Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 and Local Network

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το PS3 και την δημιουργία δικτύου...

Θέλω να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου μέσω ethernet ,για να παίζω μέσω του Tversity τα video & pictures.

Το ethernet όμως από το PS3, θα πρέπει να καταλήξει στον πύργο μου η στο router;

Δηλαδή PS3 > PC; η PS3 > router;

Ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.

Δηλαδή πρέπει να πάω να αγοράσω άλλο router;

Έχω αυτό που δίνει η forthnet...

Μα άμα το συνδέσω με το PC απευθείας γιατί δεν θα κάνει;

Δημοσ.

Δινει πολλα η forthnet....εχει ενα ethernet?

Απευθειας στο PC θες crossover καλωδιο

Παρε ενα ρουτερ της προκοπης...να χεις ιντερνετ κ στο PS3

βαλε βγαλε καλωδια δε λεει.

Δημοσ.

Το wag200 ειναι φτηνο και καλο και εχει και wireless ....γλιτωνεις και τα καλωδια προς το PS3...παντα ασυρματα το εχω και παιζει μια χαρα εκτος απτα πολυ μεγαλα HD (1080)

Δημοσ.

Τελικά θα πάω να πάρω αυτό και θα είμαι μια χαρά πιστεύω!

Έτσι και αλλιώς δεν θέλω ασύρματο, λόγο κακού σήματος που κατά πάσα πίθα, θα έχω...

Δημοσ.

Αν δεν θέλεις να δώσεις τόσα λεφτά, και ένα 100mbps switch με 10 ευρώ θα σε καλύψει μια χαρά (ούτως ή άλλως το 1gbps δεν πρόκειται να το δεις).

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, όντως δεν θα το δω στο θέμα Internet, αλλά

στην μεταφορά δεδομένων από PC σε PS3, θα την δω...

και γενικά στο δίκτυο.

Δημοσ.

1gbps δε θα δεις πουθενά. Ξεκινώντας από το σκληρό δίσκο του PS3 που περιστρέφεται με 5400rpm, ο γρηγορότερος τέτοιος δίσκος δε μπορεί να γράψει περισσότερα από 320mbps.

Κατά τη γνώμη μου 100mbps (1,5 λεπτό για 1 gigabyte) είναι απόλυτα ικανοποιητική ταχύτητα.

Δημοσ.
Είσαι σίγουρος ότι ο 80GB είναι στα 5400rpm;

Έτσι φαίνεται.

http://www.hardwarebook.info/PlayStation_3

Και 7200 να ήταν, πάνω από 500mbps δεν θα έγραφε.

Στα πόσα θα έπρεπε να είναι για να εκμεταλλευτεί το 1Gbps;

Δε νομίζω να υπάρχει τέτοιος δίσκος σε SATA interface, σίγουρα όχι 2,5''. Στις 3.5'' μόνο οι raptor της Western Digital (που είναι πανάκριβοι) ίσως πλησιάζουν. Διαφορετικά θα ήθελες δύο δίσκους σε raid0. Και βέβαια αυτό αφορά και το playstation και το/τα PC σου.

Πόσο συχνά θα μεταφέρεις πόσο μεγάλα αρχεία για να σου φαίνονται λίγα τα 100mbps; Ακόμη και high definition movie rips παίζουν απευθείας με 100mbps, οπότε δε χρειάζεται καν να τα μεταφέρεις.

Δημοσ.

ψαχνω να βρω καποιον που να ξερει πολυ καλα απο δορυφορικη τηλεοραση με το αζιμιωτο φυσικα. εννοω dreambox techview -μεσω ιντερνετ σπασμενα μπουκετα τετοια. ξερει κανεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...