Vatos_locos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν γίνεται να το κάνει κάποιος που δεν έχει κάποιο τρόπο να τρέξει προγράμματα στο PS2. δλδ θες ps2 με chip για να το κάνεις ? για γράψε μας το πως το chip που έβαλα εγώ στο δικό μου τρέχει homebrew αν λες αυτό
gherudos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 δλδ θες ps2 με chip για να το κάνεις ? για γράψε μας το πως το chip που έβαλα εγώ στο δικό μου τρέχει homebrew αν λες αυτό Συνοπτικά η διαδικασία είναι η εξής: 1)Φτιάχνεις ISO με το Ulaunchelf και το φορτώνεις στο PS2 2)Κατεβάζεις το Free mc boot (FMCB 1.5) το περνάς σε usb stick και το τοποθετείς στη USB θύρα του PS2. 3)Μέσα από το Ulaunchelf τρέχεις το FMCB.elf και επιλέγεις normal install. 4)Τρέχεις το Ulaunchelf και κάνεις browse την memory card και μπαίνεις σε ένα φάκελο του συστήματος και παίρνεις ένα αρχείο(δεν θυμάμαι όνομα αλλά αν το δω θα το θυμηθώ νομίζω IOS.sys ή driver.sys) και το αντιγράφεις στο memory stick. 5)Κατεβάζεις το dvd upgrade το τοποθετείς στο usb stick και πετάς εκεί μέσα το αρχείο που ανέφερα στο 4ο βήμα.Έπειτα πέρνεις όλο το φάκελο και τον αντιγράφεις στην memory card. 6)Κατεβάζεις το ESR και το Ulaunchelf.elf και τα περνάς στο usb stick. Τα αντιγράφεις μέσα στο memory card στον φάκελο BOOT αφού τα ονομάσεις ΒΟΟΤ1.ELF BOOT2.ELF 7)Έπειτα τρέχεις το Ulaunchelf και πατάς select,Disc Control ON και κάνεις συντόμευση στο L1 το BOOT1.ELF και στο L2 το ΒΟΟΤ2.ELF από την κάρτα μνήμης. 8)Κάνεις patch τα ISO με το memento patcher και το αντιγράφεις.Το βάζεις στο PS2 και τρέχει.Αν δεν τρέξει κλείστε το PS2 και κρατήστε πατημένο το L1 ή το L2 εξαρτάται που έχετε κάνει τη συντόμευση για το ESR.
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 ουφ ζαλίστηκα Να έρθεις στην Καβάλα όπου όπως κατάλαβες και καλά περνάμε και PS2 χαμουρεύουμε... κερνάμε και καφέ.
gherudos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Σκατά περνάμε στην Καβάλα,άντε να τελειώνουμε με τα πτυχία μας να φεύγουμε
dreambox8000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Συνοπτικά η διαδικασία είναι η εξής:1)Φτιάχνεις ISO με το Ulaunchelf και το φορτώνεις στο PS2 2)Κατεβάζεις το Free mc boot (FMCB 1.5) το περνάς σε usb stick και το τοποθετείς στη USB θύρα του PS2. 3)Μέσα από το Ulaunchelf τρέχεις το FMCB.elf και επιλέγεις normal install. 4)Τρέχεις το Ulaunchelf και κάνεις browse την memory card και μπαίνεις σε ένα φάκελο του συστήματος και παίρνεις ένα αρχείο(δεν θυμάμαι όνομα αλλά αν το δω θα το θυμηθώ νομίζω IOS.sys ή driver.sys) και το αντιγράφεις στο memory stick. 5)Κατεβάζεις το dvd upgrade το τοποθετείς στο usb stick και πετάς εκεί μέσα το αρχείο που ανέφερα στο 4ο βήμα.Έπειτα πέρνεις όλο το φάκελο και τον αντιγράφεις στην memory card. 6)Κατεβάζεις το ESR και το Ulaunchelf.elf και τα περνάς στο usb stick. Τα αντιγράφεις μέσα στο memory card στον φάκελο BOOT αφού τα ονομάσεις ΒΟΟΤ1.ELF BOOT2.ELF 7)Έπειτα τρέχεις το Ulaunchelf και πατάς select,Disc Control ON και κάνεις συντόμευση στο L1 το BOOT1.ELF και στο L2 το ΒΟΟΤ2.ELF από την κάρτα μνήμης. 8)Κάνεις patch τα ISO με το memento patcher και το αντιγράφεις.Το βάζεις στο PS2 και τρέχει.Αν δεν τρέξει κλείστε το PS2 και κρατήστε πατημένο το L1 ή το L2 εξαρτάται που έχετε κάνει τη συντόμευση για το ESR. καλησπερα τα προγραμματακια για αυτην την μετατροπη μπορεισ να τα ανεβασεις καπου και απο θα κατεβασουμε τα ESR και το Ulaunchelf.elf και το dvd upgrade ?? ευχαριστω
tsadreas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ Swap Magic χρησιμοποιώ και μετά από 1 χρόνο εξαντλητικής χρήσης δεν είχα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.