Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 μα την HD4870 ασφαλώς...
liopyr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω ειμαι καλο παιδι κατα τ'αλλα, που δεν προβαινει σε τσατσικες και ρουφιανικες μεθοδους, αλλα μετα την τριτη μπυρα μου φευγουν οι ενοχες. Οποτε: (sorry Χαρη, ειμαι σιγουρος πως θα μου την φυλας) ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 clearly photoshoped...
Venisk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 μα την HD4870 ασφαλώς... Μπα..δεν νομίζω..κάτι άλλο λένε αυτά τα κόκκινα μαγουλάκια..
antonl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 [offtopic] χαχαχαχαχ πλάκα έχετε :> [/offtopic] Btw +1 @ 4870 λόγω επιδόσεων, κόστους. Όχι ότι αν πάρεις 260GTX θα το μετανιώσεις...
mindtrapper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Λέει πουθενά στη photo ότι ΔΕ θα έπαιρνε την 4870;
liopyr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Λέει πουθενά στη photo ότι ΔΕ θα έπαιρνε την 4870; Ειμαι στην 4η μπυρα, και δεν ειναι καλο να με προκαλεις να ανεβασω οσα ειπωθηκαν μετα..
mindtrapper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ειμαι στην 4η μπυρα, και δεν ειναι καλο να με προκαλεις να ανεβασω οσα ειπωθηκαν μετα.. Δικαιολογίες, τίποτα δε θα ειπώθηκε, δε σε πιστεύω Ή αλλιώς: θέλω να δω!! PS. On MSN ThReSh: Μην ποστάρεις, plz plz plz... sakis: hic, hic ThReSh: Έλα ρε, plz, μην πεις ότι έχω την nvidia sakis: hic, hic, lol /offtopic off
Makros_24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά η σύνθεση μου είναι από πλαίσιο.Και η οθόνη άλλαξε τιμή.Απλά στα δείχω στο καλάθι αγοράς.Αυτά πήγαινε και πάρε. οκ εψαξα αυτα που μου εδειξες εδω http://www.plaisio.gr/BuildPC.aspx?show=Desktop δεν τα βρηκα ολα ομως.... και οι τιμες σχεδον σε ολα ειναι αλλαγμενες μονο και μονο λογο πλειοψηφιας βαλε GTX260 βασικα και μια ακομα απορια εχει επιλογες για 2 καρτες γραφικων , βαζουμε 2 ιδιες?? αντε καντε καποιος μια συνθεση αλλα στο λινκ που σας εδωσα παραπανω για να το εχω ετοιμο ολα μαζεμενα βαλτε Τροφοδοτικο,Επεξεργαστής,Ψύκτρα επεξεργαστή,Motherboard,Μνήμη RAM Μνήμη Ram 2,Κάρτα Γραφικών,2η Κάρτα Γραφικών,Κάρτα Ήχου α και λειτουργικο συστημα windows vista home basic gr πιστευω να μου ειναι οκ , τι θελω τα premium ? τι λετε? (εκτος του οτι σας επρηξα χαχαα)
liopyr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 H σύνθεση του Dakonblackblade είναι με τιμές internet, γι'αυτό σου βγαίνει πιο φθηνά. Από internet κάνε την παραγγελία, είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά παραπάνω. Δεύτερη κάρτα γραφικών δεν χρειάζεται. Λειτουργικό χρειάζεται?
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μα καλά δεν κοιτάτε τίποτα μόνοι σας?Βάλτα στο καλαθι αγορών και μέσω εκει θα κάνεις την παραγγελία σου.Τι ασχολείσαι με την παπαριά την φόρμα που συμπληρώνεις που τρώει και κολλήματα.1 1 διαλεξέτα και βάλτα στο ΚΑΛΑΘΙ.Δλδ πρέπει να χρεωνώμαστε και την παραγγελία?Λίγο φιλότιμο παρακαλώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.