andre74 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια χαρά Αυτή τη στιγμή στο "σαλονάτο" PC μου, σε μια 8600gts έχω συνδέσει Projector και Monitor. Θέλω να συνδέσω και μια 32'' TFT TV. Εφόσον το PC μου έχει motherboard SLI με 2 slot για κάρτα γραφικών, γίνεται να έχω ταυτόχρονα επάνω και την παλιά μου κάρτα 6600, ώστε να κερδίσω άλλες 2 εξόδους VGA και να μοιράζω το desktop σε 3 οθόνες (δεν με ενδιαφέρει να λειτουργούν ταυτόχρονα, αλλά να μπορώ να διαλέξω μεταξύ Monitor-Projector-TV) ??? Αφήνω εκτός το TV-out καθώς θέλω να χρησιμοποιώ την TV σαν δεύτερο μεγαλύτερο μόνιτορ για desktop χρήση και πιστεύω η ποιότητα S-video δεν είναι αρκετή. (Σωστά Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ 2 vga καλώδια 10 μέτρων λόγω απόστασης και κόστους και σκοπεύω να αγοράσω ένα ακόμη 2 μέτρων DVI σε VGA. Το σύστημα μου: Asus A8N Sli Deluxe Athlon64 2GB RAM Msi 8600GTS (2 DVI) υποψήφια 2η κάρτα 6600 (1 DVI & 1 VGA) Περιμένω τη βοήθειά σας και τις συμβουλές σας!
oneofthem Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 (δεν με ενδιαφέρει να λειτουργούν ταυτόχρονα, αλλά να μπορώ να διαλέξω μεταξύ Monitor-Projector-TV) ??? κοίταξες κάποιου είδους kvm switch μήπως σε βολεύει?
@topos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 SLi μονο με αλλη μια ιδια 8600gts...(και παλι δεν ξερω εαν γινετε αυτο που ζητας) Οποτε δεν παιζει με την 6600 να καταφερεις αυτο που θελεις... Ειτε βαζεις-βγαζεις βυσματα ειτε καποιο adaptoraki οπως αυτο που σου προτεινανε παραπανω(αλλα λογικα θα χασεις σε ποιοτητα+θα πρεπει να εχεις ιδια αναλυση και στις δυο συνδεσεις...
andre74 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστώ για τις απαντήσεις βασικά ΔΕΝ ενδιαφέρομαι να δουλέψω σε SLI mode, αλλά να εκμεταλευτώ το δεύτερο pci-e slot για δεύτερη κάρτα γραφικών που να δουλεύει ταυτόχρονα αλλά ανεξάρτητα από την πρώτη κυρίως κάρτα.
Delirium Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Αν η μητρικη ειχε PCI-EX & AGP [οπως αρκετες Asrock -και σε s939] θα γινοταν σιγουρα Διαφορετικα, μαλλον KVM
JIMBOAthens Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Η GPU σου έχει adaptor από S-video σε YPBr (component)? Δίνει πολύ καλή εικόνα σε TV panel εφάμιλλη θα έλεγα της VGA...
jumaru99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις την 6600 για την δουλειά που θες.. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορείς να επιλέγεις "άνετα" ποια οθόνη θα δουλεύεις. Κι αυτό γιατί κάθε φορά θα πρέπει να δηλώνεις μάλλον, ποια θα είναι το primary monitor. Μια δοκιμή πάντως θα σε πείσει..
andre74 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Η GPU σου έχει adaptor από S-video σε YPBr (component)? Δίνει πολύ καλή εικόνα σε TV panel εφάμιλλη θα έλεγα της VGA... αυτό είναι ένα άλλο θέμα... είναι όντως "αξιόλογη" η ποιότητα από S-video, μπορείς να δουλέψεις και με κείμενο π.χ. browser ή μόνο για video? Έχω δει LCD TV να πάιζει, φαινόταν αξιοπρεπής η ποιότητα όταν κοίταζες το desktop, είχε όμως περιορισμούς στην ανάλυση... έχει ψάξει κάποιος το θέμα περισσότερο;
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Για να δουλέψεις με browser και από την VGA/DVI έξοδο να πάρεις σήμα δεν θα έχεις πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα συγκριτικά με ένα monitor. Απλώς πρότεινα την component λύση για να έχεις ταυτόχρονα 3 εξόδους (κατ'επιλογή 2 την φορά) και να μην χρειάζεται συνέχεια να βάζεις-βγάζεις τα καλώδια. H component είναι καλή κυρίως για video. Το πως θα διαθέσεις την προτεραιότητα των σημάτων εξόδου στην κάρτα σου καταλαβαίνεις ότι είναι καθαρά δικό σου θέμα ανάλογα με την χρήση και την συχνότητα της σε κάθε συσκευή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.