hashashin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Οι εντυπωσεις μου απο την επιστροφη στο παιχνιδι: Τα city sieges εχουν βελτιωθει κατα την γνωμη μου και μου αρεσουν περισσοτερο απο παλια. Οι μαχες συνεχιζουν να ειναι επικες αν και για τους παλιους παιχτες ειμαι σιγουρος οτι καταντανε λιγο επαναλαμβανομενες. Οσο για τις κλασεις εχω να πω αν και αρκετα ισσοροπημενες .Χρειαζονται ομως καποιες αλλαγες για να γινουν πιο χρησιμα στα groups κλασεις οπως Magus,SW κτλ Πρεπει οπωσδηποτε να μπει νεο περιεχομενο,νεες περιοχες(πιθανον ενα Τ5)να ανεβει το lvl cap ας πουμε στα 50,και οι ORVR μαχες να γινουν ακομα πιο ενδιαφερουσες και συναρπαστικες.Να προστεθουν 2 νεες κλασεις πρωτοτυπες που να προσφερουν διαφορετικα πραγματα απο οτι προσφερουν οι τωρινες. Επισης το παραπονο μου ειναι πως εκτος απο τα sovereign & tyrant sets ολα τα αλλα δειχνουν ιδια μεταξυ τους και γενικα καποια δεν βαφονται σωστα κιολας(βλ BW sets) θα ηθελα δλδ μεγαλυτερη ποικιλια στο gear και οχι συνεχεια τα ιδια χρωματα πανω τους. Τελος αφου το παιχνιδι ειναι 90% και βαλε PvP πρεπει το lvling του χαρακτηρα να γινεται μεσω RvR.Κατα την γνωμη μου να αυξησουν τα xp που παιρνει σε ORVR και scenario ετσι ωστε να μπορει ο παικτης να διαλεγει πως θελει να lvlαρει. Πιστευω δεν ζηταω κατι παραλογο απλα καποιες κινησεις που θα ανανεωναν το ενδιαφερον του κοσμου.
koyiote Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) η bioware mythic ειπε πως 8α ξανασχεδιασουν τις sovereign armors για ολα τα classes. Tα balance στα classes 8α συνεχιστουν και στα επομενα patches. Yπαρχουν φημες για 2 νεες classes για τους skavens και τους lizardmens. Συμφωνω για το lvl up μεσω του pvp αν και για μενα 8α πρεπει να μειωσουν τα xp που παιρνεις στο lotd. Για ενα mob παιρνεις 1500 χp και για ενα champion αν τον φας solo παιρνεις 8100 χp.Aν εχεις rested bar xp παιρνεις 24000 χp.Oσο και περσισοτερα χp αν δωσουν στο rvr κανεις δε 8α αφησει το lotd για να lvlαρει μεσω του pvp. Εδω εχω μια photo απο xp grinding στο lotd φαρμαροντας solo τους champions. http://img199.imageshack.us/img199/8369/namariel001.jpg Σε 3 μερες ειχα παει απο 31 lvl σε 39lvl παιζοντας τελιως casual και χρησιμοπιησα το scroll που δινει +1 lvl Αυτο πρεπει να αλαξουν πρωτα και μετα να δωσουν περισσοτερα χp στο rvr Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2010 από koyiote
Atreas21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Τα city sieges εχουν βελτιωθει κατα την γνωμη μου και μου αρεσουν περισσοτερο απο παλια. Πράγματι η ανανέωση που έκαναν στα city siege ήταν προς το καλύτερο (ως πολύ καλύτερο θα έλεγα) και έδωσε νέο αέρα στον συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού. Οι μαχες συνεχιζουν να ειναι επικες αν και για τους παλιους παιχτες ειμαι σιγουρος οτι καταντανε λιγο επαναλαμβανομενες. . Αν και από ότι είδε το μάτι μου το επόμενο patch η mythic σκοπεύει να ασχοληθεί με το orvr, δεν μένει από το να δούμε τι αλλαγές θα γίνουν. Λόγω παραλείψεων και κακής διαχείρισης του παιχνιδιού το συγκεκριμένο κομμάτι έγινε ίσως το πιο αδύναμο σημείο του παιχνιδιού (από το ποιο ισχυρό και πολυδιαφημισμένο), με το «Zerging» να κυριαρχεί καθολικά και το door hitting να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στις πολιορκίες οχυρών. Ας ελπίσουμε ότι η Bioware Mythic θα ακούσει τις συμβουλές που δόθηκαν από την κοινότητα του παιχνιδιού στον τομέα αυτό και θα επιτύχει εκεί που απέτυχε παταγωδώς η Mythic. Οσο για τις κλασεις εχω να πω αν και αρκετα ισσοροπημενες .