Προς το περιεχόμενο

Λογαριασμοί Vodafone και πως να τους αποφύγετε.

rigasrigas1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχω ακουσει για εξωδικα και για δικαστηρια,

και λεω μπας και εχει καναενας καμια εμπειρια,

και σε μια αλλη που δεν ειχε πληρωσει τους λογαριασμους ειμαι σιγουρος πως ετσι θα της λεγανε...Αλλα μια ωραια πρωια ξυπνησε αυτη και το αυτοκινητο της ειχε βγει στον πλειστηριασμο...Βεβαια αυτη χρωσταγε 1500...

Α!Οσο δεν πληρωνεις,βαλε και τους νομιμους τοκους και σε περιπτωση δικης βαλε και τα δικαστικα εξοδα κλπ κλπ κλπ...Δηλαδη αν θελει να το κυνηγησει ο αλλος θα πας για πανω απο 180...

Δημοσ.

τωρα ειναι λογικη αυτη?

πως θα φας λεφτα απο μια εταιρια?

αν θελουν να σε κυνηγησουν θα τρεχεις και δεν θα φτανεις

αν παει στα δικαστηρια η δουλεια εσυ θα πληρωσεις και τα δικαστικα εξοδα και τους τοκους και τους δικηγορους κτλ

και για ποιο λογο? για 180 ευρω ?

και στην τελικη γιατι να τους φεσωσεις?

δεν τα εχεις? δανεισου απο καποιον δικο σου

ή για να λες οτι εγω φεσωσα τη vodafone? μαγκια ειναι αυτο τωρα και ειδικα οταν υπαρχει περιπτωση να στη φορεσει

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος αλλά τα εισητήρια για Αμαζόνιο κοστίζουν πιο πολλά, εκτός και αν βρείς τρόπο να φεσώσεις και την αεροπορική εταιρία

Δημοσ.

Εγω που πληρωνω τη vodafone/hol για συγκεκριμενη ταχυτητα κανονικα καθε μηνα και εχω μολις το 1/6 αυτης δε τρεχει τιποτα.

Δε τρεχει τιποτα που με κλεβει μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο ετσι?

Γιατι αν πληρωνω χ για ψ και εσυ νου δινεις ψ/6 τοτε πρεπει να παρεις και ψ/6...

Και οχι οτι φταιει καμμια γραμμη αυτοι φταινε που δε φτιαχνουν ενα dslam εκει που πρεπει...

Δημοσ.

καμμια εταιρια δεν δεσμευετε στο οτι θα σου δωσει το Max του πακετου Dsl σου...γι αυτο αλλωστε λενε κ εως 16mb,20mb ktl.

επισης εφοσον οφειλεται σε αυτους μπορεις να αλλαξεις εταιρια χωρις ρητρες...

Δημοσ.
Εγω που πληρωνω τη vodafone/hol για συγκεκριμενη ταχυτητα κανονικα καθε μηνα και εχω μολις το 1/6 αυτης δε τρεχει τιποτα.

Δε τρεχει τιποτα που με κλεβει μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο ετσι?

Γιατι αν πληρωνω χ για ψ και εσυ νου δινεις ψ/6 τοτε πρεπει να παρεις και ψ/6...

Και οχι οτι φταιει καμμια γραμμη αυτοι φταινε που δε φτιαχνουν ενα dslam εκει που πρεπει...

εδω ισχυει αυτο που σου λεει ο φιλος kage...(το λεει στη συμβαση με κατι γραμματα να)..αλλα ειδικα για την βονταφον θυμαμαι εναν ορο που λεει οτι αν η ταχυτητα σου ειναι μικροτερη απο το μισο της ονομαστικης την οποια πληρωνεις τοτε πληρωνεις την αμεσως φτηνοτερη η εχεις δικαιωμα λυσης της συμβασης

(το λεω με μικρη επιφυλαξη,δεν ειμαι 100% σιγουρος,διαβασε και τη συμβαση σου ντε :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...