Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι διαφορετικες οι αποψεις μας για το game.Εσυ σαν casual 8ες ενα game απλα να περνας την ωρα σου ,εγω 8ελω ενα game με πιοτητα και υψηλο ανταγωνισμο,και αναμεσα στις 2 επιλογες προτιμω να μινουμε λιγοι κ καλοι.Δε με ενδιαφερει το game αν 8α επιβιωσει η οχι,αυτο που 8ελω ειναι να περναω καλα και να εχω ανταγωνισμο.Aλλωστε το ally μας ηταν αυτο που "σκοτοσε" τον Eltharion τον τελαυταιο orvr server. :-)

Αν παψει να μου δινει η mythic αυτα που ζηταω πολυ απλα φευγω.Μεχρι τωρα καλα ειμαστε σε γενικες γραμμες αλλα 8α μπορουσε να ειναι κ καλυτερα.

Aλωστε οταν πας 80rr και 8α εισαι ντυμενος καλα και δεις οτι δε χρειαζεσαι το renown πια, 8α καταλαβεις πως αυτο που 8α σε κραταει μεσα στο pvp γενικοτερα 8α ειναι οι καλες μαχες.

Οσο για τα account ειναι καπιοι λογοι που δε τους πω εδω που παιζουμε με 2 accounts.Αλλωστε δεν ειναι κρυφο και οι order και οι destrο ξερουν οτι παιζουμε με 2 accounts.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως και στο ότι τα mmorpg θα πρέπει να απευθύνονται σε casual κοινό και ότι μόνο έτσι θα έχουν εξασφαλισμένη επιτυχία είναι τελείως λάθος. Για μένα το μόνο που πρέπει να έχει ένα mmorpg είναι καταρχήν ξεκάθαρη θέση σε τι κοινό θέλει να τραβήξει και μετά να υποστηριχθεί από την εταιρεία που το έχει βγάλει.

Το πρώτο το είδαμε στο warhammer. Ηταν ξεκάθαρο ότι το game ήταν γιαυτούς που τους αρέσει το massive pvp και τα pvp σε αρένες και όχι για όσους ήθελαν pve αν και σε αυτό το τομέα δεν ήταν τελείως άσχημο σαν game.

Στο δεύτερο όμως και ξανά λόγο EA έθαψε το game από το πρώτο στραβοπάτημα. Τουλάχιστον η ncsoft που είναι τις ίδιας νοοτροπίας στηρίζει τα game της όσο μπορεί και αν δει ότι δεν τραβάνε απλά τα κλείνει.

Δημοσ.

οι αμερικανοι παιζουν αλλες ωρες.το Merge φερνει και lag.Nα δουμε πως 8α ειναι τωρα το lag με τους νεους servers,και βλεπουμε για merge.

Παντως χ8ες ειχε πολυ καλο rvr ολο το βραδυ και καταφεραμε και βαλαμε 3 underdog points στους orders για πρωτη φορα στον server.

8υμηθικαμε στιγμες σαν τοτε που παιζαμε με pax mortis η death company παλιοτερα και σπερναμε την καταστροφη.

Χ8ες τα μεγαλυτερα guilds των order ηρ8αν να μας αντιμετωπισουν χωρις καμια τυχη.

Σπουδαιες ηταν οι μαχες που δωσαμε χ8ες με τους bohemia που ως γνωστον παιζουν το καλυτερο bombing απο τους orders,και καταφεραμε και χασαμε μια ενω κερδισαμε τισ αλλες 4.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδια αξιζει να το ξαναξεκινισω η οχι? Παει για φουντο το game?

Δημοσ.

Tην εχει παρει η bioware την mythic και κανουν ξεκα8αρισμα και πετανε οτι σκαρτο υπηρχε ολα αυτα τα 2 χρονια.Ξεκινησε το αξιζει,μπορει να μην εχει τους 85 αγγλικους servers που ειχε παλια αλλα αυτοι που εχουν μινει εχουν πολυ κοσμο και εχει πολυ rvr σε ολα τα tiers.

Δημοσ.
Παιδια αξιζει να το ξαναξεκινισω η οχι? Παει για φουντο το game?

Θα σου πρότεινα να το ξαναρχίσεις όταν θα μπει το νέο patch, το οποίο θα έχει μερικές καλές αλλαγές όπως φαίνεται.

Τώρα αν πάει για φούντο είναι ένα μεγάλο θέμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε και πολλά στο άμεσο μέλλον καθώς τόσο η bioware έχει να ασχοληθεί με το δικό της ΜΜΟ και η Mythic βρίσκεται σε μάλλον περίεργη θέση.

ειναι διαφορετικες οι αποψεις μας για το game.

Μάλλον για την έννοια του gaming και όχι μόνο για το συγκεκριμένο.

Εσυ σαν casual 8ες ενα game απλα να περνας την ωρα σου

Προφανώς. Κάνω σχεδόν 2 δουλείες, θέλω και κάποιο τρόπο να περνάω ευχάριστα τον ελεύθερό μου χρόνο. Που είναι το περίεργο σε αυτό? Στο κάτω κάτω πότε το gaming έγινε δουλειά?

εγω 8ελω ενα game με πιοτητα και υψηλο ανταγωνισμο

Ποίος σου είπε ή από πού κατάλαβες ότι ένας casual παίχτης δεν θέλει τα ίδια? Ή μήπως μπέρδεψες τον υψηλό ανταγωνισμό με το κάψιμο? Ποίος σου είπε ότι ένας casual παίχτης δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός?

