Προς το περιεχόμενο

Ip Camera

fcmykonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω μια Ip camera και θέλω την βοήθειά σας όσο αφορά την εγκατάσταση έτσω ώστε να βλέπω την εικόνα μέσω internet.

Δηλαδή ενώ μέσω των υπολογιστών (2) που είναι συνδεδεμένα στο ίδιο router βλέπω κανονικά δεν μπορώ να την ρυθμίσω έτσι ώστε να βλέπω από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Δεν έχω static ip οπότε δεν ξέρω μήπως δεν μπορεί να γίνει αυτό που θέλω.

Παρακαλώ τα φώτα σας.

Δημοσ.

πάρε πρώτα μια στατικη διευθυνση του τυπου κατι.dyndns....

apo dyndns.org https://www.dyndns.com/account/services/hosts/add.html

και μετα θα βαζεις αυτην με την πορτα που θελεις να συνδεθείς....(συνηθισμενη πορτα η 1024 για βιντεο την κανεις φοργουορντ σε 8080 ,προσθετεις βιρτουαλ σερβερ με αιπι την καμερα σου και πόρτα από 1024 σε 8080 ...και δουλεύει) linksys cam εχεις?

ρωτα οτι θες

Δημοσ.

Λοιπόν έφτιαξα στο dyndns και του επέλεξα IP Address να πάρει αυτόματα αυτή που μου δίνει ο Provider.

Μετά έκανα Port forward από 1024 έως 8080 την Ip της camera. Δηλαδή 192.168.1.250.

Για gateway και dns στην camera έχω βάλει την ip του router.

Videoport και webport εργοστασιακά είχε το 4321 και 80 αντίστοιχα.

Αλλά και πάλι δεν δουλεύει.

Τι κάνω λάθος?

Η camera είναι intellinet και εδώ είναι το manual http://www.networkipcamera.com/download_software_501583.php

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Λοιπόν έφτιαξα στο dyndns και του επέλεξα IP Address να πάρει αυτόματα αυτή που μου δίνει ο Provider.

Μετά έκανα Port forward από 1024 έως 8080 την Ip της camera. Δηλαδή 192.168.1.250.

Για gateway και dns στην camera έχω βάλει την ip του router.

Videoport και webport εργοστασιακά είχε το 4321 και 80 αντίστοιχα.

Αλλά και πάλι δεν δουλεύει.

Τι κάνω λάθος?

Η camera είναι intellinet και εδώ είναι το manual http://www.networkipcamera.com/download_software_501583.php

Ευχαριστώ

forward λοιπόν πρέπει να κάνεις την 4321 σε 8080 για να δείς την καμερά σου.

ποιο ειναι το ρουτερ σου?

Δημοσ.

Crypto WF200 είναι το router.

Δηλαδή εάν πούμε πως το domain που έφτιαξα είναι : fcmykonos.test.com πως θα το γράψω για να βλέπω την camera?

Με gateway και dns είμαι οκ? Τα έχω βάλει σωστά?

Επίσης στο dyndns τι επιλογές να βάλω στις ρυθμίσεις?

Δημοσ.
Crypto WF200 είναι το router.

Δηλαδή εάν πούμε πως το domain που έφτιαξα είναι : fcmykonos.test.com πως θα το γράψω για να βλέπω την camera?

Με gateway και dns είμαι οκ? Τα έχω βάλει σωστά?

Επίσης στο dyndns τι επιλογές να βάλω στις ρυθμίσεις?

fcmykonos.test.com:8080

στο ντιντιενες θα βάλεις γιουζερνειμ πασγουορντ, το ντομέιν και κάνε ανανέωση ώστε να παρει την καινούργια αιπι.

DDNS που διάβασα στο μάνουαλ σου, στην καμερα φανταζομαι το έχεις ενεργοποιημένο έτσι?

Δημοσ.

αυτο το αναλαμβανει,νομιζω, ο ρουτερ, αλλά ακι αυτό ενεργοποιημένο πρέπει να είναι, με αυτες τις ρυθμισεις δεν καταφερες να συνδεθείς με....:8080?

Δημοσ.

na κανει φοργουορντ την 4321, στην 8080, αντιστοιχα ετσι το εχω κανει κι εγω

κανε μετα σε παρακαλω, την ιδια διαδικασια που εκανες για την βιντεο πορτα, κανετην για την 80, βάζοντας από 80 σε 80, και προσπάθησε με το ντομειν :80 να συνδεθείς, λογικα θα σου ανοιξει η ιστοσελιδα της καμερας σου

Δημοσ.
το έκανα και όταν γράφω το domain μαζί με το :80 με στέλνει στη σελίδα του router

συγγνωμη ελειπα, εχεις επιλογη βιρτουαλ σεβερ στο ρουτερ σου?

ώστε να προωθείς την αιπι της καμερας σου (πχ.192.168.1.159) πόρτα 4231 (για βιντεο στην 8080), και την πόρτα 80 σε 80 (της αιπι της καμερας)

μολις ειδα οτι το ρουτερ σου εχει εξ ορισμου την πορτα 8080 για απομακρυσμενη διαχειριση (του ρουτερ).

μηπως να άλλαζες την αντιστοιχία από 4321-8080 σε 4321-8888, ή κάποια άλλη πόρτα που δεν χρησιμοποιείται?

Δημοσ.

Λοιπόν λέμε πως η Camera έχει ip: 192.168.1.250, το router 192.168.1.65 και η Ip που μου δίνει ο Provider είναι 82.82.82.182.

Στην camera έχω βάλει video port την 4321 και web port την 82 και default gateway και dns την ip του router δηλαδή 192.168.1.65.

Στο router έχω κάνει μέσω Virtual Server forward : TCP 4321 192.168.1.250 και TCP 82 192.168.1.250 .

Έχω φτιάξει στο dydns ένα domain το οποίο τραβάει την Ip του provider.

Οπότε θεωρητικά έαν γράψω fcmykonos.homelinux.com:82 πρέπει να δω εικόνα.Σωστα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...