tasarascm4 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω μια μητικη καρτα Κ8v-mx(asus) και εχω συνδεσει και τις δυο SATA συσκευες που δεχεται.Εναν σκληρο και ενα DVD-RW.Το DVD-RW ειναι καινουριο αλλα πρ ολα αυτα οταν κανει εγγραφη πεφτει συνεχεια το buffer level και καθυστερει παρα πολυ να τελειωσει. Μηπως γνωριζει καποιος τι φταει? Ευχαριστω
com_hs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Πρώτα έλεγξε το πρόγραμμα εγγραφής και μετά την συσκευή δεν έχει σημασία εάν είναι καινούργιο αλλά νομίζω ότι έχεις πρόβλημα με το πρόγραμμα
tasarascm4 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Το προγραμμα ειναι ΟΚ γιατι χρησιμοποιουσα το προγραμμα πριν αλλαξω DVD-RW και επιπλεον το εχω βαλει σε αλλο υπολογιστη κα ιλειτουργει κανονικα.Μηπωσ ειναι θεμα ρυθμισεων στο BIOS?
chem Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Το προγραμμα ειναι ΟΚ γιατι χρησιμοποιουσα το προγραμμα πριν αλλαξω DVD-RW και επιπλεον το εχω βαλει σε αλλο υπολογιστη κα ιλειτουργει κανονικα.Μηπωσ ειναι θεμα ρυθμισεων στο BIOS? Δε ξέρω κατά πόσο σωστό είναι αυτό που θα πω, αλλά μήπως δεν είναι ενεργοποιημένο το DMA?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.