Δε με ενδιαφερει το game αν 8α επιβιωσει η οχι

Κάποιους τους νοιάζει όμως και προφανώς όχι γιατί έχουν το απόλυτο gear ή σκοτώνουν τους νεόφερτους παίχτες με ένα χτύπημα, αλλά γιατί τους αρέσει το περιβάλλον και η ιστορία.

8α καταλαβεις πως αυτο που 8α σε κραταει μεσα στο pvp γενικοτερα 8α ειναι οι καλες μαχες.

Μια κουβέντα πεθαίνει όταν κάποιος κρίνει άτομα και καταστάσεις με βάση υποθέσεις που κάνει και μάλιστα χωρίς να έχει στοιχεία. Δεν ξέρεις αν έχω rr80 χαρακτήρα και δεν ξέρεις αν μου αρέσουν οι καλές μάχες, έκανες την υπόθεσή σου και έπεσες έξω.

Θα συμπληρώσω ότι ως καλή θεωρώ μια μάχη στην οποία υπήρχε ανταγωνισμός και ο αντίπαλός μου πάλεψε και όχι εξαερώθηκε σε μερικά δευτερόλεπτα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδια προσπαθω να συνδεθω αλλα δεν τα καταφερνω... ξερει κανεις τι γινεται? Μου βγαζει login fail αλλα στο site μπορω να συνδεθω κανονικα

Δημοσ.

Για δες τι client έχεις κατεβάσει τον ευρωπαικό η τον αμερικάνικο και σε ποιόν έχεις δημιουργήσει λογαριασμό.

Δημοσ.
Θα σου πρότεινα να το ξαναρχίσεις όταν θα μπει το νέο patch, το οποίο θα έχει μερικές καλές αλλαγές όπως φαίνεται.

Τώρα αν πάει για φούντο είναι ένα μεγάλο θέμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε και πολλά στο άμεσο μέλλον καθώς τόσο η bioware έχει να ασχοληθεί με το δικό της ΜΜΟ και η Mythic βρίσκεται σε μάλλον περίεργη θέση.

Μάλλον για την έννοια του gaming και όχι μόνο για το συγκεκριμένο.

Προφανώς. Κάνω σχεδόν 2 δουλείες, θέλω και κάποιο τρόπο να περνάω ευχάριστα τον ελεύθερό μου χρόνο. Που είναι το περίεργο σε αυτό? Στο κάτω κάτω πότε το gaming έγινε δουλειά?

Ποίος σου είπε ή από πού κατάλαβες ότι ένας casual παίχτης δεν θέλει τα ίδια? Ή μήπως μπέρδεψες τον υψηλό ανταγωνισμό με το κάψιμο? Ποίος σου είπε ότι ένας casual παίχτης δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός?

Κάποιους τους νοιάζει όμως και προφανώς όχι γιατί έχουν το απόλυτο gear ή σκοτώνουν τους νεόφερτους παίχτες με ένα χτύπημα, αλλά γιατί τους αρέσει το περιβάλλον και η ιστορία.

Μια κουβέντα πεθαίνει όταν κάποιος κρίνει άτομα και καταστάσεις με βάση υποθέσεις που κάνει και μάλιστα χωρίς να έχει στοιχεία. Δεν ξέρεις αν έχω rr80 χαρακτήρα και δεν ξέρεις αν μου αρέσουν οι καλές μάχες, έκανες την υπόθεσή σου και έπεσες έξω.

Θα συμπληρώσω ότι ως καλή θεωρώ μια μάχη στην οποία υπήρχε ανταγωνισμός και ο αντίπαλός μου πάλεψε και όχι εξαερώθηκε σε μερικά δευτερόλεπτα.

Oτι πεις.Δε 8α κανω debate μαζι σου στο forum αυτο.

---------- Προσθήκη στις 18:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:12 ----------

Παιδια προσπαθω να συνδεθω αλλα δεν τα καταφερνω... ξερει κανεις τι γινεται? Μου βγαζει login fail αλλα στο site μπορω να συνδεθω κανονικα

Αυτη την στιγμη μεχρι και την 7 ιουλιου γινεται transfer απο τους server τις GOA στους servers της Bioware Mythic,ισως γιαυτο δε μπορεις να συνδε8εις.Δοκιμασε παλι μετα τις 7 ιουλη.Δε χανεις τιποτα ουτοσι αλλος προκειται να δωσουν σε ολους 2 βδομαδες επιπλεον free χρονο στις συνδρομες.

Δημοσ.

Όποιος θέλει να παίξει ποιο νωρίς στους νέους server

http://www.greekwarhammer.com/index.php/topic,1443.msg10214/topicseen.html#new

Σώζονται κανονικά τα πάντα.Από ότι λέει ο Andy.Για μένα το παιχνίδι κινηται σε καλά μονοπάτια απλά θέλει το κάτι extra για τους παλιούς παίκτες που το έχουν ψιλοβαρεθεί(αν και να μου πεις pvp τι να βαρεθείς...).Όσο να ναι εγώ θέλω νέο καλοσχεδιασμένο Τ5 και ελπίζω απο Σεπτέμβρη Οκτώβρη να το δω.Για μένα μακράν το καλύτερο pvp game που κυκλοφορεί αν και θα συμφωνήσω με τον Koyote ότι πολύ λίγος κόσμος ενδιαφέρετε για πραγματικό pvp.Δώστε pve στο λαό και αντικείμενα που για +1% more crit να farmareis 25 ωρες και πάρτου τα λεφτά!!!Ευτυχώς που το game δεν είναι έτσι(ακόμη τουλάχιστον).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...