Filos19 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα... :lol:
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Θεέ μου γιατί δεν με έκανες play button.
evabb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 κατούρα και λίγο.... δεν εισαι ο μονος μηχανικος η/υ στο σύμπαν... το παλικάρι εκει που πέρασε μπορεί να κανει τα ιδια με εσενα και καλύτερα... η σχολή δεν ειναι το πάν... οσο αφορά τον φίλο που εγραψε το θέμα... μην μασας... όρεξη να έχεις και όλα ερχονται... πλεον στην ελλάδα με τα δικαιώματα οι σχολές όλες ίδιες ειναι μεταξύ τους.... (μηχανικοι - πληροφορικη - τει - αει) φαε την γλωσσα σου που ειμαι μηχανικος η/υ, με το ζορι κραταω τον εγκεφαλο μου να μην μου καει/τηγανιστει με αυτα τα πραματα, προτειμω να τα προγραμματιζει αλλος για μενα αυτα τα πραματα
Snolly Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Θεέ μου γιατί δεν με έκανες play button. Amen brother.
Filos19 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Θεέ μου γιατί δεν με έκανες play button. :lol::lol::lol: καλόοοοοο...
Groovy_Knight Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 :lol::lol::lol:καλόοοοοο... ' όντωσ καλό και όντωσ ωραίος ο τρόποσ σου να ηρεμήσεις τα πνεύματα :lol:
Filos19 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 όντωσ καλό και όντωσ ωραίος ο τρόποσ σου να ηρεμήσεις τα πνεύματα :lol: έτσι ακριβώς, είναι αποτέλεσμα ερευνών μου για τη μείωση του ιντερνετικού στρες!
Groovy_Knight Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 άσχετο αλλά το πρωί πήγα και γράφτηκα,ωραίο κτιριάκι αλλά λίγο παραμελημένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.