axaxouxas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ειμαι σε φαση ερευνας για αγορα καινουργιου διαμερισματος Ακουω ομως πως τα νεα σπιτια μενουν απουλητα και ετσι ψαχνω να δω τι παζαρι μπορω να κανω με κατασκευαστη Για να γινω πιο συγκεκριμενος θα ηθελα να μαθω κατα ποσον % μειωση στην τιμη αγορας θα μπορουσα να πετυχω χωρις βεβαια να ''σφαξω'' τον επιχειρηματια κατασκευαστη . Π.χ. Ενα διαμερισμα που το δινει 185.000 μεχρι ποσο θα μπορουσα να του ριξω την τιμη ? Και αν παιζει ρολο αν τα λεφτα τα δωσω μετρητα η δανειο ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
adamakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 το ποσο μπορεις να ριξεις την τιμη ειναι σχετικο εξαρταται απο τον πωλητη και πιθανον και τις αναγκες του ειτε μετρητα είτε δανειο για τον πωλητη ειναι το ιδιο τα λεφτα τα παιρνει ολα αμεσως. εσυ τα δινεις με δοσεις στην τραπεζα
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 αν πεσεις σε τετοιον πχ εχεις καλες πιθανοτητες
kage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 σιγουρα θα πεσει η τιμη αν δεν εχουν πουληθει αλλα διασμερισματα στην πολ/κια 3αρη ειναι? αν πας σε καμμια γνωστη εταιρια ρουσουνελος,remax κτλ μην περιμενεις πολλα γιατι δεν τους ενδιαφερουν αν δεν πουληθουν κ ενα χρονο
axaxouxas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι για τριαρι ψαχνω .... μεχρι 95τμ .... Αυτα που εγραφε μια εφημεριδα για εκπτωσεις μεχρι το ακραιο 30% μουφα ειναι ? Κατι αλλο .... το παζαρι πως γινεται ? δηλαδη εσυ ζητας τοσα εγω δινω τοσα ? η εχει κι αλλες παραμετρους ? Εχει κανενας καμια εμπειρια ?
lary7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ενα να ξέρεις και στο λέω απο πείρα, σε αυτές τις δουλειές τα μετρητά έχουν παντα παραπάνω αξία. Δηλαδη αν τα έχεις στο χέρι για να τα δώσεις τότε μπορείς να πετύχεις καλύτερη τιμή απο οτι αμα του πεις πως θα βγάλεις δάνειο κτλ γιατί έτσι θα πάρει τα χρήματα του σε περισότερο καιρο. Τώρα ενας φίλος πέτυχε εκπτωση 5.000 σε τιμή 53.000 η οποία ήταν ηδη πολύ καλή, οπότε κάνεις παιχνίδι και οσο ποιο χαμηλά πας τόσο καλύτερα. Απλά πρόσεξε αμα το σπίτι είναι τελειωμένο, γιατί αμα είναι στην κατασκευή μπορεί ο εργολάβος να κόψει το κόστος των υλικών ωστε να ρεφάρει απο την έκπτωση.
TNT1982 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 δηλαδη εσυ ζητας τοσα εγω δινω τοσα ? η εχει κι αλλες παραμετρους ? Εχει κανενας καμια εμπειρια ? ποτε μα ποτε δεν λες εξ αρχης τι δινεις.Του τα πρηζεις στις ερωτησεις (αν πχ οι απο κατω το κανουν συχνα,αν κανουν φασαρια αν το κανουν,αν περνανε πολλα αυτοκινητα,αν τα αυτοκινητα εχουν χαλασμενες εξατμισεις ) για να καταλαβει οτι δεν καιγεσαι και να μπει στο τριπακι πως αυτος προσπαθει να σε πεισει.Εκει που τουταχεις πρηξει αρκετα,πετας την μαγικη λεξη μετρητα και λες μια τιμη λιγακι χαμηλοτερα απο αυτα που δινεις.Αποφευγεις τις εντονες εκφρασεις του προσωπου και παντα διατηρεις την ευγενεια σου.Ακομη κι αν ακουσεις μια τιμη που σου φαινεται τελεια κανεις τον δυσκολο....Εδω ρωτα καμμια γυναικα φιλη σου να σε διαφωτισει.
axaxouxas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 εμεινα αφωνος απο την ευρηματικοτητα σου ... τι να πω ?
