Makros_24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Πρωτα απο ολα ειμαι απο ψιλο εως πολυασχετος γι αυτο και στραφηκα εδω μπας και με "φωτισετε". Πολυ απλα, θα παρω νεο PC ,κλασσικα θα το χρησιμοποιω μονο για games και ιντερνετ (και λιγο για τη σχολη)και θα ηθελα μιας και ειστε ψαγμενοι εδω μεσα να μου προτεινετε καποιες ιδεες Απο οτι καταλαβα προκειμενου να κανεις ενα καλο PC συνηθως το συνθετεις μονος, σωστα? Το PC θα το παρω απο Πλαισιο μιας και απο εκει εχω παρει οτι εχω παρει εως τωρα και αποδειχτηκαν ok Να σας δωσω και μια ιδεα , ολοι εχουμε παιξει καποιο online game πχ WoW η Lineage ειμαι σιγουρος οτι καποτε θελησατε να ανοιξετε dual client , στο παλιο μου PC ανοιγα απο 2 εως 3 παραθυρα και μετα τα εφτυνε .... στο νεο θελω να ανοιγω ακομα περισσοτερα (αληθεια πιο χαρακτηριστικο του συστηματος ειναι αυτο που επιτρεπει το παραπανω , που ουσιαστικα το κανει δυνατο , πχ οφειλεται στη καρτα γραφικων , motherboard , που ? Ακομη κατι σχετικο με τα ασυρματα mouses/keyboards , ειναι επαναφορτιζομενα σωστα ? και τι εργονομια εχουν , δηλαδη δεν θελω εκει που παιζω cod να μεινει ααα ξεχασα οτι δινω μεχρι 1500 και μιας και το θελω για games υποθετω οτι θελω καλη καρτα γραφικων η καρτες η οτιδηποτε αλλο , πειτε μου , τι χρειαζεται για να παιζω , να μην κολαω και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι αυτη ειναι μια σελιδα που συνθετεις ... http://www.plaisio.gr/BuildPC.aspx?show=Desktop οποιος δεν βαριεται και εχει χρονο ας κανει μια λιστα η τουλαχιστον μια δυο συμβουλες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 1500 euro με οθόνη/keyboard/mouse/ηχεία να φανταστώ?
ankougen Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 οθόνη/keyboard/mouse/ηχεία τα αφήνω σε εσένα... θα τα βρεις και στο πλαίσιο αυτά!
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 http://img185.imageshack.us/img185/3756/pcfz2.jpg' alt='pcfz2.jpg'> [/img] Mε γειες.Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλά καλύτερα πράγματα εκεί έξω.1481 ευρώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 +1 στη σύνθεση του Dakonblackblade
Venisk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν χρειάζεται ούτε ψήκτρα, ούτε τα inspire (αν έχει κάποιο σύστημα ήχου)..κ φυσικά 750w τροφοδοτικό είναι εντελώς άχρηστα αφού η μητρική δεν υποστιρίζει crossfire..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 για το τροφοδοτικό έχεις δίκιο, αλλά ότι δεν χρειάζεται ψύκτρα? ο cpu είναι Tray version
soturin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 +1 στη σύνθεση του Dakonblackblade same here!
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Στην σύνθεση του Dakonblackblade θα προτιμούσα το Corsair620W και μία GTX260...
Venisk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν το παρατήρησα ότι είναι tray.. Νομίζω με 550 θα είσαι μια χαρά..και με 450 βάση το site της corsair.. και μία GTX260... Πως κ έτσι? (αν κ αντιπαθώ τελείως τις ati) υπάρχει καλύτερη σχέση απόδοσης τιμής?
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Η διαφορά τους κυμαίνεται στα ~15ευρώ πλέον, και αν βάλεις κάτω όλους τους παράγοντες πέρα από τις επιδόσεις που είναι λίγο πίσω, (drivers-υλοποιήσεις-θερμοκρασίες-κατανάλωση) η GTX260 είναι καλύτερη overall imho...
Venisk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 για τους παραπάνω λόγους.. +1 στην 260, με τέτοιους drivers και προβλήματα θερμοκρασίας στις ati..τις επιδόσεις θα τις παίρνει μόνο σε 3dmarks..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 ahem, σε όλα τα games νομίζω πως είναι καλύτερη η HD4870 από την GTX260, όχι μόνο σε 3DMark...
Venisk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα, δεν το πιστεύω αυτό..τουλάχιστον όχι σε όσα έχουν physx..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 μην το πιστεύεις (πήγαινε δες reviews), δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχει βούηξει όλο το internet για αυτή την κάρτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.