Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αργήσανε αλλά τουλάχιστον ανακοινώσαν ένα ουσιαστικό expansion που θα δίνει ένα νέο race καθώς και 20 περισσότερα rvr lvl και γενικά μια ανανέωση στο παιχνίδι. Από τι φαίνετε ο τίτλος πάει για free to play. Δείτε εδώ

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/loadNews/17849/RvR-Pack-Announced

Δημοσ.

Αργήσανε αλλά τουλάχιστον ανακοινώσαν ένα ουσιαστικό expansion που θα δίνει ένα νέο race καθώς και 20 περισσότερα rvr lvl και γενικά μια ανανέωση στο παιχνίδι. Από τι φαίνετε ο τίτλος πάει για free to play. Δείτε εδώ

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/loadNews/17849/RvR-Pack-Announced

Δημοσ.

http://www.weritsblog.com/2010/08/war-news-day-3.html

From the webcast...

* This pack is RvR focused (unlike LotD).

* A new zone will be introduced.

* They plan on helping sub RR 80 players/alts catch up once the RR cap is increased.

* New Armor beyond Sovereign

* The new zone will be accessible by all, but a lot of the "cool stuff" will come in the RvR Pack

* Renown buffs (maybe) to help close the gap

* There will be changes to the existing Open RvR mechanics which fit with the new Skaven theme.

The RvR pack is due out before Christmas.

A new Gamescom video is up, starring Carrie. She talks a bit about the new RvR pack. There are many interesting tidbits in here, so go watch it! Must theorycraft! Skaven zone....

Recap:

* Skaven will be involved in the 'RvR pack'. No details on how except that they will not be a traditional race which starts at level 1 and lack archtypes.

* The renown cap will be raised from 80 to 100.

* The RvR Pack will be a paid expansion involving multiple purchase options.

* A new zone, no details yet. Seems that it will be added to the campaign and be focused on RvR.

* RvR Campaign changes, so long Victory Points.

* New Armor beyond Sovereign

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα με αρκετά addon πρόβλημα.Η warboard στον Diafana δουλεύει κανονικά,ενώ σε έναν άλτερ που έχω δεν δείχνει τπτ.Περιμένοντας για updates ;)

Και στην sorcerer είναι μια χαρά.Πρέπει να ναι κάποιο add του warboard που δημιουργεί το πρόβλημα.

Επεξ/σία από zoocra77
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα με αρκετά addon πρόβλημα.Η warboard στον Diafana δουλεύει κανονικά,ενώ σε έναν άλτερ που έχω δεν δείχνει τπτ.Περιμένοντας για updates ;)

Και στην sorcerer είναι μια χαρά.Πρέπει να ναι κάποιο add του warboard που δημιουργεί το πρόβλημα.

Επεξ/σία από zoocra77
Δημοσ.

Σε κανενα απο τους alt μου δε δουλευει.Tο interface του warhammer ειναι gtp.Eχω ξενερωσει αφανταστα και μαλλον δε 8α ανανεωσω αν δεν το φτιαξουν.Ειναι λες και παιζω αλλο game.

Δημοσ.

Σε κανενα απο τους alt μου δε δουλευει.Tο interface του warhammer ειναι gtp.Eχω ξενερωσει αφανταστα και μαλλον δε 8α ανανεωσω αν δεν το φτιαξουν.Ειναι λες και παιζω αλλο game.

Δημοσ.

Ηρ8ε καιρος να κρεμασω τα τσεκουρια μου στον τοιχο.Επαγγελματικες υποχρεωσεις δε μου αφηνουν χρονο να ασχολη8ω hard core με το war πλεον.

Δημοσ.

Παίζε casual ρε τάκη. Πλέον μεγαλώσαμε για να καιγόμαστε με τις ώρες στα games και στα mmorpg αλλά μπορούμε άνετα όλοι να παίζουμε 2-3 ώρες την μέρα

Δημοσ.

Εκανα σημερα εγκατασταση το game και μολις παω να ξεκινησω να κατεβασω τα patch μου βγαζει the file [patcher-goa.prod.sig] from the patch server. Please try the patch operation again in a short while."

υπαρχει καποια λυση?

Δημοσ.

Μαλιστααα και πως το κανω αυτο?Υποψην οτι δεν το κατεβασα το εκανα εγκατασταση παραδοσιακα απο τα CD :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...