Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δε καταλαβαινω τι λες.Εγω μιλησα για το warhammer online τι σχεση εχει το guild wars?

Kαι για να ξερεις να μη γινεσε ρεζιλι το guild wars δεν ειναι mmo.To guild wars 2 8α ειναι.

Δεν είναι MMO το guild wars???

Καταραμένο YouTube με την παραπληροφόρηση σου!!!!

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ρε telarin ειλικρινα το έχεις κάνει και με μένα αυτό. Γιατί σχολιάζεις κάποιον χωρίς να τον ξέρεις lol. δηλαδή τώρα εσύ την λές στον koyiote οτι δεν ξέρει τί είναι το GW? είναι αστειο για πολλούς λόγους που βαριέμε να εξηγήσω.

δεν σχολίασα κανέναν προσωπικά, ούτε τον ξέρω ούτε με ενδιαφέρει να μάθω κάποιον που απλά ποστάρει σε ένα φορουμ. Τα γραφόμενα του σχολίασα, που είναι επιεικώς π@π@ριές. Είναι δυνατόν να γράφει ότι δεν υπάρχει κοινό για pvp mmo, όταν πχ το 1o gw έχει πουλήσει 6 μύρια κόπιες? ή να λέει ότι το gw δεν είναι mmo? Το κορυφαίο για πολλούς pvp mmo? Πόσο σοβαρά να πάρω κάποιον που λέει μια πατάτα και για να την δικαιολογήσει πετάει μια άλλη? Μπορεί να τον πλήγωσε που το αγαπημένο του mmo έχει σχεδόν μπατάρει, αλλά δεν φταίει ο κόσμος για την ανικανότητα μιας εταιρείας να κάνει σωστά την δουλειά της.

Δημοσ.

Να υπενθιμήσω μόνο ότι ο koyote ήταν leader στο μεγαλύτερο και αρχαιότερο ελληνικό guild στο guild wars για χρόνια ακόμα ήταν και leader σε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά guild στο lotro και είναι τώρα ένας από τους πιο core παιχτες στο warhammer...

Δημοσ.

mmo=massive multiplayer online.Ειναι το gw1 massive? Συναντας αλλους παικτες οταν βγαινεις εξω απο τις πολεις?Τα mobs που σκοτωνεις κανουν respawn?Oλος ο κοσμος του guild wars ειναι instances.Mασανε ολοι μια καραμελα χωρις να ξερουν τι ειναι.

Το warhammer δεν ειναι το αγαπημενο μου online game.Eιναι ενα απο τα αγαπημενα μου.Αν κλισει η οχι δε με απασχολει πλεον εχω κανει τα παντα σε αυτο το game.Eιχα την τυχη να ειμαι στο καλυτερο guild απο ολους τους ευρωπαικους servers εχουμε παρει τα παντα,εχουμε σκοτοσει και τους 2 kings απο τα 2 realms παμπολες φορες,εχουμε αναγνωρισημοτητα σαν guild αλλα και σαν παικτες απο παικτες που παιζουν σε αλλους servers.Eχω περασει απιστευτες στιγμες.

Στο guild wars παλι παιζαμε σε κα8αρα ελληνικο guild,ειχαμε το καλυτερο rank απο ολα τα αλλα κα8αρα ελληνικα guilds και ειχαμε καταφερει να μπουμε στα 50 καλυτερα guilds παγκοσμιως.Κα8ως το guild wars εχει ενα σερβερ χωρισμενο σε πολλα districts.Eτσι ολοι ευρωπαιοι,ασιατες,αμερικανοι παιζουν μαζι.

Ειχαμε δωσει συνεντευξεις σε διαφορα περιοδικα,ας ειναι καλα ο Chek2fire με τις δημοσιες σχεσεις του :-) Αλλα παλι περιοδικα μας ειχαν κανει αφιερωματα σαν το καλυτερο ελληνικο guild hahaha.Ειχα περασει απιστευτα στο gw.

Kαι στο lotro περασα καλα παρολο που δεν ειχε καλο pvp.Kαι στο AoC καλα ηταν και στο Aion οταν πεζαμε περσι στον κινεζικο server.

Γενικα μπορω δε μπορω να πς οτι καποιο game ειναι το αγαπημενο μου,Σε ολα ειχα πολυ καλες στιγμες.