axaxouxas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 ποτε μα ποτε δεν λες εξ αρχης τι δινεις.Του τα πρηζεις στις ερωτησεις (αν πχ οι απο κατω το κανουν συχνα,αν κανουν φασαρια αν το κανουν,αν περνανε πολλα αυτοκινητα,αν τα αυτοκινητα εχουν χαλασμενες εξατμισεις ) για να καταλαβει οτι δεν καιγεσαι και να μπει στο τριπακι πως αυτος προσπαθει να σε πεισει.Εκει που τουταχεις πρηξει αρκετα,πετας την μαγικη λεξη μετρητα και λες μια τιμη λιγακι χαμηλοτερα απο αυτα που δινεις.Αποφευγεις τις εντονες εκφρασεις του προσωπου και παντα διατηρεις την ευγενεια σου.Ακομη κι αν ακουσεις μια τιμη που σου φαινεται τελεια κανεις τον δυσκολο....Εδω ρωτα καμμια γυναικα φιλη σου να σε διαφωτισει. ευχαριστω ειναι ενδιαφερον και μου δινει ιδεες :devil:
overnontas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Επισης κατι αλλο που θα μπορουσες να κανεις-αν τελικα καταληξεις ποιο σπιτι σε ενδιαφερει-:να βαλεις οσο περισσοτερους γνωστους σου να πανε να δουν το σπιτι,να δειχνουν ενδιαφερον γι'αυτο παριστανοντας παντα τους απαιτητικους,και οταν ερθει η στιγμη που ακουν τη τιμη να κανουν πως ξαφνιαζιονται και τους φαινεται υπερβολικη,πως υπαρχουν παλια και γερα σπιτια με πολυ λιγοτερα,πως υπαρχει στενεμα και ο κοσμος δε τη βγαζει για να δινει τοσα λεφτα και τετοια γενικως...Ετσι οταν ο ιδιοκτητης δει οτι δε του καθεται κανας πελατης αναγκαζεται να ριξει τη τιμη...εκει εμφανιζεσαι εσυ και κανεις πως δεχεσαι με δυσκολια μετα απο παζαρια...Ετσι θα φαινεται πως του κανεις και χαρη στη τελικη που το αγοραζεις το σπιτι....μονο προσεχε μην εμφανιστει κανενας αλλος και επωφεληθει αυτος απο το νταραβερι πριν απο εσενα....Περα απο ολα αυτα παντως θα σου προτεινα αφου ετσι κι αλλιως το ψαχνεις να κοιταξεις και παλια σπιτια ,,πολλα ειναι καλοχτισμενα και με καλη διαρυθμιση και αξιζουν καλυτερα κι απο καινουρια...οι κατασκευαστες ειχαν παρει μεγαλη φορα και ειχαν ανεβασει τις τιμες σε τρελα επιπεδα,κι ευτυχως που ηρθε η κριση και "κοινως" πηραν το π**λο
soturin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 συγγνώμη αχαχούχας, ανώριμο το post μου αλλά εντάξει, στο μπλα-μπλα σκάλιζα και μου κόλησε η σκηνή, δεν κρατήθηκα, no offence
Chrisxxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μια καλη λυση αν διαπραγματευσαι με μεσιτη και οχι με τον ιδιο που πουλαει το σπιτι ειναι να του πεις ξεκαθαρα κανει 185 εγω δινω 165-170π.χ. ο Μεσιτης θελει να κανει τη δουλεια του να πουλησει το σπιτι αν στην διαδικασια αυτη παρει ας πουμε το 2% δεν το ενδιαφερει αν πωληθει 185 ή 170 γιατι η διαφορα στα χρηματα που θα εισπραξει ειναι μικρη απο 3700 στα 3400... Οποτε θα αναλαβει αυτος που εχει τον τροπο του να ριξει την τιμη.
axaxouxas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 συγγνώμη αχαχούχας, ανώριμο το post μου αλλά εντάξει, στο μπλα-μπλα σκάλιζα και μου κόλησε η σκηνή, δεν κρατήθηκα, no offence Δεν πειραζει φιλε .... Ολα καλα
jimarass Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μια καλη λυση αν διαπραγματευσαι με μεσιτη και οχι με τον ιδιο που πουλαει το σπιτι ειναι να του πεις ξεκαθαρα κανει 185 εγω δινω 165-170π.χ. ο Μεσιτης θελει να κανει τη δουλεια του να πουλησει το σπιτι αν στην διαδικασια αυτη παρει ας πουμε το 2% δεν το ενδιαφερει αν πωληθει 185 ή 170 γιατι η διαφορα στα χρηματα που θα εισπραξει ειναι μικρη απο 3700 στα 3400... Οποτε θα αναλαβει αυτος που εχει τον τροπο του να ριξει την τιμη. Σωστά. Τη σήμερον ημέρα το χρήμα έχει αξία και ΔΕΝ υπάρχει. ΕΣΥ θα κοστολογήσεις πόσο πιστεύεις ότι αξίζει, πχ από 185 σίγουρα μπορείς να πέσεις στα 170. ΣΙΓΟΥΡΑ. Οπότε του λες ότι εγώ με το μισθό μου ΤΟΣΟ μπορώ να δώσω, ΘΕ? Αν δε ΘΕ, άντε γεια!! Μη ξεχνάς ότι 170 χιλιάρικα σήμερα είναι καλύτερα από 185 άυριο αν βάλεις και τους τόκους που θα χάσει στην αναμονή ο άλλος. Τώρα αν πέσεις με λαλάκα, πήγαινε αλλού. Αλλιώς τα σπίτια δεν θα πέσουν ποτέ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.