Προς το περιεχόμενο

διακοπη απο altec, θα πληρωσω"ποινή" διακοπής ;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε 8 μερες τελειωνει το προπληρωμενο πακετο μου σην altec , τωρα μετα θελω να το διακοψω...θα πληρωσω καποια "ποινή" διακοπής ; δεν θυμαμαι καθολου το συμβολαιο... μονο οτι γινεται μετα αυτοματα αοριστου χρονου...

ξερει κανεις τιποτα;;;

Δημοσ.
αν δεν εχεις ζητησει εσυ διακοπη οχι δεν το διακοπτουν.

και αν εχει περασει καποιο διαστημα δεν εχει ποινη

δεν καταλαβες καλα...εγω ζηταω την διακοπη...θα πληρωσω τιποτα;;; ( ναι ακομα ζηταω...:-( 4 μερες ακομα να καταφερω να στειλω το φαχ... )

Δημοσ.
σε 8 μερες τελειωνει το προπληρωμενο πακετο μου σην altec , τωρα μετα θελω να το διακοψω...θα πληρωσω καποια "ποινή" διακοπής ; δεν θυμαμαι καθολου το συμβολαιο... μονο οτι γινεται μετα αυτοματα αοριστου χρονου...

ξερει κανεις τιποτα;;;

'Εχεις το πακέτο των 69 ευρώ;

Εάν ναί τότε είναι προπληρωμένοι οι πέντε μήνες με εξάμηνη δεσμευση.

Όσο αφορά για την ποινή διακοπής στην τελλάς που είμαι εάν έχει τεχνικά προβλήματα και τα έχεις καταγγείλει στην ΕΕΤΤ (για αποδεικτικά στοιχεία) μπορείς να διακόψεις χωρίς

να πληρώσεις μιας και οφείλετε σε προβλήματα της εταιρίας.

Στην Αλτεκ απ ότι ακούω τα προβλήματα περισσεύουν.

Όσο αφορά το φαχ διακοπής στείλτο με μαιλ και μή στεναχοριέσαι.

Εάν δε σε διακόψουν τραβάς μιά καταγγελία εντελώς ανέξοδα στον συνήγορο του καταναλωτή βάζοντας και το μαιλ που ζήτησες διακοπή και θα φροντίσουν αυτοί για σένα.

Εγώ πρίν από την τελλάς ημουν στην αλτεκ και όταν ζήτησα διακοπή κάναν τον κινέζο και μου στείλαν λογαριασμό αλλά μετά την καταγγελία στείλαν πιστωτικό.

Δημοσ.
Όσο αφορά για την ποινή διακοπής στην τελλάς που είμαι εάν έχει τεχνικά προβλήματα και τα έχεις καταγγείλει στην ΕΕΤΤ (για αποδεικτικά στοιχεία) μπορείς να διακόψεις χωρίς

να πληρώσεις μιας και οφείλετε σε προβλήματα της εταιρίας.

Εάν δε σε διακόψουν τραβάς μιά καταγγελία εντελώς ανέξοδα στον συνήγορο του καταναλωτή βάζοντας και το μαιλ που ζήτησες διακοπή και θα φροντίσουν αυτοί για σένα.

Εγώ πρίν από την τελλάς ημουν στην αλτεκ και όταν ζήτησα διακοπή κάναν τον κινέζο και μου στείλαν λογαριασμό αλλά μετά την καταγγελία στείλαν πιστωτικό.

να σε ρωτησω κατι, πως κανεις καταγγελια;

πρεπει να πας εσει ( σε καποιο γραφειο ) ή τηλεφωνικα ; οταν λες καταγγελια στην ΕΕΤΤ ή στον συνήγορο του καταναλωτή , ναι αλλα που τους βρισκω ; μπορεις να βοηθησεις;

Δημοσ.
να σε ρωτησω κατι, πως κανεις καταγγελια;

πρεπει να πας εσει ( σε καποιο γραφειο ) ή τηλεφωνικα ; οταν λες καταγγελια στην ΕΕΤΤ ή στον συνήγορο του καταναλωτή , ναι αλλα που τους βρισκω ; μπορεις να βοηθησεις;

http://www.eett.gr/nopencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/

http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_ReportSample.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...