chek2fire Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγαινε εδώ http://www.warhammeronline.com/download/index.php και κατέβασε τον client
Vagolas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Τα cd δηλαδη τωρα ειναι αχρηστα αρκει μονο να το κατεβασω?
zoocra77 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά πριν κατεβάσεις τον client δοκίμασε να βάλεις το username σου να χει τη μορφή user_eur έτσι ώστε να συνδεθείς με τους νέους σερβερ της mythic και όχι της goa ποια. Έχεις φτιάξει acount έτσι?Γιατί χωρίς acount δεν κατεβάζεις patch.BTW αν δεν έχεις φτιάξει άσε με να σε κάνω inv για το mount. Δεν νομίζω να χρειάζετε να κατεβάσεις το client απτην αρχή αν και στη θέση σου θα το κατέβαζα να το χω γιατι έτσι και αλλιώς κατεβαίνει γρήγορα.
Vagolas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μου βγαζει καν να βαλω username και password οταν κανω διπλο κλικ να ξεκινησω μου πεταει το error...θα δοκιμασω να το κατεβσω λοιπον
koyiote Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 8ano 8ες να κανεις inv το order μου account για το mount σου?
zoocra77 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε να το ανοίξεις και από το φάκελο του warhammer εκεί που λέει warpatch.
Vagolas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε να το ανοίξεις και από το φάκελο του warhammer εκεί που λέει warpatch. Το εκανα ηδη αλλα τιποτα....
zoocra77 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 8ano 8ες να κανεις inv το order μου account για το mount σου? Σκέφτεσαι να γυρίσεις order?
sakisRho Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια εχω να πεξω war κοντα 6 μηνες,και σκεφτομαι να ξαναγυρισω. Τι λεει γενικα το war αξιζει? Εχει τοσο πολυ lag που δεν μπορεις να παιξεις?
koyiote Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 οχι καλο ειναι το lag του.Αν εχεις pc με πανω απο 2gb ram δεν 8α εχεις προβλημα και καρτα γραφικων 512+ 8α εισαι οκ. Εξι μηνες που εχεις να παιξεις γενικα δεν εχουν αλαξει και πολλα,μονο καποιες βελτιωσεις στο balance των skill σε κα8ε class.Iσως η σημαντικοτερη αλαγη ειναι οτι τα χαλασαν η Mythic με την Goa και πλεον το war παιζετε στους server της Bioware Mythic,και οτι η Bioware εχει μπει πιο ενεργα στο WAR.
zoocra77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Expantion Πρώτες Πληροφορίες: http://waraura.blogspot.com/ Epic!!!!!!!!
alex_000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ψηθηκα λόγω ελλειψης εναλακτικών να δοκιμασω το τριαλ του war και αν μου αρεσει θα το συνεχίσω. Απο οτι καταλαβαίνω το παιχνίδι εχει EU και US version. Το trial account το εκανα εδώ http://www.warhammeronline.com/trial/index.php?WHFB9F-PNAIU-3XRWI-E6BRD-TRPTI το ευρωπαικό site εκτός απο το οτι ειναι αθλια φτιαγμένο δεν λέει τιποτα για trial. Εγω βεβαια θελω να παιξω σε EU σερβερ. http://www.war-europe.com/staticPage/index-en.html Εκανα καλα που εκανα το τριαλ εκει που το εκανα? Μπορω να κανω χαρακτηρα σε ευρωπαικο σερβερ με τον κλιεντ που κατεβάζω? Θα εχω καποιο προβλημα γενικά? Κανας σερβερ της προκοπης να αρχίσω ποιος ειναι? Καμια συμβουλή γενικα για οτιδηποτε? Πρεπει να αγορασω EU version οταν αποφασίσω να αρχισω το game? (υπαρχει?) Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2010 από alex_000
Greengadalf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 προσοπικα το game ειναι τελειο....ολο το σκηνικο,ολη την ωρα εχεις να κανεις κατι..δεν περναει λεπτο χωρις μαχη...τωρα....οι srevers εγιναν us και eu λογο GOA,MYTHIC...Η Mythic.πιστευω εχε ικανει καλυτερη δουλεια απο την GOA...κανουν και καθαρισμα των bugs και ολα πανε σενια.
sakisRho Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Γιατι δεν πωλουνται prepaid cards?,και το site του warhammer δεν συνεργαζεται με paypal. Moνο πιστωτικια καρτα visa,που δεν εχω κι ουτε προκειτε να βγαλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα