κανει 2-3 φορες petition και μου απαντησαν σε 5 λεπτα.

Τωρα δεν ξερω αν μου απαντησουν σε 1-2 ωρες η μερες,εγω ομως ξενερωσα,αυτα τα

πραγματα δεν γινονται σε official servers,σε κανενα παιχνιδι.Ελεος.

Μου φαινετε εκει στην ΕΑ δεν υποστηριζουν το παιχνιδι,και το καταστρεφουν.

Κριμα.:-(

Δημοσ.

Σημερα μετα το maintance του war,μολις ξεκιναω το παιχνιδι και επανω στο update που κανει,με σταματαει και μου γραφει :

The patch client encountered corruption in the file [base interface.myp/f684c78d85f162cb]on the remote server(5 total errors encountered).

Ξερει κανεις το προβλημα? εχω κανει Check files,αλλα τιποτα :/

Δημοσ.

Σημερα μετα το maintance του war,μολις ξεκιναω το παιχνιδι και επανω στο update που κανει,με σταματαει και μου γραφει :

The patch client encountered corruption in the file [base interface.myp/f684c78d85f162cb]on the remote server(5 total errors encountered).

Ξερει κανεις το προβλημα? εχω κανει Check files,αλλα τιποτα :/

Δημοσ.

τιποτα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμενεις να το φτιαξουν :)

---------- Προσθήκη στις 18:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:43 ----------

Σημερα επαιζα στο nordenwatch scenario,και εφαγα dc.

Μολις ξαναμπηκα στο παιχνιδι ημουν 2-3 lvl πισω και εχασα με λιγα λογια ολη την

προοδο του choppa που ειχα φτιαξει.

Εκανα petition,και περιμενα 30+ λεπτα αλλα δεν απαντησαν. :mad:

Θυμαμαι οταν το ειχα ξεκινησει πριν 2 χρονια ειχα κανει 2-3 φορες petition και μου απαντησαν σε 5 λεπτα.

Τωρα δεν ξερω αν μου απαντησουν σε 1-2 ωρες η μερες,εγω ομως ξενερωσα,αυτα τα

πραγματα δεν γινονται σε official servers,σε κανενα παιχνιδι.Ελεος.

Μου φαινετε εκει στην ΕΑ δεν υποστηριζουν το παιχνιδι,και το καταστρεφουν.

Κριμα.:-(

Που εκανες petition? Δεν υπαρχει η Goa πια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...