Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Για να δούμε λοιπόν. Έχω και διάφορες screenshots, αλλά βαριέμαι να post-άρω.
chill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Γκουχ γκουχ, ο toufas άρχισε και το official topic για το aoc, γκουχ γκουχ και είδαμε την κατάντια του game. Λέω μήπως να ξεκινήσει κάποιος άλλος το topic μπας και αλλάξει η τύχη μας xD?
Remiel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Για πείτε σε ποιόν server θα πάμε ??Τώρα διαβασα και τις διαφορές μεταξύ Core και Open και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα στον Open είναι οτι εκεί που κάνεις Public Quest μπορεί να σου την πέσουν.Παρ'ολα αυτά μάλλον θα προτιμήσω Open RvR.More adrenaline. Btw Ghost γιατι διάλεξες τον Brokenback Mountain,sorry i mean Dragonback Mountain ? Άντε καλή αρχή.
Toufas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 εγω θα παω στον server με αυτα τα guilds : http://spreadsheets.google.com/pub?key=pfpdI9iuNb3VnKEwYnp30Nw
Remiel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία έχουν κατανεμηθεί και οι περισσότεροι ειίναι απο DaoC επίσης θα είναι και ο Τsolias .
Toufas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 γιατι ετσι ηταν και στο daoc, οι high end περιοχες ειναι open ετσι και αλλιως.
Remiel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Τωρά δεν ξέρω τι server θα επιλέξω.Πείτε και οι άλλοι την γνώμη σας.
Remiel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μόλις μου ήρθε το confirmation email για τα bonus item.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Btw Ghost γιατι διάλεξες τον Brokenback Mountain,sorry i mean Dragonback Mountain ? 'cuz it's open WAAAGH! An' we Orcs don' reproduce like 'umies, so I dunno what a brokeback mountain is, I break backs myself! Need no mountain.
Remiel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 'cuz it's open WAAAGH! An' we Orcs don' reproduce like 'umies, so I dunno what a brokeback mountain is, I break backs myself! Need no mountain. hahahahahhahahahahaahahahhahahahahahahahahahhaha
Carebear Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 εμενα το guild μου διστυχως παει Core, μετα απο ψηφοφορια. Karag Orrud σιγκεκριμενα, οποιος θελει μπορει να ερθει sto guild mas. αλλα βασικη προυποθεση να νιωθει στο RvR και να usarei vent. κανετε apply, οι Elders θα αποφασισουν, εγω ειμαι απλα τσουτσεκο-officer. PS: atm εχουμε 12 healers, 5 tanks, 8 rdps, 8 mdps. need tanks.
Remiel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ανοιξάν οι servers.Remiel ston Dragonback Mountains
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα