alekos22 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 εχω δει σε καποια φορουμ για καποιο προγραματακι με το οποιο μπορουμε να πεζουμε αντιγραμμενα παιχνιδια. Προσπαθησα να κανω αλλα δεν τα καταφερα.(καινουριος στον κοσμο των pc) Υπαρχει καποιος που να το έχει ετοιμό. Πως το περνας στην καρτα μνημης της κονσόλας? Ευχαριστω προκαταβοληκα
gherudos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν χρειάζεται κανένα swap,στείλε μου την κάρτα μνήμης σου να στην μετατρέψω σε memor32 και να παίζεις όλα τα αντίγραφα παιχνίδια ασφαλείας σου σαν να είναι γνήσια!!!
melenegiorgo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Αληθεια γινεται να μετατρεψεις την καρτα καποιου σε Memor32.... Μπορεις να μπεις σε λεπτομερειες....να δωσεις καποιο λινκ???
ktsolkas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν χρειάζεται κανένα swap,στείλε μου την κάρτα μνήμης σου να στην μετατρέψω σε memor32 και να παίζεις όλα τα αντίγραφα παιχνίδια ασφαλείας σου σαν να είναι γνήσια!!! gherudos μιλας για το free mc boot project?αν δεν κανω το λαθος το esr.elf δεν εχει συμβατοτητα οπως το memor32 με το memento firmware.για δωσε περισσοτερες πληροφοριες
tsakonas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Eαν εχει το fat ps2 γινεται ευκολα οπως λεει ο gherudos.
gherudos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 έχει 100% συμβατότητα με όλα τα παιχνίδια,δοκιμασμένο σε όλες τις εκδόσεις PS2/PStwo από εμένα,το καλοκαίρι το έκανα σε 10 φίλους τουλάχιστον.Όποιος θέλει μου στέλνει την κάρτα μνήμης του και το φτιάχνω,εννοείται πως θα πληρώσει τα έξοδα αποστολής/παραλλαβής.Όποιος θέλει μου στέλνει πμ.
dreaming123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Αν και δεν έχω ps2... Μπράβο ρε gherudos που το κάνεις αφιλοκερδώς!!!
gherudos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Αν και δεν έχω ps2...Μπράβο ρε gherudos που το κάνεις αφιλοκερδώς!!! Πάντα αφιλοκερδώς,γι αυτό πάμε μπροστά σαν κοινότητα στο PSPGR. Τώρα αν κάποιος θέλει να κάνει δωρεά ένα μικρό ποσό δεν θα λέγαμε όχι...
sintalkas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μπραβο σου .Να σε ρωτησω απο Αθηνα εισαι ή Θεσσαλονικη.Εισαι σιγουρος οτι θα τα παιζει ολα τα παιχνιδια του ps2 ?
gherudos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Καβάλα μένω.Και ναι είμαι σίγουρος ότι θα τα παίζει όλα τα παιχνίδια 100%.
sintalkas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία και εγώ φοιτητής στην Κάβαλα είμαι αμά είναι όταν γυρίσω στην Κάβαλα θα φέρω την memory card (8μ) να μου το περάσεις .Αμα είναι μόλις τη φέρω σου κάνω πμ και βγαίνουμε για καφέ σου την δίνω περνάς το πρόγραμα και τελείωσε η υπόθεση . υγ Α ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!
tmjuju Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Εξαιρετική πρωτοβουλία. Αν είναι εύκολο, θα προκαλούσα να μάθεις τον κόσμο να ζυμώνει αντί να του δίνεις ένα καρβέλι ψωμί.
gherudos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Εξαιρετική πρωτοβουλία.Αν είναι εύκολο, θα προκαλούσα να μάθεις τον κόσμο να ζυμώνει αντί να του δίνεις ένα καρβέλι ψωμί. Δεν γίνεται να το κάνει κάποιος που δεν έχει κάποιο τρόπο να τρέξει προγράμματα στο PS2.
sintalkas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 ΟΚ gheroudos σε λίγο θα γυρίσω στην Καβάλα θα φέρω και την κάρτα μνήμης μου να μου περάσει το προγραμματακι και όπως είπαμε ο καφές κερασμένος απο μενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.