---------- Προσθήκη στις 19:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:54 ----------

Είναι δυνατόν να γράφει ότι δεν υπάρχει κοινό για pvp mmo,

Καλα κανουν οι αν8ρωποι για μενα.Δεν υπαρχει κοινο αυτη τη στιγμη να αποδεχτει ενα pvp mmo.Tι expansion 8ες.Ολοι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως 8α φανε για 800η φορα το 8 boss στο vulture lord.

Για το warhammer ειπα οτι τους ενδιαφερει να κανουν vulture lord παρα να παιξουν rvr.Tι δε καταλαβες απο αυτο? Λεει που8ενα εδω τιποτα για guild wars? H μηπως το vulture lord ειναι στο Guild wars?

Να διαβαζεις τα posts καλυτερα πριν πεις την εξυπναδα σου.

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, γιατί μετά λύπης μου βλέπω ότι αναφέρεται κατά κόρον στην κοινότητα των gamers. Το «βιογραφικό» κάποιου δεν αποτελεί κριτήριο ορθότητας της άποψης κάποιου. Ειδικά όσο αφορά τα παιχνίδια για το οποία ο παράγοντας υποκειμενικότητα είναι σχεδόν το Α και το Ω.

Στο warhammer τώρα. Θα διαφωνήσω εντελώς ότι δεν υπάρχει κοινό για να στηρίξει ένα pvp MMO. Αυτό το λέω γιατί ένα ΜΜΟ για να επιβιώσει δεν χρειάζεται να έχει τα εκατομμύρια παιχτών.

Για την τωρινή κατάσταση του παιχνιδιού δεν φταίει η ΕΑ κατά την άποψή μου, αλλά τα τραγικά και σε ορισμένες περιπτώσεις απίστευτα λάθη και παραλήψεις της Mythic.

1) Ποιος φταίει που το oRvR δεν δουλεύτηκε ικανοποιητικά. Στα Τ1,2,3 τα πράγματα είναι κάπως καλά, αλλά το Τ4 γιατί δεν βελτιώθηκε? Γιατί τα ΒΟ στο Τ3 έχουν ποικιλία (οι σημαίες είναι μέσα σε ταβέρνες, σε πύργους κλπ) ενώ στο τ4 είναι σχεδόν πανομοιότυπες (ανοικτές περιοχές?)

2) Ναι έβαλαν 2 ράμπα στα οχυρά αλλά από εκεί και πέρα τι? Τίποτα. Ο μόνος τρόπος να μπείς σε ένα οχυρό είναι να κοπανάς την πόρτα.

Γιατί δεν δημιούργησαν επιπλέον σημεία εισόδου στα οχυρά (θα μείωνε και το lag)?

Γιατί δεν κοίταξαν τις πολιορκητικές μηχανές? Και τις έχουν για τον πούτσο.

Γιατί δεν έκαναν τα οχυρά ένα ανταγωνιστικό PQ (όπως αυτά που υπάρχουν στο Τ1 των νάνων) πράγμα που θα βοηθούσε στον να μην είναι τόσο αποτελεσματικό το Zerging?

3) Μιας και μίλησα για Zerging, τι έκαναν για αυτό? Τίποτα. Η κοινότητα τους, τους έδωσε αρκετές λύσεις για αυτό (προσωπικά είχαν προτείνει να μην μπορεί ένας χαρακτήρας να γίνει focus fired kai healed από περισσότερα των 3-4 ατόμων)

Αντίθετα αυτοί πρότειναν το bombing για λύση και το μόνο που κατάφεραν είναι να διώξουν κόσμο…

4) Το class balanced ήταν κάλο (πολύ ανώτερο του WoW και του AoC) αλλά με την πάροδο του χρόνου κατάφεραν να κάνουν κάποιες careers απαράδεκτες (white lion, Magus etc ).

5) Γιατί τέτοιο rank gap στο Τ4? Υπάρχει κάποιος λόγος να είναι τα 3 πρώτα tier ισορροπημένα όσο αφορά την απόσταση στα ranks (1-11,12-21, 22-21) και το Τ4 να είναι εντελώς για τα πανηγύρια (31- με rr80!!!!!!!). Έλεος λες και το τ4 είναι μια φάρσα ή ένα άλλο παιχνίδι (θα το πω λες και είναι WoW).

Γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν φταίει η community η Mythic φταίει που ενήργησε παραδόξως σαν πολύ μικρή και κακή εταιρία και είναι υπεύθυνη για την κατάντια του παιχνιδιού της.

Δημοσ.

Θα διαφωνήσω με αυτή την άποψη Atreas21. Για μένα περισσότερη σημασία έχουν οι εντυπώσεις για ένα game από παιδιά που ασχολούνται χρόνια παρά από κομήτες reviewer οι casual παιχτές.

Και φυσικά θα διαφωνήσω με τα λάθη που λές που έκανε η mythic. Αυτό που έκανε όλους τους παίχτες να φεύγουν από το game ήταν κυρίως το lag αρχικά που δεν σε άφηνε να ευχαριστηθείς το game και το ανοιχτό του rvr και αργότερα ότι ποτέ δεν βάλανε νέο περιεχόμενο η τουλάχιστον δεν ανανέωναν έξυπνα το ενδιαφέρων όσον είχα μείνει.

Και την χαριστική βολή την έδωσε η ΕΑ όταν με αψυχολόγητη ενέργεια 8 μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού απόλυσε αρκετούς από την mythic και τους περισσότερους τους έκανε μετάθεση στην bioware και στο kotor.

Και όλα αυτά έγινα σε μια εποχή που το game ήταν ακόμα γύρω στους 300-400κ συνδρομητές.

Game στον χώρο όπως το Eve online με τα ίδια νούμερα συνδρομητών επιβιώνει για 8 χρόνια τώρα και με κάθε χρόνο ένα expansion..

Από τι φένετε της ΕΑ δεν τις φτάνουν αυτά τα νούμερα για να ταΐσει τα μεγαλοστελέχοι της και γιαυτό έριξε στον καιάδα το game για πάντα. Και είναι αστείο και τώρα να γίνει κάποιο expansion και από ποιόν θα γίνει αφού πλέον η mythic πάει για κλείσιμο από την EA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κουβεντα κανουμε εδω αλλα δε μπορει ο κα8ενας να σχολειαζει με ειρωνικο και χλευαστικο τροπο την γνωμη καποιου.

Οταν μιλησα για κοινο δεν εννοουσα αρι8μους φυσικα.Δεν υπαρχει κοινο που να γουσταρει να παιζει rvr χωρις να τον ενδιαφερει να φαρμαρει renown.Kαι εδω για μενα η mythic εχει κανει το μεγαλυτερο λα8ος της.Επρεπε να δινει renown μονο οταν σκοτονεις enemy player στο rvr.

Aυτα που λες για μενα καλα ειναι να γινοντουσαν αλλα δεν 8α αλαζε κατι.Παλι οι παικτες θα απεφευγαν το rvr παλι 8α farmaran empty keeps παλι 8α επαιρναν αδεια BOs και παλι 8α κλειδωναν αδειες zones.

Στο lotro για παραδειγμα που ηταν ενα παιχνιδι με το χειροτερο balance που εχω συναντισει μεταξυ των 2 realms,υπηρχε μονο μια περιοχη οπου μπορουσες να παιξεις rvr με 3 keeps χωρις πορτες,ouτε πολιορκητικες μηχανες ουτε τιποτα και υπηρχε εντονο rvr ολη μερα κα8ε μερα παρολο που το lag του ηταν τρομερο.

Οι παικτες επαιρναν renown μονο οταν σκοτωναν enemy player στο rvr.

---------- Προσθήκη στις 17:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:56 ----------

Αν και 8α διαφωνισω με τα bo σε στυλ tavern sto t4.Yπαρχει ενα σε κα8ε περιοχη αλλα ειναι πολυ δυσκολο ,σχεδον ακατορ8ωτο 8α ελεγα να "πεσει" αν γινεται defend απο 2 premade wb,ιδιως τωρα που κανουν defend με funnel bombing.

Aλλο το τ2 και αλλο το τ4,καμια σχεση, δε 8α επρεπε να τα συγκρινουμε.

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ.
Για μένα περισσότερη σημασία έχουν οι εντυπώσεις για ένα game από παιδιά που ασχολούνται χρόνια παρά από κομήτες reviewer οι casual παιχτές.

Εφόσον είναι προσωπική άποψη είναι σεβαστή. Παρόλα αυτά όμως δεν μπορείς να κατακρίνεις την προσωπική άποψη κάποιου επειδή δεν παίζει τις ατελείωτες ώρες. Θα το ξαναπώ επειδή στα παιχνίδια υπάρχουν έντονες υποκειμενικές κρίσεις η άποψη του gamer και του casual δεν έχει μεγάλη διαφορά. Παράδειγμα για εμένα πολλά games του εκθειάζονταν από gamers (πχ everquest ή DAOC) ήταν για εμένα σκέτες αηδίες καθώς με τον χρόνο που απαιτούσαν δεν με σέβονταν σαν πελάτη.

Αυτό που έκανε όλους τους παίχτες να φεύγουν από το game ήταν κυρίως το lag αρχικά που δεν σε άφηνε να ευχαριστηθείς το game και το ανοιχτό του rvr και αργότερα ότι ποτέ δεν βάλανε νέο περιεχόμενο η τουλάχιστον δεν ανανέωναν έξυπνα το ενδιαφέρων όσον είχα μείνει.

Ακόμα και αυτοί να ήταν μόνο οι λόγοι, δεν είναι λάθη της Mythic?

Και την χαριστική βολή την έδωσε η ΕΑ όταν με αψυχολόγητη ενέργεια 8 μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού απόλυσε αρκετούς από την mythic και τους περισσότερους τους έκανε μετάθεση στην bioware και στο kotor.

Και όλα αυτά έγινα σε μια εποχή που το game ήταν ακόμα γύρω στους 300-400κ συνδρομητές. .

Εκείνη την εποχή όντως έμοιαζε με αψυχολόγητη κίνηση (και εγώ τότε είχα αναρωτηθεί), αλλά η ΕΑ εκ των πραγμάτων γνωρίζει περισσότερα από εσένα και εμένα. Πλέον αρχίζω να πιστεύω ότι το έκανε γιατί κάποιοι στην Mythic είχαν πάρει κάποια πράγματα πολύ χαλαρά και μη επαγγελματικά. Είναι πολύ πιο παράλογο να υποστηρίζει κάποιος ότι μια εταιρία που επένδυσε τόσα λεφτά σε ένα παιχνίδι θα το σαμποτάριζε.

να γίνει κάποιο expansion και από ποιόν θα γίνει αφού πλέον η mythic πάει για κλείσιμο από την EA

Θα ακουστώ κακός αλλά θα το πω, από ένα άλλο studio με πιο επαγγελματίες.

.Δεν υπαρχει κοινο που να γουσταρει να παιζει rvr χωρις να τον ενδιαφερει να φαρμαρει renown.

Στις αρχές οι Mythic μιλούσε για flat expansions και μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον ως άτομο που λόγο δουλειάς δεν μπορούσε να παίζει ώρες. Όταν υπάρχει flat progression είτε κάνεις farm είτε όχι είναι το ίδιο. Θα μπορεί κάποιος και να φαρμάρει όσο θέλει (γιατί για παράδειγμα του αρέσει) και να μην γίνεται γελοιωδώς δυνατός. Ένα παράδειγμα του τι εννοώ. Αν για παράδειγμα τα rr δεν έδιναν πιο δυνατά αντικείμενα αλλά πχ διαφορετικά γραφικά και skins πανοπλιών/όπλων ή δεν έδιναν περισσότερα stats, αλλά πχ Abilities (τα οποία το μόνο που θα άλλαζαν είναι ο τρόπος που προσεγγίζεις μια μάχη, καθώς στον ίδιο χρόνο χρησιμοποιείς τα ίδια abilities). Το κοινό και θα είχε την εντύπωση ότι ο χαρακτήρας του έχει κάποιο progression οπότε θα συνέχιζε να παίζει, αλλά και δεν θα δημιουργούσες level gap.

Επρεπε να δινει renown μονο οταν σκοτονεις enemy player στο rvr.

Παλι οι παικτες θα απεφευγαν το rvr παλι 8α farmaran empty keeps παλι 8α επαιρναν αδεια BOs και παλι 8α κλειδωναν αδειες zones.

