chek2fire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ρε σεις ημάρτον που φύγατε και πήγατε στους destruction.. Αμά αποφασίσω να γυρίσω που σκ.. θα παίξω? Θα δω μήπως μπω στους bohemia αλλά και αυτούς δεν τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση...
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ρε σεις ημάρτον που φύγατε και πήγατε στους destruction.. Αμά αποφασίσω να γυρίσω που σκ.. θα παίξω? Θα δω μήπως μπω στους bohemia αλλά και αυτούς δεν τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση...
koyiote Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ρε σεις ημάρτον που φύγατε και πήγατε στους destruction.. Αμά αποφασίσω να γυρίσω που σκ.. θα παίξω? Θα δω μήπως μπω στους bohemia αλλά και αυτούς δεν τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση... Γιατι ξερεις τσεχικα? Ελα στους destruction να παιξεις sorcerer:) H αλλιως πηγαινε στους sons of zeus ειναι οτι καλυτερο υπαρχει απο ελληνικο guild αν και casual.
koyiote Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ρε σεις ημάρτον που φύγατε και πήγατε στους destruction.. Αμά αποφασίσω να γυρίσω που σκ.. θα παίξω? Θα δω μήπως μπω στους bohemia αλλά και αυτούς δεν τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση... Γιατι ξερεις τσεχικα? Ελα στους destruction να παιξεις sorcerer:) H αλλιως πηγαινε στους sons of zeus ειναι οτι καλυτερο υπαρχει απο ελληνικο guild αν και casual.
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν παίζω destruction για λόγους αρχής... Και δεν παίζω ποτέ με dark magic η necromancer.
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν παίζω destruction για λόγους αρχής... Και δεν παίζω ποτέ με dark magic η necromancer.
koyiote Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν παίζω destruction για λόγους αρχής... Και δεν παίζω ποτέ με dark magic η necromancer. Mπορει να γυρισουμε μετα παλι ποτε δε ξερεις αναλογα με το τι 8α κανουν οι destro με το rvr.Aν αποφασισουν να παιξουν 8α κατσουμε αν οχι 8α γυρισουμε πισω.Τουλαxιστον εχουμε την πολυτελεια με τα 2 accounts να παιζουμε σε οποιο realm 8ελουμε στον ιδιο server ανα πασα στιγμη. Βtw στις 6 βδομαδες που παιζουμε destro εχουμε ηδη 2 απο μας που φτασανε rr80 με full sovereign και royal weapons.Πιστευω καταριψαμε αλλο ενα ρεκορ :-p
koyiote Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν παίζω destruction για λόγους αρχής... Και δεν παίζω ποτέ με dark magic η necromancer. Mπορει να γυρισουμε μετα παλι ποτε δε ξερεις αναλογα με το τι 8α κανουν οι destro με το rvr.Aν αποφασισουν να παιξουν 8α κατσουμε αν οχι 8α γυρισουμε πισω.Τουλαxιστον εχουμε την πολυτελεια με τα 2 accounts να παιζουμε σε οποιο realm 8ελουμε στον ιδιο server ανα πασα στιγμη. Βtw στις 6 βδομαδες που παιζουμε destro εχουμε ηδη 2 απο μας που φτασανε rr80 με full sovereign και royal weapons.Πιστευω καταριψαμε αλλο ενα ρεκορ :-p
zoocra77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 zoocra επαιξες στους νεους servers? H μηπως εχει παιξει κανεις απο το guild σας ? Παίζουμε χαλαρά κάποιες μέρες.Και είχε και ωραίο ξύλο γιατί είχε λίγα άτομα
koyiote Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Επαιξα χ8ες στους καινουριους servers και η κατασταση του lag ηταν πολυ καλυτερα απο τους servers της GOA.Σε καποιες μαχες και ενω ημασταν το δικο μας wb εναντια σε 4-5 wbs δεν ειχαμε κα8ολου lag.Περιμενω να δω πως 8α ειναι και στις μεγαλες μαχες οταν 8α ειναι πανω απο 200 παικτες στο ιδιο σημειο. Παντος το bonus του server 100% more renown/100% more xp ειναι ενα καλο κινητρο για οσους τα χρειαζονται. Χ8ες ειχαμε premade wb και σε 4 ωρες πηρα 118.000 renown,κα8ολου ασχημα πιστευω.8υμι8ηκα στιγμες απο eltharion οταν περναμε 150-180.000 renown την μερα. http://img138.imageshack.us/img138/3694/tiramola067.jpg
hashashin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Σειρα μου να ρωτησω παλι(εχω ξαναρωτησει αλλα δεν ανανεωσα τον χρονο)αξιζει να επιστρεψω?Ειναι τα classes πιο balanced? Το RvR με ενδιαφερει γιατι εχω ακουσει για τις αλλαγες στο city siege. Εγινε πιο ενδιαφερον η τα ιδια?
koyiote Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) 8α πω κατι σε οποιον 8ελει να επιστρεψει. Στις 7 ιουλη και για 2 βδομαδες η bioware mythic 8α ενεργοπιησει free ολα τα accounts για 2 βδομαδες.Οσοι 8ελετε μπορειτε να δειτε και μονοι σας πως ειναι το game Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2010 από koyiote
SlackulatoR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Καλό αυτό, ελπίζω να κάνουν ότι κάνει και το lotro μέχρι τώρα, μερικές φορές τον μήνα για μερικές μέρες το gameplay είναι free.
koyiote Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 στο lotro pvp μονο στα etenmoors εχει ακομα η προσ8εσαν καμια αλλη περιοχη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα