Προς το περιεχόμενο

new clc 2008

sotoserres

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εχει μπει στο ματι τωρα τελευταια.. λεω να την παρω.. ξεκιναει απο 31.800 . λεω για ντουκου.. μια και εξω. μην μπλεκω με δοσεις.. ποσο λετε να βγει?? με ολα αυτα τα νεα φορολογικα μετρα εχω μπερδευτει.. δεν θελω να βαλω πανω τιποτα τρελα extra. ξερεις κανεις λεπτομερειες??

μιλαω για την εκδοση 180 komressor στα 1800 κ.ε. 143 αλογα.

ας βοηθησει καποιος με ολα αυτα τα τεκμηρια τους τοκους κτλ κτλ κτλ

Δημοσ.
μου εχει μπει στο ματι τωρα τελευταια.. λεω να την παρω.. ξεκιναει απο 31.800 . λεω για ντουκου.. μια και εξω. μην μπλεκω με δοσεις.. ποσο λετε να βγει?? με ολα αυτα τα νεα φορολογικα μετρα εχω μπερδευτει.. δεν θελω να βαλω πανω τιποτα τρελα extra. ξερεις κανεις λεπτομερειες??

μιλαω για την εκδοση 180 komressor στα 1800 κ.ε. 143 αλογα.

ας βοηθησει καποιος με ολα αυτα τα τεκμηρια τους τοκους κτλ κτλ κτλ

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΣΟΝΙ, ΘΑ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΛΕΥΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!!! :shifty:

Γενικά αμα θες πάρε μια C class Blue Efficiency... απέιρως καλύτερη και ομορφότερη θα έλεγα... απλά δεν ειναι κουπε.

Δημοσ.
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΣΟΝΙ, ΘΑ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΛΕΥΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!!! :shifty:

Γενικά αμα θες πάρε μια C class Blue Efficiency... απέιρως καλύτερη και ομορφότερη θα έλεγα... απλά δεν ειναι κουπε.

ρε παιδι μου οταν αρχιζετε αυτα τα επιχειρηματα μου ανεβαζετε την πιεση. η γυναικα μου δουλευει στη μερσεντες και το εχω οδηγησει..κασονι δεν μου θυμιζει, τιμονι για ανετη οδηγηση εχει,εχει λιγο ασαφεια στην οδηγηση ειδικα αν προερχεσαι απο ιταλικο η μπεμπα οπου το τιμονι τους ειναι ολα τα λεφτα αλλα εκει εχουμε να κανουμε με σπορ αμαξια.

αυτο το blue efficiency που το ειδες καπου-καποτε στο νετ δεν το εχω δει απο κοντα δυστυχως

Δημοσ.

ρε φιλος ειμαι 20 χρονων.. με κοβεις να γυρναω με c class?? και στον μπαμπα μου τι θα παρω? cadillac sls? τεσπα προερχομαι απο opel vectra 1.6 1991 μοντελο με σκληρο τιμονι σκληρα πεταλ και μεγαλο βαρυ σκαρι... για την τιμη ξερετε τιποτα?? το πιανουν αυτα τα νομοσχεδια για τα τεκμηρια ?? ποσο θα παει ?? κανα 35αρι χιλιαρικα?

Δημοσ.

η Mercedes για να γινει Mercedes θελει αρκετα extra!!!

κ σιγουρα το να παρεις ενα αυτοκινητο 1500κιλων με 122 αλογα ειναι τουλ γελίο οταν εχεις ηδη δει οτι πλεον τα μικρα 1.4-1.6 βγαζουν τοσα k Ειναι κ πιο ελαφρια

Δημοσ.
μου εχει μπει στο ματι τωρα τελευταια.. λεω να την παρω.. ξεκιναει απο 31.800 . λεω για ντουκου.. μια και εξω. μην μπλεκω με δοσεις..
ρε φιλος ειμαι 20 χρονων.. με κοβεις να γυρναω με c class?? και στον μπαμπα μου τι θα παρω?

:whistle: :rolleyes: :whistle:

η Mercedes για να γινει Mercedes θελει αρκετα extra!!!

κ σιγουρα το να παρεις ενα αυτοκινητο 1500κιλων με 122 αλογα ειναι τουλ γελίο οταν εχεις ηδη δει οτι πλεον τα μικρα 1.4-1.6 βγαζουν τοσα k Ειναι κ πιο ελαφρια

νομίζω πως τα είπες όλα σε μόλις τρεις σειρές...

αν και νομίζω πως κάνεις κάποιο λάθος με την ιπποδύναμη (143 hp).

Δημοσ.

