Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

8α γινει οπως ειναι και το dnd online.Δλδ δε 8α εχει συνδρομη και μεχρι το 50 lvl 8α πηγαινεις free αλλα μετα 8α αγοραζεις οτιδηποτε αλλο 8ες.8α αγοραζεις τα lvl,items ktl.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία κίνηση αυτή με τις τσάμπα 2 εβδομάδες ευκαιρία να το δοκιμάσω ξανά....ελληνικά guild υπάρχουν;

Δημοσ.
8α πω κατι σε οποιον 8ελει να επιστρεψει.

Στις 7 ιουλη και για 2 βδομαδες η bioware mythic 8α ενεργοπιησει free ολα τα accounts για 2 βδομαδες.Οσοι 8ελετε μπορειτε να δειτε και μονοι σας πως ειναι το game :-)

Μια ερώτηση, εγώ είχα κανονικό EU account στο WAR, τώρα που προσπαθώ να μπω(είμαι με endless trial streaming client) μου λέει:

"The patch client was unable to retrieve the file [patcher-goa.prod.sig] from the patch server. Please try the patch operation again in a short while".

Πρέπει να κατεβάσω τον full client από την αρχή ή υπάρχει πρόβλημα με όλους;

/EDIT: τελικά κατέβασα το eu patcher από το site τους και δεν έβγαλε error, όλα καλά

Δημοσ.

Έχω να παίξω πάνω από χρόνο.Είχα χαρακτήρες στον Eltharion.

Τώρα που μπήκα είδα ότι δεν υπάρχει πια και στους άλλους server δε μου έχει τους χαρακτήρες μου.Τους έχασα;

Δημοσ.

αρκετοι ειχαν αυτο το προβλημα επειδη οι σερβερ εγιναν merge. πρεπει να επικοινωνησεις με κανενα αρμοδιο απο την εταιρεια.

Δημοσ.
Έχω να παίξω πάνω από χρόνο.Είχα χαρακτήρες στον Eltharion.

Τώρα που μπήκα είδα ότι δεν υπάρχει πια και στους άλλους server δε μου έχει τους χαρακτήρες μου.Τους έχασα;

εγω πριν καμια ωρα μπηκα και εχω κανει csr appeal για τον ιδιο λογο,λογικα δεν σβηνονται οι παικτες...εκτος και αν ειναι τοσο μα$#@%

Δημοσ.
8α πω κατι σε οποιον 8ελει να επιστρεψει.

Στις 7 ιουλη και για 2 βδομαδες η bioware mythic 8α ενεργοπιησει free ολα τα accounts για 2 βδομαδες.Οσοι 8ελετε μπορειτε να δειτε και μονοι σας πως ειναι το game :-)

Δεν βλέπω να έχει γίνει κάποια ενεργοποίηση του account μου. Μπήκα στο site και βλέπω ότι είναι inactive το account και φυσικά και ο client δεν με αφήνει να μπω στο game.

---------- Προσθήκη στις 02:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:43 ----------

edit

ολά τα account για όσους έχουν παίξει το game είναι τελικά ενεργοποιημένα από τις αρχές του μήνα και για 23 μέρες. Την διαχείριση πλέον του λογαριασμού την κάνουμε από εδώ

https://accounts.eamythic.com/

Για να μπούμε στο account και στο game πλέον μαζί με το όνομα βάζουμε και ένα _EUR.

A majority of your account information will be the same. You will however need to update your e-mail address and secret word at the time of transition.

Your actual account name you will use when logging into the game and the account center will be your existing account name with the suffix "_EUR"; for example <ACCOUNT NAME>_EUR.

Τώρα μόλις άρχισα να κατεβάζω 3G!! update :P

Δημοσ.

οι χαρακτηρες λογικα δε σβηνονται,εχω κανει delete χαρακτηρα και μετα ζητησα και μου τον εφεραν πισω.Στιλτε email στην csr.

---------- Προσθήκη στις 12:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:43 ----------

Δεν ξερω σε ποιον σερβερ να συνεχισω στον Norn εχω r40 BW kai WH .Ενω στο Azgal ενα r40 Chosen

Eλληνικο destruction guild στον azgal ειναι οι necrosis.Ρωτησε τον zoocra αν κανουν invites.

Aπο Νorn δε ξερω πολλα,εχω καποιους destruction εκει απο καποιο παλιο merge αλλα παιζω σπανια.

Δημοσ.

Θα γίνω κακός τώρα αλλά νομίζω το game είναι ζωντανό παράδειγμα το τι μπορούν να κάνουν οι developer για να σβήσουν ένα όμορφο mmorpg game.

Κάνενα νέο χαρακτηριστικό ούτε κάν μια νέα περιοχή και ας το παιχνίδι κοντεύει τα δύο χρόνια. Τα ίδια και τα ίδια. Ενώ κατέβασα 9G update το μόνο που είδα σαν αλλαγή είναι ότι νέρφαραν το bombing του bw.

Καλό το pvp του αλλά αν έχεις παίξει pvp χιλιάδες φορές στις ίδιες περιοχές με τις ίδιες τακτικές και τον ίδιο στόχο έ τότε πρέπει να είσαι κολημένος να συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο και να μην πάς σε κάποιο άλλο τίτλο.

Δυστηχώς η Mythic σαν εταιρεία είναι τελείως epic fail.

Δημοσ.

Ετσι πες τα χρσυσοστομε :P

Παντως αυτα τα gb που κατεβασες δεν ηταν καποιο καινουριο patch.Hταν για την μεταφορα των servers.To nerf του bw ειχε γινει στο προηγουμενο patch πριν εναμιση μηνα.

Το ιδιο nerf εγινε και στους sorcerer, + καποιες αλλες αλλαγες σε καποια αλλα classes.

Φημολογειται οτι 8α υπαρχει ενα νεο tier το φ8ινοπωρο και ισως και 2 νεα classes.Δε ξερω αν 8α ειναι σε μορφη expansion που 8α το αγορασουμε η σε μορφη patch.

Τουλαχιστον τωρα η Bioware αγορασε την Mythic και ελπιζω στην Bioware

Δημοσ.
οι χαρακτηρες λογικα δε σβηνονται,εχω κανει delete χαρακτηρα και μετα ζητησα και μου τον εφεραν πισω.Στιλτε email στην csr.

Ρε παιδιά άνοιξα csr και μου έστειλαν automated email ότι ίσως ήταν σε retired server και αν αυτό δεν ισχύει να ανοίξω ticket ingame γράφοντας το ticket number που μου έστειλαν, το έκανα αλλά πάλι το ίδιο mail έλαβα.

Ο χαρακτήρας μου ήταν karak eight peaks, τι παίζει;

Δημοσ.
Ρε παιδιά άνοιξα csr και μου έστειλαν automated email ότι ίσως ήταν σε retired server και αν αυτό δεν ισχύει να ανοίξω ticket ingame γράφοντας το ticket number που μου έστειλαν, το έκανα αλλά πάλι το ίδιο mail έλαβα.

Ο χαρακτήρας μου ήταν karak eight peaks, τι παίζει;

δε ξερω παντως ο k8p εχει γυρω στον χρονο που εκλεισε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...