Προς το περιεχόμενο

Νεο PC - games - 1500

Makros_24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα ειμαι απο ψιλο εως πολυασχετος γι αυτο και στραφηκα εδω μπας και με "φωτισετε".

Πολυ απλα, θα παρω νεο PC ,κλασσικα θα το χρησιμοποιω μονο για games και ιντερνετ

(και λιγο για τη σχολη)και θα ηθελα μιας και ειστε ψαγμενοι εδω μεσα να μου προτεινετε καποιες ιδεες

Απο οτι καταλαβα προκειμενου να κανεις ενα καλο PC συνηθως το συνθετεις μονος, σωστα?

Το PC θα το παρω απο Πλαισιο μιας και απο εκει εχω παρει οτι εχω παρει εως τωρα και αποδειχτηκαν ok

Να σας δωσω και μια ιδεα , ολοι εχουμε παιξει καποιο online game πχ WoW η Lineage

ειμαι σιγουρος οτι καποτε θελησατε να ανοιξετε dual client , στο παλιο μου PC ανοιγα απο 2 εως 3 παραθυρα και μετα τα εφτυνε .... στο νεο θελω να ανοιγω ακομα περισσοτερα :-) (αληθεια πιο χαρακτηριστικο του συστηματος ειναι αυτο που επιτρεπει το παραπανω , που ουσιαστικα το κανει δυνατο , πχ οφειλεται στη καρτα γραφικων , motherboard , που ? :rolleyes:

Ακομη κατι σχετικο με τα ασυρματα mouses/keyboards , ειναι επαναφορτιζομενα σωστα ? και τι εργονομια εχουν , δηλαδη δεν θελω εκει που παιζω cod να μεινει :lol:

ααα ξεχασα οτι δινω μεχρι 1500 και μιας και το θελω για games υποθετω οτι θελω καλη καρτα γραφικων η καρτες η οτιδηποτε αλλο , πειτε μου , τι χρειαζεται για να παιζω , να μην κολαω και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι :X

αυτη ειναι μια σελιδα που συνθετεις ...

http://www.plaisio.gr/BuildPC.aspx?show=Desktop

οποιος δεν βαριεται και εχει χρονο ας κανει μια λιστα η τουλαχιστον μια δυο συμβουλες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται ούτε ψήκτρα, ούτε τα inspire (αν έχει κάποιο σύστημα ήχου)..κ φυσικά 750w τροφοδοτικό είναι εντελώς άχρηστα αφού η μητρική δεν υποστιρίζει crossfire..

• Super Moderators
Δημοσ.

για το τροφοδοτικό έχεις δίκιο, αλλά ότι δεν χρειάζεται ψύκτρα? ο cpu είναι Tray version

Δημοσ.

Δεν το παρατήρησα ότι είναι tray..

Νομίζω με 550 θα είσαι μια χαρά..και με 450 βάση το site της corsair..

και μία GTX260...

Πως κ έτσι? (αν κ αντιπαθώ τελείως τις ati) υπάρχει καλύτερη σχέση απόδοσης τιμής?

Δημοσ.

Η διαφορά τους κυμαίνεται στα ~15ευρώ πλέον, και αν βάλεις κάτω όλους τους παράγοντες πέρα από τις επιδόσεις που είναι λίγο πίσω, (drivers-υλοποιήσεις-θερμοκρασίες-κατανάλωση) η GTX260 είναι καλύτερη overall imho... :-)

Δημοσ.

για τους παραπάνω λόγους.. +1 στην 260, με τέτοιους drivers και προβλήματα θερμοκρασίας στις ati..τις επιδόσεις θα τις παίρνει μόνο σε 3dmarks..

• Super Moderators
Δημοσ.

μην το πιστεύεις (πήγαινε δες reviews), δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχει βούηξει όλο το internet για αυτή την κάρτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...