Για το πρώτο όλη η κοινότητα ούρλιαζε. Και αν είχαμε το πρώτο δεν θα είχαμε το δεύτερο που γράφεις.

Και πάλι άλλο ένα τεράστιο λάθος της Mythic.

Αν και 8α διαφωνισω με τα bo σε στυλ tavern sto t4.Yπαρχει ενα σε κα8ε περιοχη αλλα ειναι πολυ δυσκολο ,σχεδον ακατορ8ωτο 8α ελεγα να "πεσει" αν γινεται defend απο 2 premade wb,ιδιως τωρα που κανουν defend με funnel bombing.

To Bombing ήταν η μόνη λύση που έδωσε η mythic για το Zerging και ήταν το χαρακτηριστικό που μισήθηκε όσο τίποτα άλλο στο παιχνίδι. Οχυρωμένες περιοχές που μπορούν να γίνουν Defend από ολιγάριθμους είναι ένα must σε pvp παιχνίδια. Είναι κάτι το οποίο δίνει ηρωικές στιγμές σε τέτοια παιχνίδια και ωραίες μάχες. Και είναι ένα από τα λίγα χαρακτηριστικά τα οποία βοηθάνε στο population unbalance του υπάρχει στα pvp games.

Δημοσ.

To bombing αποτελει προβλημα κυριως για τα ανοργανωτα guilds.Tα καλα guilds παιζουν bombing ανεξαρτητως realm.Οταν ξερεις να παιζεις καλο bombing ξερεις και πως να ανταπεξελ8εις σε bombing καταστασεις.Δε λεω οτι παντα κερδιζεις,αλλωστε ειναι πολλα αυτα που κρινουν μια νικη αλλα η ολη φαση ανεβαζει την αδρεναλινη.Για μενα εχει fun αλλα για τους pugs οχι.

8α προτιμουσα να υπηρχαν περισοτερο οργανωμενα guilds στο warhammer.

Δημοσ.
Το παιχνίδι δυστυχώς έχει πάρει την κάτω βόλτα και οι developers από ότι φαίνεται δεν τους ενδιαφέρει και ιδιαίτερα.

Δυστυχώς σε αυτή του την φάση το παιχνίδι είναι εχθρικό (ναι εχθρικό) σε κάθε νέο παίχτη και ειλικρινά είναι θλιβερό το φαινόμενο αυτό.

Δεν το συστήνω σε κανένα άτομο που θέλει να ξεκινήσει τώρα.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, γιατί μετά λύπης μου βλέπω ότι αναφέρεται κατά κόρον στην κοινότητα των gamers. Το «βιογραφικό» κάποιου δεν αποτελεί κριτήριο ορθότητας της άποψης κάποιου. Ειδικά όσο αφορά τα παιχνίδια για το οποία ο παράγοντας υποκειμενικότητα είναι σχεδόν το Α και το Ω.

χμμ αν ο παραγοντας υποκειμενικοτητα ειναι το A και το Ω οπως λες ισως δε 8α επρεπε να συστηνεις σε νεους παικτες να μη ξεκινησουν το WAR.

Δημοσ.
To bombing αποτελει προβλημα κυριως για τα ανοργανωτα guilds.Tα καλα guilds παιζουν bombing ανεξαρτητως realm.Οταν ξερεις να παιζεις καλο bombing ξερεις και πως να ανταπεξελ8εις σε bombing καταστασεις.Δε λεω οτι παντα κερδιζεις,αλλωστε ειναι πολλα αυτα που κρινουν μια νικη αλλα η ολη φαση ανεβαζει την αδρεναλινη.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το γεγονώς ότι το Bombing είχε ένα χαρακτηρηστικό που μισήθηκε από την κοινότητα του παιχνιδιού. Δεν ζήτησα την άποψη κάποιου για το bombing , απλά ανέφερα ένα γεγονός

Για μενα εχει fun αλλα για τους pugs οχι.

Αν έπαιζες μόνος σου το παιχνίδι ή αν έπαιζαν μόνο οργανωμένοι hardcore παίχτες θα συμφωνούσα, από την στιγμή όμως που η μεγαλύτερη πλειοψηφία της κοινότητας το μισεί δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάτι άλλο να ειπωθεί. Καλό είναι οι κατασκευαστές παιχνιδιών να προσαρμόζονται και λίγο στις απαιτήσεις των πελατών τους….

