Προς το περιεχόμενο

βοηθεια με ubuntu και backtrack 3

mike???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε ολους...

Ειμαι λιγο καινουριος στο θεμα και θα ηθελα μια βοηθεια...Λοιπον...Εχω vista στο pc μου και φορτωνω τα ubuntu σε ενα virtual machine(χρησιμοποιω το vmware).Εχω στο cdrom(το κανονικο,οχι virtual) το backtrack 3 οποτε αλλαζω το boot priority και βαζω το εικονικο μηχανημα να ξεκιναει απο το cd. ξεκιναει μπαινει με το backtrack εχω internet γιατι το εικονικο μηχανημα ειναι bridged με το κανονικο αλλα δεν μπορω να εγκαταστησω καρτα δικτυου ουτε να βρω wireless δικτυα(μιας και δεν εχω καρτα)... Φανταζομαι καταλαβατε γιατι το θελω ;) ...μπορει καποιος να βοηθησει????

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το hardware του vmware (και της καθε λυσης για virtualization) ειναι εικονικο (virtual) και δεν εχει καμια σχεση με το πραγματικο hardware του υπολογιστη στον οποιο φιλοξενειται.

Δεν επεκτεινομαι περισσοτερο για να μην παραβω κανενα κανονα του forum. Αυτο που ηθελες να κανεις, ξεχασε το.

Το hardware του vmware (και της καθε λυσης για virtualization) ειναι εικονικο (virtual) και δεν εχει καμια σχεση με το πραγματικο hardware του υπολογιστη στον οποιο φιλοξενειται.

Ναι αυτο ειναι το θεμα...Απλα ρωτησα μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος...

Δεν επεκτεινομαι περισσοτερο για να μην παραβω κανενα κανονα του forum. Αυτο που ηθελες να κανεις, ξεχασε το.

Καταλαβαινω...Ευχαριστω για την απαντηση παντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...