Προς το περιεχόμενο

Arctic freezer 7 VS Xigmatek S963

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοηθειστε με λιγο να φτιαξω το airflow στο pc.Το κουτι εχει τρυπες για coolers μπροστα,πισω και πλαγια(πανω δεν εχει).Λεω να παρω ενα 120mm για μπροστα να βαζει αερα στο pc και ενα 120mm πισω να τον βγαζει.Πλαγια το εχω ανοιχτω χωρις το καπακι το pc γι'αυτο λεω να μην βαλω...Στεκουν αυτα που λεω?

Δημοσ.

Έχω την AC 7 και με o/c η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει πάνω από 50 σε φούλ load.

Το PC μην το έχεις χωρίς πλαϊνό, θα πήξεις στη σκόνη. Βάλε τα 2 fans μπρος και πίσω κι αν το πλαϊνό έχει θέση και για έναν στο ύψος της VGA, τότε βάλτο.

Δημοσ.

να βαζει ή να βγαζει αερα το πλάϊνο? Πως μπορω να καταλαβω ποσο μεγαλα ανεμιστηρια να παρω?Τι μετραω?Τη διαγωνιο στις τρυπες που βιδωνουν οι βιδες?

Δημοσ.

Μετράς την πλευρά του τετραγώνου. Το πλαϊνό να βάζει για να χτυπάει τη VGA. Ο αέρας αυτός μετά θα θερμαίνεται, θα ανεβαίνει και θα εξέρχεται από τον πίσω ανεμιστήρα (exhaust). Προσοχή στα βέλη πάνω στα fans που υποδεικνύουν τη ροή του άερα!

Δημοσ.

οχι μωρε τι υδροψυξη... θελω να παω τον Ε4500 στα 3.4 απο 2.8 που τον εχω με το stock.Επειδη εχω ανοιχτο το κουτι στα πλαγια,αμα βαλω εναν ανεμιστηρα μπροστα και εναν πισω και το αφησω ανοιχτο το κουτι θα γυρναει καλα ο αερας ή μπρικια?

Δημοσ.

E, σιγά ρε, μια χαρά θα είσαι.. Εγώ είπα ότι ίσως να μη σε καλύψουν γιατί θα είναι 3, αλλά για 0,6 πάνω σε C2D δε θες κάτι άλλο...

• Moderators
Δημοσ.

Εεεεεεε γκουχ γκουχ 3.4 λιγο δυσκολο.. Η σειρα 4xxx κολλαγε γυρω στα 3-3,25 Ghz. Μετα ηθελε τυχη να εχεις καλο κομματι και πατεντες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...