kfoynt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα Χρησιμοποιεί κανεις Adium 1.3?? Δεν μπορώ να βρώ με τίποτα από που βάζω personal message!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτω από το nickname, πάτα το βελάκι δίπλα από το status σου "Available" και επέλεξε "Custom" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfoynt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Πλάκα κανεις???? έχω ριμάξει το adium για να το βρω!! ελεος!!!! :eek::eek: Ευχαριστώ!!!! Κάτω από το nickname, πάτα το βελάκι δίπλα από το status σου "Available" και επέλεξε "Custom" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 ξαφνικα δεν μου δεχεται πλεον το facebook account μου. και ειμαι σιγουρος οτι βαζω σωστο κωδικο. edit: εφτιαξε! (παλι απο μονο του) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.