Χρειαζονται ομως καποιες αλλαγες για να γινουν πιο χρησιμα στα groups κλασεις οπως Magus,SW κτλ Είδη για το νέο patch δόθηκαν στην δημοσιότητα κάποιες πολύ ωραίες αλλαγές και βελτιώσεις (ιδικά για μερικές πολύ αδύναμες κλάσεις, πχ white lion). Παρόλα αυτά είναι ένας τομέας που θα εξελίσσεται πάντα. Είναι εκ των πραγμάτων μια πραγματικότητα στα ΜΜΟ. Πρεπει οπωσδηποτε να μπει νεο περιεχομενο,νεες περιοχες(πιθανον ενα Τ5)να ανεβει το lvl cap ας πουμε στα 50 . Το νέο περιεχόμενο είναι ένα must για τα ΜΜΟ, αρκεί βέβαια να μην εισάγει γελοιωδώς ισχυρά αντικείμενα όπως το Land of the Dead, όπου θα αντικείμενα που δεν επιτρέπουν block και parry, στην ουσία σκότωσαν τα shield and blade tanks. http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=rvr&thread.id=3647 Για την δημιουργία του Τ5 πολλά πράγματα είναι ρευστά. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να βασιστεί στο renown ranks και όχι στα απλά ranks (μέσω μια αύξησης στο 50 για παράδειγμα). Ήδη υπάρχουν θέματα στο επίσημο forum του παιχνιδιού που κατακρίνουν την mythic για την μεγάλη διαφορά που υπάρχει στο Τ4 ανάμεσα σε έναν νεοεισερχόμενο χαρακτήρα και έναν παλιό, την στιγμή μάλιστα που κάτι τέτοιο δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό στα άλλα Tiers. Πχ http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=rvr&thread.id=3460 http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=rvr&thread.id=4637 Επισης το παραπονο μου ειναι πως εκτος απο τα sovereign & tyrant sets ολα τα αλλα δειχνουν ιδια μεταξυ τους και γενικα καποια δεν βαφονται σωστα κιολας(βλ BW sets) θα ηθελα δλδ μεγαλυτερη ποικιλια στο gear και οχι συνεχεια τα ιδια χρωματα πανω τους. . Το συγκεκριμένο θέμα μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν με το νέο patch. όχι μόνο θα μπουν οι αλλαγές που έκανε η mythic στην εμφάνιση των conqueror και invader sets, αλλά θα μπορούμε να ρυθμίζουμε την εμφάνιση της πανοπλίας μας όπως θέλουμε (θα υπάρχουν κάποια νέα slots που θα τοποθετείς την πανοπλία που θέλεις να φαίνεται ή κάτι τέτοιο). Τελος αφου το παιχνιδι ειναι 90% και βαλε PvP πρεπει το lvling του χαρακτηρα να γινεται μεσω RvR.Κατα την γνωμη μου να αυξησουν τα xp που παιρνει σε ORVR και scenario ετσι ωστε να μπορει ο παικτης να διαλεγει πως θελει να lvlαρει. . Αυτό που γράφεις γινόταν στην αρχή του παιχνιδιού και οι περισσότεροι χαρακτήρες μου έτσι ανέβηκαν , βέβαια τα πράγματα άλλαξαν με την έλευση του LotD που σχεδόν άδειασε το Τ3 και πλέον την κατάσταση στο Τ4 που αν δεν είσαι r40 και rr 55 και πάνω θα εξαϋλώνεσαι σε χρόνο dt ( θα μπορείς να ανέβεις αλλά θα είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό και βαρετό).
koyiote Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Η διαφορα στο t4 δεν υπηρχε παλαιοτερα οταν ηταν ελαχιστοι εκεινοι που ηταν πανω απο 70rr. Προσωπικα μαρεσει ετσι οπως ειναι και ιδιως αν σκοτοσεις καποιον 80rr παιρνεις πολλα renown. Mαρεσει να υπαρχει αυτο το challenge και εκτος απο μερικους οντος καλους παικτες δεν ειναι δυσκολο με λιγοτερο καλο gear να σκοτοσεις καποιον 70+ rr Mια παροιμια λεει το ρασο δε κανει τον παπα.Ετσι ειναι και εδω στο rvr.
zoocra77 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=dev_discussions&thread.id=11648 GOOD GOOD!!!!