ναι ρε παιδια αλλα εμενα μ'αρεσει. οσο για το αν τρεχει μαλλον κανεις δεν την εχει δει απο κοντα. και σιγουρα δεν εχει μπει μεσα.. εγω την ειδα απο ενα φιλο και κολλησα πισω οταν πατησε τερμα γκαζι.. και στο κατω κατω που μπορεις να τρεξεις σε αυτους τους καροδρομους που εχουμε ???? εγω θελω να εχω ανεση και πολυτελεια... και σιγουρα τα εχει

Δημοσ.
ναι ρε παιδια αλλα εμενα μ'αρεσει. οσο για το αν τρεχει μαλλον κανεις δεν την εχει δει απο κοντα. και σιγουρα δεν εχει μπει μεσα.. εγω την ειδα απο ενα φιλο και κολλησα πισω οταν πατησε τερμα γκαζι.. και στο κατω κατω που μπορεις να τρεξεις σε αυτους τους καροδρομους που εχουμε ???? εγω θελω να εχω ανεση και πολυτελεια... και σιγουρα τα εχει

Στα 20 σου τα θες αυτά? Ε ρε δεν θα εχουμε που να παρκάρουμε τα καλάμια σε λίγο...

Δημοσ.

+1

bmw 3 και A4 τα απορρίπτουμε ε;

Δημοσ.
Στα 20 σου τα θες αυτά? Ε ρε δεν θα εχουμε που να παρκάρουμε τα καλάμια σε λίγο...

σιγα ρε φιλε.. απο τα μουτρα με πηρες.. γιατι δεν ρωτας πρωτα.... μαθε οτι δουλευω συστηματικα απο τα 15 σε καφετερειες και μπαρ και οτι απο τα 18 εχω δικη μου επιχειριση που δοξα το θεο παει παρα παρα πολυ καλα.. τα λεφτα που βγαζω αντεχουν μια τετοια κινηση που θελω να κανω... δεν καταλαβα δηλαδη μετα τα 40 πρεπει να ζητας πολυτελεια και ανεση στη ζωη σου.... το αυτοκινητο το θελω για ΜΕΝΑ.. για να το βλεπω εγω και να το χαιρομαι.. οχι για να μαρσαρω σαν ολους τους καγκουρες μπροστα απο μπαρ για να τρεξουν οι γκομενες. δεν το θεωρω ενα μεσο επιδειξης του στυλ : " δες εχω μερσεντα και τους γα...ω ολους και ειμαι μαγκας και τρεχουν πισω μου οι γκομενες." τωρα αν εσυ το βλεπεις ετσι προβλημα σου..

Δημοσ.

και απαντησει καποιος επιτελους on topic ποσο θα στοιχιζει περιπου κατι τετοιο τον χρονο.. ποσο τελη κυκλοφοριας, ποσα ασφαλειστρα, τεκμηριο ??? κτλ κτλ

Δημοσ.

Ναι ρε c εννοείτε, δικά σου είναι τα φράγκα ότι θες τα κάνεις. Όχι πως ανακαλώ την προηγούμενη μου δήλωση όμως....

Δημοσ.
και απαντησει καποιος επιτελους on topic ποσο θα στοιχιζει περιπου κατι τετοιο τον χρονο.. ποσο τελη κυκλοφοριας, ποσα ασφαλειστρα, τεκμηριο ??? κτλ κτλ

Αφού σε ενοχλούν τα σχόλια, γιατί γράφεις με ύφος κατακτητή περιμένοντας επί δύο μέρες απάντηση και δεν αγοράζεις από το περίπτερο ένα περιοδικό αυτοκινήτου; Θα βρεις απάντηση σε όλες σου τις ερωτήσεις.

Τώρα για τα τεκμήρια, αν δεν παρακολουθείς ειδήσεις και ο λογιστής σου λείπει διακοπές, να σου πω ότι ψήνονται και κανείς δεν μπορεί να σου πει κάτι με σιγουριά. Πάντως, όπως και να διαμορφωθούν τελικά, δε νομίζω η εφορία να δει με καλό μάτι την αγορά αυτοκινήτου αξίας 35000+ και μάλιστα cash, από κάποιον που ξεκίνησε μόλις πριν δύο χρόνια την επιχείρησή του. :devil:

εγω την ειδα απο ενα φιλο και κολλησα πισω οταν πατησε τερμα γκαζι..

αυτό περιγράφεται στα φοιτητικά εγχειρίδια και ως αυθυποβολή, υπέρμετρος ενθουσιασμός κλπ. Με 11 κιλά στον ίππο το βλέπω κάπως χλωμό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...