Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Καλύτερα μια quatro.. επαγγελματική κάρτα για σχεδίαση.. quadro
makjunior Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 είπαμε + αλλά όχι κ έτσι... :p lol... όταν λέω για + εννοώ πρπ στο +40? max (μόνο όμως αν το αξίζει κ χρησιμεύει... ) κ η 2η επιλογή είναι ενδιαφέρουσα... αλλά δεν ξέρω με φωτορεαλισμό αν θα ανταποκριθεί σωστά... (λόγω 64bit, δεν ξέρω αν παίζουν κ τόσο ρόλο)
@topos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Γνωμη μου ειναι να ψαχτεις πρωτα λιγο με την quadro που σου προτεινε ο venisk.. Και εαν δεις πως δεν σε καλυπτει πηγαινε για την 4670... Απο την στιγμη που δεν θελεις να κανεις σοβαρο gaming δεν αξιζει να δωσεις ουτε cent παραπανω. Υ.Γ Ποια προγραμματα χρησιμοποιεις?
makjunior Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Γνωμη μου ειναι να ψαχτεις πρωτα λιγο με την quadro που σου προτεινε ο venisk.. Και εαν δεις πως δεν σε καλυπτει πηγαινε για την 4670... Απο την στιγμη που δεν θελεις να κανεις σοβαρο gaming δεν αξιζει να δωσεις ουτε cent παραπανω. Υ.Γ Ποια προγραμματα χρησιμοποιεις? να πώ την αλήθεια είμαι ανάμεσα στην quadro και την 9800 προς το παρών... ακόμα το ψάχνω... απο προγράμματα δουλεύω με autocad08 civil, φωτορεαλισμό με cadware, κ πειραματίζομαι κ με άλλα προγράμματα (όπως fespa, ΤΕΚΤΟΝ, archicad, advance steel) γραφικά απαιτούν το cadware & archicad...
Venisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Επιμένω στην quadro.. Κ όπως είπες ο φίλος @topos πρέπει να καταλάβεις τι είναι..ξεκίνα από εδώ.. Για την FX 370 και οι τιμές της.. Για την FX 570 και οι τιμές της.. Αυτές είναι οι entry level κάρτες..για το mid-range..ξεκινάει από..
makjunior Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστώ για την βοήθεια!!!! ;-) με βλέπω για fx570
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.