Material boy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά σας. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι. Γνωρίζω ότι τα γυαλιά ηλείου Ray-Ban είναι πολύ καλά γυαλιά και πολύ στη μόδα. Και γι’ αυτό ήθελα να πάρω ένα ζαυγάρι. Πήγα, λοιπόν, στυην ιστοσελίδα της Ray-Ban για να δω κάποια μοντέλα. Και μου έστρεψε την προσοχή ένα μοντέλο που λέγεται "Shooter". Είπα ‘αυτό θέλω να πάρω’ και έψαξα στο ίντερνετ μήπως βρω κανένα site να παραγγείλω το συγκεκριμένο μοντέλο. Όμως... δεν βρήκα κανένα ελληνικό site! Και έχω απελπιστεί. Γι’ αυτό θα ’θελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο ελληνικό site και εγώ δεν το έχω δει. Παρακαλώ πολύ. Ευχαριστώ.
Garnele Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Το "ΒΟΗΘΕΙΑ" το θεωρώ λίγο υπερβολικό σαν τίτλο πάντως. εντιτ. Μ.
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είμαι χταπόδι ε!!! Δυο χέρια έχω και 'γω.
ApSiMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Να πας σε κάποιο κατάστημα οπτικών να το παραγγείλεις το έχεις σκεφτεί?Λέω εγώ.... Αυτός ο τομές δεν έχει αναπτύξει το e-εμπόριο....είναι κ δύσκολο καθώς κάθε άνθρωπος έχει ανάγκες για διαφορετικά γυαλιά.... μέγεθος, κέντρο ματιών κλπ κλπ. 2 φίλοι μου έχουν το ίδιο ζευγάρι γυαλιών ηλίου, μόνο που ο ένας έχει πάρει μεγαλύτερο μέγεθος (καθ'ότι κεφάλας!!!!) και τα ξεχωρίζουν από τα Νο που έχει στο μπράτσο το γυαλί....
Material boy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Πρέπει δηλ να πάω σε μεγάλο κατάστημα οπτικών ή σε οποιοδήποτε;
Freakster Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Πήγα χτες για γυαλιά (και αν μείνουν λεφτά ως τις 14 οκτώμβρη για το λαπτοπ της apple γράψτε μου ) και ο καθένας είχε πεντε έξι μοντέλλα, του καλοκαιριού (δεν έχουν έρθει ακόμα οι νέες συλλογές) και προσπαθούσαν να μου φορτώσουν ότι να'ναι, ίσα να φύγει το στοκ. Αν πάρεις απο δικτυακό μαγαζί και δε βαριέσαι να το στείλεις πίσω αν δεν σου αρέσει, εγώ θα έλεγα go for it.
freedubus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Η τρύπα είναι για τη σφαίρα; Γι αυτό λέγονται Shooter;
lary7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 H ray ban δίνει σε κάθε κατάστημα εναν κατάλογο με όλα τα μοντέλα της. Οπότε ζήτα απο ενα μαγαζί τον κατάλογο και διάλεξε απο εκεί. Μην κάτσεις και σου φορτώσουν οτι έχουν στοκ, ειναι κριμα απο μια εταιριά που βγάζει παρα πολλά μοντέλα να σε αναγκάζουν να διαλέξεις απο 3-4 ζευγάρια. Πάντος rayban φοράω αποκλειστικά τα τελευταία 8 χρόνια, φοβερή ποιότητα, οι φακοί δεν χαράσωνται με τίποτα και αν σπάσει κανένας βραχίονας υπάρχουν πάντα ανταλλακτικά να παραγγήλεις.
Material boy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τώρα που ξέρω που θα τα βρω θα το πάρω σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.