8α προτιμουσα να υπηρχαν περισοτερο οργανωμενα guilds στο warhammer.

Από την στιγμή όμως που δεν υπάρχουν 2 είναι οι λύσεις: Η συνεχίζεις με την ίδια λογική και μένεις με έναν ελάχιστο αριθμό πελατών ή κάνεις το παιχνίδι σου ποιο ελκηστικό στο ευρύ κοινό

χμμ αν ο παραγοντας υποκειμενικοτητα ειναι το A και το Ω οπως λες ισως δε 8α επρεπε να συστηνεις σε νεους παικτες να μη ξεκινησουν το WAR.

Προσωπικά δικαιολόγησα τους λόγους που έγραψα κάτι τέτοιο (έστω και με την δική μου υποκειμενική άποψη που όποιος θέλει την ασπάζεται).

Η σύστασή σου για το τι πρέπει να γράφω ή τι δεν πρέπει να γράφω, από πού ακριβώς προέρχεται?

Δημοσ.

στο παιχνιδι υπαρχουν 2 ειδων παικτες,οι hardcore και οι casual.To bombing ειναι προνομοιο των hardcore,οπως ηταν το spike dmg στο gw.

Για τους casual bombing ειναι 1-2 skills που τα spammarei καποιος.Για τους hardcore ειναι πολλα πραματα μαζι.Αλλωστε αν ηταν τοσο απλο 8α επαιζε bomb και η κουτση μαρια.

Το παιχνιδι το κρατανε οι hardcore παικτες.Αυτοι τα σκανε κα8ε μηνα και 8α συνεχιζουν να τα σκανε.Αυτοι πανε κα8ε διμηνο και testaroyn τα νεα patches στους pts servers.

Oι casual παιζουν 2 μηνες φευγουν,ξαναερχονται και ξαναφευγουν.

8α προτιμουσα στο war να ημασταν λιγα guilds και καλα και να γουσταρουμε μεταξυ μας οποτε μακαρι αν κρατισει η mythic ψηλα τον πυχη και να εχουμε λιγους και καλους παικτες παρα να το ξεφτυλισει.

Δημοσ.
Το παιχνιδι το κρατανε οι hardcore παικτες.

Ναι, το κρατάνε σε κατάσταση στάσης. Good job!!!

Αυτοι τα σκανε κα8ε μηνα και 8α συνεχιζουν να τα σκανε

Γιατί ως γνωστόν για τους άλλους το παιχνίδι είναι τσάπα.

Είμαι συνδρομητής από την αρχή του παιχνιδιού, ειλικρινά πιστεύεις ότι έχεις πληρώσει περισσότερα?

Σε συνδρομητικά παιχνίδια είτε παίζεις 2 ώρες τον μήνα είτε 24 ώρες το 24ώρο το ίδιο πληρώνεις.

Αυτοι πανε κα8ε διμηνο και testaroyn τα νεα patches στους pts servers.

Προσωπικά έχω εκπλαγεί με τους πόσους casual παίχτες έχω δει στους test servers. Προσωπικά δεν είναι λίγες οι φορές που έχω βρεθεί σε test servers , ούτε λίγες οι φορές που έχω επισημάνει bugs και τρόπους βελτιώσεις του παιχνιδιού (αναφέρομαι προσωπικά γιατί λόγο δουλειάς όντως παίζω λίγο).

Oι casual παιζουν 2 μηνες φευγουν,ξαναερχονται και ξαναφευγουν.

Αν διατηρούν την συνδρομή τους , τι έγινε?. Τα ίδια λεφτάκια δίνετε στην Mythic.

8α προτιμουσα στο war να ημασταν λιγα guilds και καλα και να γουσταρουμε μεταξυ μας οποτε μακαρι αν κρατισει η mythic ψηλα τον πυχη και να εχουμε λιγους και καλους παικτες παρα να το ξεφτυλισει.

Κάτι τέτοιο πάει να γίνει και έχουν φρικάρει στην ΕΑ. Άντε να διώξουμε τους βρωμερούς casual και να μείνουμε l33t παίχτες. Μετά αν μας τραβήξουν την πρίζα, σιγά το πράγμα, πάμε στο επόμενο ΜΜΟ….

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικα παιζω με 2 account και τα περισσοτερα παιδια απο το guild mou παιζουν με 2 accounts οποτε ναι ισως εχω πληρωσει περισσοτερα απο σενα.

Οταν η mythic ζητισε ατομα να testarei τα νεα king instances απευ8ην8ηκε στα hardcore guilds.Xmm γιατι αραγε?

Βρες ενα καλο guild μπες και μα8ε 5 πραγματακια,παιξε premade και σταματα την κλαψα με το bombing.Aν οχι παιξε κατι αλλο και αφηστε μας να ευχαριστι8ουμε το παιχνιδι.

Εμεις δεν αντιμετωπισαμε bombing?Μα8αμε και βρηκαμε λυσεις απεναντι σε αυτο.Τι 8α επρεπε δλδ να πρηξουμε την Mythic να το nerfarei επειδη ειμαστε ανικανοι να παιξουμε ετσι?

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ.
προσωπικα παιζω με 2 account και τα περισσοτερα παιδια απο το guild mou παιζουν με 2 accounts οποτε ναι ισως εχω πληρωσει περισσοτερα απο σενα.

Αρχικά σκέφτηκα να σου γράψω για τα account που πληρώνω, καθώς στο παιχνίδι παίζω μαζί με την οικογένειά μου (μικρότερα αδέρφια βλέπεις), αλλά βλέποντας το ύφος σου δεν θα καθίσω να ασχοληθώ με ψευτουπερηφάνειες.

Οταν η mythic ζητισε ατομα να testarei τα νεα king instances απευ8ην8ηκε στα hardcore guilds.Xmm γιατι αραγε?

Προφανώς επειδή πίστευε ότι μόνο οι l33t παίχτες είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν στο συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού.

Βρες ενα καλο guild μπες και μα8ε 2 πραγματακια

Έλα ρε? Σοβαρά?

παιξε premade
Έλα ρε μάντη Τειρεσία πως είσαι σίγουρος ότι δεν έχω παίξει?
και σταματα την κλαψα με το bombing

Αν καθόσουνα και διάβαζες τι έχω γράψει και δεν απαντούσες μηχανικά θα καταλάβαινες έκανα μια αναφορά και όχι παράπονο. Όταν γράφω ότι το συγκεκριμένο στοιχείο του παιχνιδιού μισήθηκε ΔΕΝ αναφέρω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη, άλλα μια γενικευμένη άποψη του έχει εκφραστεί από την κοινότητα του παιχνιδιού. Όταν αναφέρεις κάτι ΔΕΝ το ενστερνίζεσαι πάντα. Κατανοητών?

.Aν οχι παιξε κατι αλλο και αφηστε μας να ευχαριστι8ουμε το παιχνιδι. ?
Φαίνεται ότι μάλλον μου αρέσει το παιχνίδι περισσότερο από εσένα καθώς προσωπικά με νοιάζει και ενοχλεί που πάει για φούντο. Σε αντίθεση με εσένα ΔΕΝ θέλω να μείνει με λίγους παίχτες που δεν θα μπορούν να το συντηρήσουν.
.Εμεις δεν αντιμετωπισαμε bombing?Μα8αμε και βρηκαμε λυσεις απεναντι σε αυτο.Τι 8α επρεπε δλδ να πρηξουμε την Mythic να το nerfarei επειδη ειμαστε ανικανοι να παιξουμε ετσι?

Όχι εσείς θέλετε να μείνετε λίγοι και καλοί.

Βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει και κατάλαβε τι λέω. Το ότι εγώ προσωπικά ΔΕΝ έχω πρόβλημα με το Bombing ΔΕΝ σημαίνει ότι θα αδιαφορήσω αν το 80% την κοινότητάς έχει. Καλώς ή κακός είμαι μειονότητα (και εγώ μέσα) και ανάμεσα στις 2 επιλογές (να φύγει το 80% ή να αλλάξει ο μηχανισμός του παιχνιδιού) θα προτιμήσω το δεύτερο. Γιατί? Οι λόγοι είναι προφανείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...