Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση στο live.

afentiko7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα στοιχεία.

laptop που συνδέεται wireless στο router. Προσπαθώ με utp καλώδιο να συνδέσω το 360 με το laptop αλλά δε μου βρίσκει ip. Πρέπει να βάλω ips και στο 360 και στο laptop ή μόνο σε ένα από τα δυο. Η να τις αφήσω automatic και τις 2. Για ρίχτε καμιά ιδέα. Σύνδεση ethernet κατευθείαν στο router δεν παίζει γιατί δε φτάνει το καλώδιο

Δημοσ.

Δεν είμαι ειδικός για να σου απαντήσω αλλά μου ήταν μεγάλη ταλαιπωρία να συνδέσω το xbox μέσω του PC. Έκανα δεκάδες συνδυασμούς με τις IP, το sharing, να τις παίρνει αυτόματα ή manually κτλ. Πότε μου δούλευε, πότε όχι. Συχνά μετακόμιζα το xbox στο σαλόνι και όλα χάλαγαν.. και άντε πάλι από την αρχή.

Για να μη τα πολυλογώ, όταν συνέδεσα xbox με router απεθευείας, το είδε αμέσως χωρίς κανένα κόπο. Βρήκα μάλιστα κι ένα παλιό καλώδιο 25 μέτρα που το είχα για να κάνω δίκτυο με το γείτονα, και τώρα μεταφέρω το xbox παντού χωρίς πρόβλημα.

Πάρε ένα καλώδιο!!! Φτηνό είναι.

Δημοσ.
Δεν είμαι ειδικός για να σου απαντήσω αλλά μου ήταν μεγάλη ταλαιπωρία να συνδέσω το xbox μέσω του PC. Έκανα δεκάδες συνδυασμούς με τις IP, το sharing, να τις παίρνει αυτόματα ή manually κτλ. Πότε μου δούλευε, πότε όχι. Συχνά μετακόμιζα το xbox στο σαλόνι και όλα χάλαγαν.. και άντε πάλι από την αρχή.

Για να μη τα πολυλογώ, όταν συνέδεσα xbox με router απεθευείας, το είδε αμέσως χωρίς κανένα κόπο. Βρήκα μάλιστα κι ένα παλιό καλώδιο 25 μέτρα που το είχα για να κάνω δίκτυο με το γείτονα, και τώρα μεταφέρω το xbox παντού χωρίς πρόβλημα.

Πάρε ένα καλώδιο!!! Φτηνό είναι.

Τι θα πάρω? UTP ή FTP? Εγώ ethernet τα ξέρω αυτά που είναι για τα router. Και κάτι άλλο επειδή θα χρησιμοποιήσω silver πρέπει να ξέρω κανά ID από πριν και να βάλω Ιρλανδία ή δν χρειάζεται κάτι από όλα αυτά. Κυρίως για xvid και divx codecs το θέλω και διάβασα πως τους κατεβάζεις μόνο μέσω dashboard updates.

Α τους πόντους από τα achievements μπορώ να τους χρησιμοποιήσω για να κατεβάσω arcade παιχνίδια χωρίς πιστωτική?

Δημοσ.

Και τα δύο καλώδια που αναφέρεις ethernet είναι. Απλώς το FTP έχει και θωράκιση, και για αυτό είναι λίγο ακριβότερο από το UTP.

Δημοσ.
Και τα δύο καλώδια που αναφέρεις ethernet είναι. Απλώς το FTP έχει και θωράκιση, και για αυτό είναι λίγο ακριβότερο από το UTP.

Και με τα 2 όμως μπορείς να συνδέσεις 2 υπολογιστές μεταξύ τους και υπολογιστή με router?

Δημοσ.

Ναι και με τα δύο....

Αρκεί να είναι crossover για σύνδεση δύο υπολογιστών, ή απλό για σύνδεση pc (ή xbox) με router.

Δημοσ.

Για να είναι crossover για σύνδεση δύο υπολογιστών μεταξύ τους, πρέπει να συνδέσεις τις δύο άκρες με τον παρακάτω τρόπο

πρώτο κλιπσάκι || δεύτερο κλιπσάκι

post-51492-129062973209_thumb.jpg post-51492-129062973218_thumb.jpg

568-Α Wiring || 568-B Wiring

Για να είναι straight και να συνδέσεις όποια συσκευή θέλεις πάνω σε ένα router,switch, hub ... πρέπει οι δύο άκρες να έχουν ακριβώς την ίδια συνδεσμολογία, δηλαδή και τα δύο κλιπσάκια να ακολουθούν είτε την πρώτη είτε την δεύτερη εικόνα

Δημοσ.

Έγινε ευχαριστώ. Πάντως εγώ για να συνδέω το laptop με το desktop έχω ένα που έχει όμοιες και τις 2 άκρες όπως και στη φωτογραφία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...