Merdock Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά άνοιξα csr και μου έστειλαν automated email ότι ίσως ήταν σε retired server και αν αυτό δεν ισχύει να ανοίξω ticket ingame γράφοντας το ticket number που μου έστειλαν, το έκανα αλλά πάλι το ίδιο mail έλαβα.Ο χαρακτήρας μου ήταν karak eight peaks, τι παίζει; Και εγώ άνοιξα ticket in-game και μου παν ότι επειδή ήταν στον Eltharion οι χαρακτήρες μου ίσως πάρει βδομάδες να μεταφερθούν κτλ. Άσε ξενέρωσα. Ξεκίνησα έναν Bright Wizard βέβαια αλλά ήθελα να παίξω λίγο με τους high level χαρακτήρες μου για να δω τι αλλαγές έγιναν.
hashashin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δυστυχως εαν δεν εχεις το λιγοτερο conquerors- μη πω παραπανω- δεν την βγαζεις .Ειδικα τα melee dps τρωνε μεγαλη πικρα στην αρχη .
koyiote Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=dev_discussions&thread.id=11648 GOOD GOOD!!!! αντε και ισως σας φτιαξουν και το σετακι απο το vl που στα 3 pieces σας δινει melee power αντι για healing power
Rockavlon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Παιδια οσοι θελουν να μεταφερουν τους χαρακτηρες απο χθες γινεται..απο τον eltharion τους πηγα karak azgal.
koyiote Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Επικες μαχες εγιναν χ8ες στο CW και αργοτερα στο DW και μετα στο Caledor,ολο το απογεευμα μεχρι τις 5 το πρωι. Στην αρχη ειμασταν μονο 1 wb εναντια σε 200 orders αλλα ειχαμε επικες μαχες και τα kills στην περιοχη ηταν 631-455 υπερ μας. Αποκορυφομα ηταν η μαχη που δωσαμε εξω απο το wc μας στο CW και εφοσον ειχαμε κανει wipe 200 orders ηρ8αν παλι και μας περιυκλοσαν απο παντου. Απο δεξια μας http://img819.imageshack.us/img819/8977/tiramola075.jpg Απο πισω μας http://img291.imageshack.us/img291/3032/tiramola076.jpg Απο μπροστα μας http://img27.imageshack.us/img27/6750/tiramola077.jpg Ειχαμε φαει ολους απο την αριστερη μερια μας πριν πεσουμε. Αυτες εινα οι στιγμες που μας κανουν και παιζουμε ακομα WAR κα8ε μερα μετα απο 2 χρονια χωρις να το βαριομαστε κα8ολου
SlackulatoR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Χθες έπαιξα και εγώ εφόσον είναι free για δύο εβδομάδες να δω τι αλλαγές έχουν γίνει. Το παιχνίδι παραμένει αρκετά fun, πιστεύω πως θα ήταν και top mmorpg εαν το είχαν προσέξει λίγο στα bugs και στο lag.
SlackulatoR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Όποιος ενδιαφέρεται για account στον Karak Azgal, level 32 Squig Herder ας μου στείλει pm, έπαιξα όσο ήταν free αυτές τις εβδομάδες αλλά δεν παλεύεται το lag...
koyiote Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Όποιος ενδιαφέρεται για account στον Karak Azgal, level 32 Squig Herder ας μου στείλει pm, έπαιξα όσο ήταν free αυτές τις εβδομάδες αλλά δεν παλεύεται το lag... τι ειχε και lag στα κατωτερα tiers? Παντως μετα τις 2 βδομαδες free που 8α φυγουν οι "τζαμπατζηδες" 8α πεσει το lag και 8α ξελασκαρουν οι servers.
SlackulatoR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Το ίδιο "delay" είχα από όταν έπαιζα στην beta. Δεν ξέρω αν αυτό φτιάχτηκε και απλά εμφανίστηκε πάλι τώρα που είναι free week... Ακόμη και στην αρχική περιοχή ναι. Είναι και ο λόγος που το είχα σταματήσει το παιχνίδι
koyiote Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 ναι ειχε διορ8ω8ει κατα πολυ αλλα ηταν και αλλοι servers.Tωρα περιμενουμε να δουμε πως 8α ειναι το lag μετα τις 2 βδομαδες free με τους servers της mytthic.Aλωστε γιαυτο εδωσαν 2 βδομαδες free,μολις εγινε η μεταφορα απο τους servers της goa στους servers της mythic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα