liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχει ιδιαίτερα προβληματα σε θερμοκρασίες η ATi, ενώ οι drivers της δείχνουν μια χαρά πλέον. Συγκριτικά όμως, σε αυτούς τους τομείς χάνουν. Στο τομέα της κατανάλωσης χάνουν κατά κράτος, στο τομέα των επιδόσεων κερδίζουν, αλλά όχι με σημαντικές διαφορές.
Venisk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 βλέπω thresh..βλέπω πόσα thread ανοίγουν καθημερινά με προβλήματα από της ati... Δεν έχει ιδιαίτερα προβληματα σε θερμοκρασίες η ATi Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο.. Παραδέχομαι πως η 4870 έκανε ένα μεγάλο βήμα μπροστά για την ati..και σε καλή τιμή.. Έτσι κι αλλιώς αυτός που αγοράζει έχει την τελευταία κουβέντα.. Αλήθεια πότε θα απαντήσει?
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο.. Ε, δεν νομίζεις-δεν νομίζεις... Πες μας και τι ξέρεις καθώς και πού το στηρίζεις...
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά 2 παρατηρήσεις.Αν είναι να γλιτώσω 10 ευρώ ΔΕΝ θα τα γλιτώσω από το τροφοδοτικό.Γιατι όταν θα θέλει αργότερα να αλλάξει κάρτα γραφικών αλλά να βάλει και κανένα δίσκο παραπάνω δεν θα ήθελε το σύστημα του να τρέχει στο όριο. Όσο για την ΑΤΙ με την nvidia , το θέμα drivers όπως καταλαβαίνεται είναι το πλέον μεταβαλλόμενο και δεν αμφιβάλλω πως εν καιρώ έρχονται όλα στα ίσια τους.Δυστυχώς και εγώ σαν πρώην οπαδός της NVIDIA θύμωσα από αυτό το παιχνίδι τιμών που εφαρμόζει τώρα τελευταία.Βγήκαν οι κάρτες με 200 ευρώ πάνω και μόλις βούιξε το ΝΕΤ πέσανε 200 ευρώ κάτω.ΕΛΕΟΣ?Σε 2 εβδομάδες μέσα.Οπότε βάλτε τους όλους στο ίδιο καζάνι. Όσο για την ΜΟΒΟ έχω πάρει την Ρ5Ε αλλά εκτός του crossfire η κάρτα είναι λίγο φτωχή σε εξοπλισμό.Γιαυτό και προτιμώ την Ρ5Q για ένα πιο απλοποιημένο σύστημα. Και τα ηχεία πρέπει να είναι στα λεφτά τους τα καλύτερα.Κρίμα που πολλοί υποτιμούν τον ήχο γιατί κάνει πολύ μεγάλη διαφορά στην ποιότητα που απολαμβάνεις .Εγώ έχω σκοπό να χτυπησω τα AL 5021.170 ευρώ ελπίζω να αξίζουν.Συστήνο επίσης και σε κάποιον που είναι gamer να πάρει οπωσδήποτε 1 gaming pad.Η μέρα με τη νύχτα. Πωπω πολλά έγραψα.
Venisk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Στο ότι τα περισσότερα thread με προβλήματα για της ati είναι από της θερμοκρασίες.. Πως να αλλάξουν ψύκτρες κ τέτοια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στο τομέα των επιδόσεων κερδίζουν, αλλά όχι με σημαντικές διαφορές. ναι αλλά είναι κοροϊδία να είναι φτηνότερες και γρηγορότερες σχεδόν σε όλα τα games ( http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=12 ) τώρα για τα games με physx απλά rofl, σιγά τα games, το πιο αξιόλογο είναι το UT3 και αυτό δεν έχει σε όλες τις πίστες του Phsyx... άσε που δεν κερδίζεις fps όταν είναι ενεργοποιημένα τα physx από ότι έχω δει σε αρκετά reviews...η μόνη περίπτωση που έχω ακούσει ότι κερδίζεις είναι το Grid, σε κανένα άλλο game δεν ισχύει αυτό... βλέπω thresh..βλέπω πόσα thread ανοίγουν καθημερινά με προβλήματα από της ati... φαίνεται δεν έχεις δει πόσα threads έιχαν ανοίξει για τις 8800GT και τις 8800GTX για το θέμα των θερμοκρασιών... πολύ ανησυχία για το τπτ...αφού οι κάρτες αντέχουν
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 PLZ μην το αρχίσουμε αυτό.Στην τελική ας πάρει όποια θέλει
Venisk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ακριβώς..εμείς σ ότι κι αν διαφωνήσουμε έχουμε κάνει τις επιλογές μας..κ δεν θα αλλάξει κάτι σ αυτό.. Το θέμα είναι να απαντήσει αυτός που άρχισε το θέμα..
Yperaspisths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν πλακωνομαστε. Την αποψη μας λεμε. Θεωρειτε το anandtech αξιοπιστο site? Το 90% των gamers παιζουν σε 1680(22αρες wide) ή 1920(24αρες) αναλυσεις. Οριστε λοιπον τα αποτελεσματα H ATI σε αναλυση 1680x1050 και 1920x1200 Crysis: 35.6,29.7 Call of duty 4: 98.9 , 82.4 The witcher: 58.7 , 48 Assasins creed: 57.1, 55 Η gtx 260 Crysis: 33.3,28.6 Call of duty 4: 84.7 , 74.3 The witcher: 53.1 , 46.1 Assasins creed: 54.3, 50.2 Στα περισσοτερα παιχνιδια αυτες ειναι πανω κατω οι διαφορες. Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχεις λιγα παραπανω fps με την ati ,αλλα η ατι καταναλωνει παραπανω και φτανει για πλακα 90+ βαθμους σε load. Eπισης μεσα στον μηνα ερχεται η νεα gtx260 με περισσοτερα shaders και ειναι βεβαιο οτι θα ξεπερασει την ατι 4870 σε επιδοσεις
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα άμα βγει η νέα 260 κάτι μου λέει θα κάνει και λίγο ακριβότερα και τότε θα μιλάμε για καμμιά 50αρια ευρώ διαφορά.το θέμα είναι σύστημα τώρα.Αφησέ την κόντρα λίγο στην άκρη.Τα έχουν πει τα παιδιά αλλού 100 φορές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 sorry αλλά αν δεν θεωρείς το anandtech αξιόπιστο site τότε απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται (no offense) και δεν είναι μόνο αυτά τα games στα οποία είναι ποιο γρήγορη η HD4870, είναι σε όλα τα games του review εκτός από το Oblivion οπού και εκεί η διαφορά είναι ελάχιστη όπως λες και εσύ... και τι έγινε που φτάνει 90 βαθμούς για πλάκα? η 8800GT και η 8800GTX νομίζεις ότι είχαν χαμηλότερες θερμοκρασίες όταν ήταν στην κορυφή της εκάστοτε κατηγορίας τους? ναι αλλά η νέα GTX260 θα είναι και 50$ πιο ακριβή (χωρίς τον φόρο μέσα)... όσο για το ότι είναι "βέβαιο" πως θα ξεπεράσει (παντού) την 4870 σε επιδόσεις μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά...
Makros_24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπον πρωτα απο ολα ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και τον κοπο που κανατε . θολα τα νερα ,ενταξει περιμενα να διαφωνησετε εσεις ομως παρολιγον ειχατε "θερμο επεισοδιο" καποιες αποριες τωρα... Dakonblackblade tnx για τη συνθεση , αλλα απο οτι βλεπω δεν ειναι απο πλαισιο. Επισης φιλε παρατηρησα οτι η οθονη παει 269 την ωρα που στο πλαισιο η ιδια Samsung Sm2253BW TFT 22" κανει 226euro .... εχει διαφορα δεν νομιζεις?? Επειτα πσιλοχαθηκα με gtx 260 (που απο οτι καταλαβα στηριζουν οι liopyr και venisk) και HD4870 (tresh) Θα το θεσω πολυ απλα Θελω ενα PC με 1500e στο οποιο να μπορω να παιζω mmorpg οπως Lineage/WoW και COD4 , να βλεπω καμια ταινια και να μην υπερφορτιζει και κανει σαν να αναβεις τρακτερ ,να τραβαει δηλαδη να μην freezarei και παρει και φωτια τωρα θα παω Κρητη (Ρεθυμνο) και θα παρω το PC απο το καταστημα του Ηρακλειου οποτε καντε μια συνθεση εδω http://www.plaisio.gr/BuildPC.aspx?show=Desktop postarete την εικονα να την εκτυπωσω να παω πολυ απλα με το χαρτι να του πω αυτα και αυτα α και venisk οντως καλα λες "Έτσι κι αλλιώς αυτός που αγοράζει έχει την τελευταία κουβέντα.." αλλα καταλαβε ρε φιλε οτι εγω διαμορφωνω αποψη απο οσα γραφετε εσεις οποτε ουσιαστικα εσεις "αγοραζετε" στην περιπτωση μου ευχαριστω παιδια και χιλια συγγνωμη αν σας επρηξα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 +1 thresh! Κι εγω 4870 θα επαιρνα για τον πολυ απλο λογο: Πιο φτηνη/καλυτερες επιδοσεις. Τι αλλο θες?
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά η σύνθεση μου είναι από πλαίσιο.Και η οθόνη άλλαξε τιμή.Απλά στα δείχω στο καλάθι αγοράς.Αυτά πήγαινε και πάρε.
liopyr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Επειτα πσιλοχαθηκα με gtx 260 (που απο οτι καταλαβα στηριζουν οι liopyr και venisk) και HD4870 (tresh) Εχμ, στηριζει 4870 ο thresh, αλλα για ρωτα τον ποια θα επαιρνε για τον εαυτο του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.