gate6 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας παιδιά! Αναρωτιέμαι sτο ps2 ύπαρχει τρόπος να συνδέσουμε το usb stick μας και να μπορουμε να παρακολουθησουμε ταινιες σε μορφή avi divx?
gate6 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Με τον SMS Media player Μπορείς να μου πεις τον τρόπο γιατί ψιλομπερδευτικα!
cassidy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Αντίγραφα παίζει το ps2 σου; Ξέρεις ποιο τσιπ έχει; (ίσως βγάζει κάποια πληροφορία καθώς κάνει boot, πχ Matrix ή κάτι τέτοιο) Απ'ό,τι βλέπω όμως, υπάρχει πλέον διαδικασία και για ατσιπάριστες κονσόλες.
gate6 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Αντίγραφα παίζει το ps2 σου;Ξέρεις ποιο τσιπ έχει; (ίσως βγάζει κάποια πληροφορία καθώς κάνει boot, πχ Matrix ή κάτι τέτοιο) Απ'ό,τι βλέπω όμως, υπάρχει πλέον διαδικασία και για ατσιπάριστες κονσόλες. Ναι παιζει τσιπαρισμενα παιχνιδια έχω το χοντρό PS2 με το Swap Magic
cassidy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ο πιο απλός τρόπος είναι να κατεβάσεις/φτιάξεις ένα bootable cd/dvd με τον player. Έχει οδηγίες στο site του SMS. Αυτό σημαίνει όμως πως κάθε φορά που βγαίνει καινούρια έκδοση, θα πρέπει να φτιάχνεις καινούριο dvd. O πιο βολικός τρόπος είναι να έχεις τον player στην memory card. Θα το τρέχεις μέσω του swap magic λογικά (δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ swap magic, στο site του λέει πως μπορεί να τρέξει εφαρμογές). Έχεις την επιλογή να τρέχεις εφαρμογές; Ψάξτο λίγο, από εκεί και πέρα είναι εύκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.