islas canarias Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Σημερα ειναι η μερα , το παιρνω !!! Θελω ενα καλο server rvr με Ελληνες αρκετους για destruction . Εχετε κανεναν να προτεινετε? Περιμενω κριτικη, μπας και ξεκολλησω απ το καταραμενο wow αν και με τον lich king θα ξανακολλησουμε ολοι μου φαινεται...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μην περιμενεις κ μην μου ζητας να μην παρω το wow expansion islas canarias !!! Δεν γινεται , we are still wow-holics ...
islas canarias Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 το ξερω ρε μαστορα και γω το ιδιο, αλλα αν ειναι καλο το warhammer και οχι πατατα οπως το AoC (αν και φταιει το γεγονος οτι ειχα τεραστια expectations απ αυτο και μαλλον γι αυτο δε μ αρεσε) , να ασχοληθουμε και με κατι αλλο. πορωση το wow αλλα η ιδια φασολαδα ειναι! και την τρωω 2 χρονια τωρα
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ελα στον sea of dreams ειναι open rvr. Εχω βρει πολλους ελληνες μεσα σε destruction μερια.Ειναι και προτεινομενος server γιατι δεν εχει queue για να μπεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 2 Χρονια μονο ? Ρωτα κ εμας που το account μας created 17 March 05 , δηλαδη 3 χρονια κ 5 μηνες (καπου εκει ) ... Το warhammer διχνει ωραιο αλλα δεν θελω να κανω reroll απο εδω κ απο εκει γιατι ισως να μην μου αρεσει ο server θα προτιμουσα να μαζευτουμε ολα τα καλα παιδια απο εδω μεσα καπου κ να καναμε ενα guild με ονομα π.χ Insomniacs ...Τωρα θα το σκεφτω καλα για τον server ... Εσυ ghost στον sea of dreams? Ξερω τη ειναι το rvr , το core ομως μπορεις να εξηγησεις? BTW μονο σε RvR παω ..
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δυστυχως πρεπει να πας αναγκαστικα σε εναν recommented server γιατι ολοι οι αλλοι εχουν μεγαλες queue για να μπεις σε ωρες αιχμης. Νομιζω οτι ο μονος προτεινομενος open rvr (pvp) ειναι ο sea of dreams. Σε οποιον θελεις μπορεις να πας αλλα να αναμενεις μεγαλες ουρες. Κατι πρεπει να κανουν με την ωρα του server. ΓΙα καποιον αγνωστο λογο οταν ειναι μερα στην ελλαδα μεσα στο παιχνιδι ειναι νυχτα.
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 wow= πρεζα απλα οποιος παιζει ακομα προσπαθει να βρει την ιδια πωρωση που ειχε οταν σηκωσε ενα τρομερο αντικειμενο η εκανε κατι τρομερο στο pvp και δεν υπαρχει περιπτωση να το ξαναβρει. το να παρεις ενα αντικειμενο 1% πιο καλο απο οτι ειχες,οχι δεν ειναι τρομερο. μακρια απο εμας. προτιμω ενα παιχνιδι που αυτο που κανει εχει αμεσο αποτελεσμα. οχι να λιωσω σε 10 raids με αλλους 24 (39) για να δω ΑΝ θα ριξει το αντικειμενο που θελω και αν θα εχω ποντους/τυχη να το παρω
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω γουσταρω ομως να εχει κοσμο ο server να μην παιζω εγω και οι κουτση-Μαρια ... Εσυ εκει εισαι ? Γενικως πειτε μου που πηγατε και τη realm εχετε ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Davelis, είμαι στον Eltharion (με queue ), οπότε 'ατυχήσατε' (εξαρτάται πως το βλέπει κανείς).
chek2fire Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Στο sea of dreams υπάρχει κανένα ελληνικό guild? Διαβάζω ότι υπάρχουν αρκετοί έλληνες αν και δεν έχω συναντήσει κανέναν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Open RvR o Eltharion ναι. Δεν είμαι σίγουρος για Ελληνική Order guild, αν και έχω δει ελληνικά ονόματα. Ελληνική Destruction είναι η Necrosis πάντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Destruction dudes , no order posts here . They Suck Donkey Ballz !!! EDIT : Κανα νεο για mac version ? Η να παω να χτυπησω την windows και αμα παιξει παιζει? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2008 από Επισκέπτης
askorp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια εχω το εξης προβλημα.... Απο χθες προσπαθω να κανω register το key του κανονικου παιχνιδιου (με το key του preorder δεν ειχα προβληματα) και συνεχεια μου ερχεται mail οτι το key μου ειναι invalid....ειχε κανεις παρομοιο προβλημα? Εστειλα mail στην GOA αλλα καμια απαντηση....
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορεις να μπεις στο παιχνιδι να παιξεις η οχι? Το account του preorder δεν ισχυει πλεον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα