Προς το περιεχόμενο

new clc 2008

sotoserres

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου οποια και αν ειναι η επιλογη σου προτιμησε ντιζελ..οικονομικοτατο και εχει σε πολλα κυβικα. απο 1.300 κυβικα με 90 αλογα που εχει το γκραντε πουντο (που παει καλυτερα και απο το Τ με τα 120 λογω ροπης και 6ταχυτου

εχεις μια επιλογη 1.9 με 150 αλογα με το νεο μπραβο που πιστεψε με παει πολυ καλυτερα απο βενζινοκινητο 150 ιππων

το CLC που εχω οδηγησει σε τεστ ντραιβ

και στο νεο 320d στεπτρονικ που ημουν συνοδηγος 177 αλογα κοντα στα 7 δευτερολεπτα 0-100 (αντε 7.5 με το στεπ) και καταναλωση εντος πολης 7-8 λιτρα στα 100 μιλαμε για αθηνα σταματα ξεκινα και σε ελευθερα σημεια σκισιμο..εκτος πολης με αυτοματο πιλοτο και 150-160 κοντερατα κοντα στα 6-7 λιτρα στα 100..αν εχεις υπομονη να οδηγας στα ορια δλδ μεχρι 120-130 θα δεις και 5.5 καταναλωση...

διαλεγεις και παιρνεις..προσωπικα την 320δ με αυτοματο θα την επαιρνα και μην ακους τις σαχλαμαρες που λενε οι ελληνες οτι χανεις..να χασεις λιγο στην εκκινηση και αυτο δεν το καταλαβαινεις..στα υπολοιπα παιζεις οσο το χειροκινητο

Δημοσ.

Καλά ναι, το επιχείρημα ότι χάνεις λίγο σε εκκίνηση από στάση με το αυτόματο είναι τελείως άκυρο. Ναι μεν ισχύει, αλλά εντάξει εν τέλει δεν είναι λες και στήνουμε τα αμάξια μας σε κάθε διασταύρωση!

Δημοσ.
ρε παιδι μου οταν αρχιζετε αυτα τα επιχειρηματα μου ανεβαζετε την πιεση. η γυναικα μου δουλευει στη μερσεντες και το εχω οδηγησει..κασονι δεν μου θυμιζει, τιμονι για ανετη οδηγηση εχει,εχει λιγο ασαφεια στην οδηγηση ειδικα αν προερχεσαι απο ιταλικο η μπεμπα οπου το τιμονι τους ειναι ολα τα λεφτα αλλα εκει εχουμε να κανουμε με σπορ αμαξια.

αυτο το blue efficiency που το ειδες καπου-καποτε στο νετ δεν το εχω δει απο κοντα δυστυχως

Πολυ ωραια αγαπητε... εγω την οδηγω τα τελευταια 6 χρόνια ;) και ξερω με σιγουρια πως δεν θα την ξαναεπαιρνα .- Υπάρχουν πολύ καλύτερα αμάξια σε αυτά τα λεφτά! Ασε που πλεόν είναι ηδη 6 ετων σχεδίαση και οσα refresh και να φαει... δεν... απλα δεν...

Εγω μίλησα και προειδοποιησα... απο εκει και πέρα ο καθεις ειναι ελευθερος να κανει τα λάθη του! :-)

Σε οτι αφορα τα ντιζελ: Αν πραγματικα καποιος δεν γράφει πολλα... πάρα πολλα χλμ κατ ετος... τότε θα βγει ζημιωμένος οικονομικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...